NBA fantasy 2014/15
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
- Status: Није на вези
Jebao te Milsap da te jebao, igrao sam ga +.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Dule, ajde 'leba ti proveri NBA fantazi, Dragan ti je poslao neku ponudu, ubi život, svakih 5 minuta pita kad ćeš da mu odgovoriš.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Gagi
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 12107
- Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
- Место: Heimaey
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
A inače tražim all star igrača pored Walla... Milsap/Heris plus DJ za Vola i Singlera je tu po poenima, dajem nešto više, ali da, to je to. Mislim da je više fer nego ona ponuda gde mi nudiš Kerola, Bredlija i Serafina za Dramonda, Sandersa i Hardaveja... Ako gledamo fantasy potencijal, tu bih izgubio mnogo više nego ti... Dramond daleko ispod očekivanja i sa ovih 15fp, Sanders može bolje, a pitanje je dana kada će NYK šutnuti JR Smitha i dati minute Timu. I ja sada treba da uzmem Bredlija i Serafina, prevaru od igrača... Neka hvala. I dan nakon toga Dramond i Sanders su vezali 2 dobre tekme... Ali dobro, nije Wall jedini plej. Nećeš više dobijati ponude od mene za njega.
Последње учитавање од Gagi дана 01 Јан 1970, 01:00, учитано 4 пута укупно.
- Andrej
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 8212
- Придружен: 10 Јун 2011, 20:49
- Место: Kotor , Crna Gora
Jbg Gagi, neznam sto se ljutis. Necu da dam Walla, veci je potencijal od Herisa kako god pogledas. Milsap jeste dobar, ali i od njega ako izvuces 1-1 je Wall bolji. DJ mi nista ne znaci u trejdu, apsolutno nista, ne bi mi dosao do 10 igraca. Isti je slucaj i sa Singlerom, ove nedelje je u timu jer ima vise meceva i Kol je povredjen. Kako god da obrnemo, u slucaju ovog trejda ja sam u gubitku. Drugog pleja nemam, znaci morao bi bas DJ da mi igra. To jednostavno ne mogu da dozvolim.
Ranije sam vec rekao da je Wall apsolutno nedodirljiv. Trenutno nema igraca za kog bi ga trejdovao. A ni jedan od trojice koje si nudio u razmeni nije vredan da razmislim o pustanju Walla.
Ja apsolutno postujem tvoje razloge odbijanja trejda koji sam ja slao. Mene u tvom timu stvarno zanima samo Parsons, za njega sam ti nudio i jace brojke, pa si ih odbijao. Jednostavno se ne mozemo dogovoriti na obostranu korist i to je to. Zao mi je zbog toga, ali tako je.
Ranije sam vec rekao da je Wall apsolutno nedodirljiv. Trenutno nema igraca za kog bi ga trejdovao. A ni jedan od trojice koje si nudio u razmeni nije vredan da razmislim o pustanju Walla.
Ja apsolutno postujem tvoje razloge odbijanja trejda koji sam ja slao. Mene u tvom timu stvarno zanima samo Parsons, za njega sam ti nudio i jace brojke, pa si ih odbijao. Jednostavno se ne mozemo dogovoriti na obostranu korist i to je to. Zao mi je zbog toga, ali tako je.
- Gagi
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 12107
- Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
- Место: Heimaey
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
Ne ljutim se, nego iz tvoje reakcije bi neko pomislio da sam ti ponudio Nedovića za Walla. Poeni govore, Harris ne može slučajno da ima 20fp posle 15 tekmi, produkcija mu nije opala ni kada se vratio Oladipo, nema više Aflala da uzima šuteve kada je frka, ali ok ako ne želiš, to je tvoje apsolutno pravo. Ja ti nisam ponudio manje poena i nisam ti poslao ponudu sa namerom da te zajebem. Imao si dve opcije, sasvim korektne. Ja sam u ovoj temi više puta rekao da Drummond ne ide nigde, pa opet dobijam ponude posle svakog kola za njega, uključujući i onu tvoju od pre par dana. I meni je žao, ali jbg, ima drugih PG i SF pored Walla i Parsonsa...
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
Ja ne znam što se ovde uopšte diskutuju trejdovi, jel vi hoćete da drugi vide vaše neuspele trejdove pa da ocrnite ovog drugog pa da mu sjebete svaki sledeći trejd ili šta? imate PM pa tu možete da se prepirete do mile volje, a ne kad god uđem u temu vidim andreja, drugog andreja, tsg-a i još par vas koji samo pričate o nefer trejdovima jebali vas nefer trejdovi.
- TSG
- World Class Manager
- Поруке: 4557
- Придружен: 11 Нов 2010, 18:47
- Место: Banja Luka
Do nekih ne mogu drugačije ni doći nego ovdje.Keyser Söze пише:Ja ne znam što se ovde uopšte diskutuju trejdovi, jel vi hoćete da drugi vide vaše neuspele trejdove pa da ocrnite ovog drugog pa da mu sjebete svaki sledeći trejd ili šta? imate PM pa tu možete da se prepirete do mile volje, a ne kad god uđem u temu vidim andreja, drugog andreja, tsg-a i još par vas koji samo pričate o nefer trejdovima jebali vas nefer trejdovi.