NBA fantasy 2014/15
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
- Status: Није на вези
- Gagi
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 12107
- Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
- Место: Heimaey
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
Zapravo, 3 startera sam dao - BB, Burka i Salindžera. Dao 63.8 (ako Bilu računamo projekciju jer nije igrao), dobio 63.3. Ludi reče da mu nije problem da čeka BB. Oto, Herston, Čendler i Len su upali naknadno.
Последње учитавање од Gagi дана 12 Нов 2014, 21:01, учитано 1 пут укупно.
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Gagi
- SFM Hall Of Fame
Burke je bilde, jedini plej u istoriji fantazija koji igra 30min i ne može da ode preko 10p već nekoliko tekmi. Ali proradiće i on, da ga jebeš... Herstona ću dropovati 99.9%, naći nekog pleja na vejveru, Čendleru ću dati par nedelja, ali čovek se raspada, bolje igra moj Thomspon, čak ima i veću minutažu... Čendler nije ni bio u planu, već Vilijams, ali on ne može da ima 4 SF-a...
Pretpostavljam da će on sačuvati Lena. Realno i treba, tamo je Plamli jedini centar, ovaj će dobiti šansu kao pre nedelju dana. Žao mi Otta jer je produktivan i mislim da ćak može da istera Pirsa iz postave u toku sezone, još PP mogu i da odmore na nekim back to back tekmam, ali morao sam da dam makar malo više u ovom trejdu jer on dobija igrača koji nije potpuno oporavljen.
Što se tiče startera u našem rosteru, to je kozmetika, velika je verovatnoća da će moćni Timotije (capt) biti startni SG i pored Kleja.
Ali koja jebena razlika u samo par meseci, kraj prošle sezone:

Pretpostavljam da će on sačuvati Lena. Realno i treba, tamo je Plamli jedini centar, ovaj će dobiti šansu kao pre nedelju dana. Žao mi Otta jer je produktivan i mislim da ćak može da istera Pirsa iz postave u toku sezone, još PP mogu i da odmore na nekim back to back tekmam, ali morao sam da dam makar malo više u ovom trejdu jer on dobija igrača koji nije potpuno oporavljen.
Što se tiče startera u našem rosteru, to je kozmetika, velika je verovatnoća da će moćni Timotije (capt) biti startni SG i pored Kleja.
Ali koja jebena razlika u samo par meseci, kraj prošle sezone:

Последње учитавање од Gagi дана 01 Јан 1970, 01:00, учитано 6 пута укупно.
- Gagi
- SFM Hall Of Fame
Retard težak, mada gore od ovoga ne može, prosto je i ovih 8fp nerealno za tolike minute provedene u igri. Iskreno, mislio sam da će prešišati projekciju, da će imati 14-15...
Последње учитавање од Gagi дана 01 Јан 1970, 01:00, учитано 1 пут укупно.
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Gagi
- SFM Hall Of Fame
Ostavite veto ako mislite da to nije fer, da neko baš loše prolazi. Npr. zele misli da sam se ja zajebao u ovom trejdu, drugi će pomisliti drugačije, itd. Ja sam izneo podatke koji se mogu proveriti u svakom trenutku. Da je BB zdrav, tu ne bi bilo dileme, ali ovako, kada je sjeban, mogu da se hvatam samo za njegovu projekciju, a sa njom ja dajem nešto veće poene u proseku i više minuta. Ako Ludom nije problem da ga čeka - super. Iako je Čendler veće ime od Portera, ovaj drugi ima bolju sezonu za sada, a Len je svakako bolji fantazi potencijal od Herstona.
- Keyser Söze
- World Class Manager
Za sve trejdove allow sem za TSG-ove i onako su mu glupe ponude

edit: Da se neko ne zajebe pa da prihvati
edit: Da se neko ne zajebe pa da prihvati
Последње учитавање од Keyser Söze дана 13 Нов 2014, 00:57, учитано 1 пут укупно.
- Gagi
- SFM Hall Of Fame
Ja sam proklet. Burk odma DD. 
Milsap razvalio, Salindžer sjajan, Kanter i Burke topla braća.
I Timotije mi se nešto uprpio, otišao u minus kapiten, čuo da dolazi Klej pa se usrao.
Ne daj se Timi, i dalje te volim.
Howard me razvaljuje... Dramond imbecil OPET ušao u problem sa penalima, 2 lične za par minuta igre. Sva sreća pa se ni Horford nije proslavio.... Biće zajebano do kraja...
Milsap razvalio, Salindžer sjajan, Kanter i Burke topla braća.
I Timotije mi se nešto uprpio, otišao u minus kapiten, čuo da dolazi Klej pa se usrao.
Ne daj se Timi, i dalje te volim.
Howard me razvaljuje... Dramond imbecil OPET ušao u problem sa penalima, 2 lične za par minuta igre. Sva sreća pa se ni Horford nije proslavio.... Biće zajebano do kraja...
Последње учитавање од Gagi дана 13 Нов 2014, 04:46, учитано 4 пута укупно.
- Gagi
- SFM Hall Of Fame
Verujem u AD, gore od ovoga ne može, čekaću ga + sam napravio previše trejdova, tek je 3. kolo, moram da iskuliram...
Последње учитавање од Gagi дана 01 Јан 1970, 01:00, учитано 1 пут укупно.