NBA fantasy 2014/15
- TSG
- World Class Manager
- Поруке: 4557
- Придружен: 11 Нов 2010, 18:47
- Место: Banja Luka
- Status: Није на вези
Zele, gledao sam i ovo je najbolje što ti mogu dati. 3 startera za 2, 8min za tebe i 2avrg boda za mene. Ne vidim drugu kombinaciju, Zach ne može upasti jer neću Monroa da trejdujem. Plus je Lance stabilniji sa bodovima, Blodsoe dosta varira jednom ekplodira a drugi put podbaci plus u Sansima imaju 3 pleja. Jedina moguća kombinacija je ova.
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Da mi je znati samo kako ti Andros uvaljao ovog Iguadalu?! Nebitan lik na obe strane terena. Ne bih davao Dienga, pljunuo sam dobru lovu za njega, a izuzetno je produktivan za minute koje dobija, a iskreno očekujem povredu Pekovića. Buzer igra samo zato što nema ko drugi, nešto ga je kouč napušavao za odbranu. Usralo ga to što je Rendl umro, inače bi grejao klupu. Nije Bledso ništa manje stabilniji od Lensa. Uporedi brojke. Obojica imaju svoje momenta, bar za sada u sezoni, a ko zna šta će biti kasnije. Mislim da je Monro&Stivenson za Zeka&Blesdoa fer trejd, približni su i po minutima i po broju šuteva koji uzimaju. Ali ako ti se ne dopada ta ideja, nema veze.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Andrej
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 8212
- Придружен: 10 Јун 2011, 20:49
- Место: Kotor , Crna Gora
Dobar je Igudala, on se vraca u petorku kad se oporave ovi povredjeni. Citao sam da su ga stavili na klupu da bi rezervna petorka imala vodju na terenu. Za tu ulogu je planiran Livingston, pa bi njegovim povratkom trebalo da dodje i do pomeranja Barnsa na klupu, a Igudale u petorku. Skupice on nekih 10-11 fp po mecu bez problema.
Последње учитавање од Andrej дана 16 Нов 2014, 14:05, учитано 1 пут укупно.
- zele
- SFM Hall Of Fame
Ajde ko nije glasao za ove trejdove neka glasa. Pijaca se zatvara u 17h, valjalo bi kupiti nešto. 
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Šta k***c sutra uveče, Soči i ja smo juče oko 9h dogovorili trejd, pa prolazi za manje od dva sata. Lagano stižem na aukciju u 17h.
Paori na 3-0, lagano. Sledeći je Gligorić.
Paori na 3-0, lagano. Sledeći je Gligorić.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Andrej
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 8212
- Придружен: 10 Јун 2011, 20:49
- Место: Kotor , Crna Gora
Androse, nudio sam ti Olinika jedno pet puta za Pekovica i to glavu za glavu. Sad to ne mogu nikako prihvatiti. Uz to mi u trejdovima trazis igrace koji ce imati bolje brojke od tvojih. Caspi me ne interesuje nikako, a Noel i Wiggins ce ostati kod mene, sacekacu ih da prorade.
Ni meni nije najjasnije ovo oko trejdova. Cini mi se da je pravilo da se trejd pusta ako nema veta posle odredjenog broja sati. U mom trejdu pise da je krajnje vreme za trejd danas u 6AM, odnosne podne po nasem vremenu. A na kraju krajeva, Zeletov trejd od prosle nedelje je dogovoren mnogo kasnije od ova dva ovonedeljna i to cini mi se u nedelju kasno uvece ili ponedeljak ujutru, pa si ga pustio bez problema.
Ni meni nije najjasnije ovo oko trejdova. Cini mi se da je pravilo da se trejd pusta ako nema veta posle odredjenog broja sati. U mom trejdu pise da je krajnje vreme za trejd danas u 6AM, odnosne podne po nasem vremenu. A na kraju krajeva, Zeletov trejd od prosle nedelje je dogovoren mnogo kasnije od ova dva ovonedeljna i to cini mi se u nedelju kasno uvece ili ponedeljak ujutru, pa si ga pustio bez problema.