Forum-Komentari?
- TheBlues
- Manager
- Поруке: 2419
- Придружен: 21 Сеп 2011, 12:07
- Formacija: 4-3-3
- Been thanked: 5 times
- Status: Није на вези
Kako to da su problemi uvek sa i oko Slobe? Ne podrzavam ovo vredjanje za fizicke nedostatke, niti znam dal ih doticni ima... ako ima onda to jeste kretenski jer ima pregrst drugih nacina spustiti istripovano, arogantno i prepotentno deriste.
"Football is simple. But the hardest thing is to play football in a simple way." Johan Cruyff
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Naravno da ću i njega i svakog drugog ko dođe u editor deo foruma da omalovažava i napada mene kao urednika tog dela opomenuti. To je razlog. Inače je on prvi počeo sa uvredama u editor delu foruma. Čisto ako neko ima neke nedoumice pa je onda nastavio ovde kad sam mu dao poen (što je dozvoljeno od strane uprave foruma ). 
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
Ma nisam mislio ništa da se preuredi, nego da se priče koje nisu aktivne prebace u neaktivne priče. Da ne stoje tamo džabe niko ih ne čita, a ružno izgleda onako nabacano pregršt tema sa po max 4-5 postova, a da ne pričam što se svaka druga priča zove "od nečega do nečega" to mi tek ubija volju za čitanjem, ali to nije do vas, mada su većinom te priče i napuštene.
-
MajstorDjuki
- Youth Team Coach
- Поруке: 60
- Придружен: 25 Мај 2011, 15:26
- Место: Bijeljina
- Markus_Wolf
- First Team Coach
- Поруке: 302
- Придружен: 09 Нов 2013, 16:04
- Место: Шумадија
- Has thanked: 2 times
- Markus_Wolf
- First Team Coach
- mmladja
- World Class Manager
- Поруке: 6483
- Придружен: 26 Окт 2010, 00:36
- Место: Ваљево
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 11 times
Истекао ми је бан, па да се јавим.
Срам било свакога ко је појам дефекташ повезао са Слободановим физичким недостацима! Пази се, Слобо, ових који те бране, видиш шта мисле о теби.
Слободане, ајде окачи целу дискусију из оне теме о узбекистанским лигама? Кажеш да сам те омаловажавао и нападао, а уствари си ти мени безвезе дао упозорење и после ми претио.
Данијеле, постоје неки заостали народи којима је несхватљиво да неко до 26. године нема породицу, али у цивилизованом свету то није ништа страшно.
Мандићу, зашто Данијел није кажњен када је мене увредио? Направио је исти прекршај као и ја. Добро, ја нисам модератор, али ваљда смо сви једнаки. Или су модератори једнакији? Даље, зашто сам ја кажњен због овога, пошто си то болдовао у својој поруци?
- Vređanje članova foruma po nacionalnoj, verskoj, rasnoj i drugoj pripadnosti, ili seksualnoj orjentaciji.
- Postavljanje slika i natpisa koji mogu biti uvredljivi po nacionalnoj, verskoj, rasnoj i drugoj pripadnosti, ili seksualnoj orjentaciji, u postove, potpise, avatare, i profile korisnika.
- Promocija i veličanje nacizma, rasizma, šovinizma, sektaštva; isticanje simbola, fotografija i linkova ka sajtovima ovakvih pokreta u postovima, avatarima, potpisima i profilima korisnika.
И за крај два предлога:
1. Када је неко банован и хоће да се улогује на форум, могло би и да му пише време на које је банован.
2. Да нам се омогући да и модераторе можемо да ставимо на игноре.
Срам било свакога ко је појам дефекташ повезао са Слободановим физичким недостацима! Пази се, Слобо, ових који те бране, видиш шта мисле о теби.
Слободане, ајде окачи целу дискусију из оне теме о узбекистанским лигама? Кажеш да сам те омаловажавао и нападао, а уствари си ти мени безвезе дао упозорење и после ми претио.
Данијеле, постоје неки заостали народи којима је несхватљиво да неко до 26. године нема породицу, али у цивилизованом свету то није ништа страшно.
Мандићу, зашто Данијел није кажњен када је мене увредио? Направио је исти прекршај као и ја. Добро, ја нисам модератор, али ваљда смо сви једнаки. Или су модератори једнакији? Даље, зашто сам ја кажњен због овога, пошто си то болдовао у својој поруци?
- Vređanje članova foruma po nacionalnoj, verskoj, rasnoj i drugoj pripadnosti, ili seksualnoj orjentaciji.
- Postavljanje slika i natpisa koji mogu biti uvredljivi po nacionalnoj, verskoj, rasnoj i drugoj pripadnosti, ili seksualnoj orjentaciji, u postove, potpise, avatare, i profile korisnika.
- Promocija i veličanje nacizma, rasizma, šovinizma, sektaštva; isticanje simbola, fotografija i linkova ka sajtovima ovakvih pokreta u postovima, avatarima, potpisima i profilima korisnika.
И за крај два предлога:
1. Када је неко банован и хоће да се улогује на форум, могло би и да му пише време на које је банован.
2. Да нам се омогући да и модераторе можемо да ставимо на игноре.
-
Danijel_CH
ĐаниŃоНо, пОŃŃĐžŃĐľ ноки СаОŃŃаНи наŃОди кОŃиПа ŃĐľ ноŃŃ
ваŃŃивО да нокО Đ´Đž 26. гОдино ноПа пОŃОдиŃŃ, аНи Ń ŃивиНиСОванОП ŃвоŃŃ ŃĐž ниŃĐľ ниŃŃа ŃŃŃаŃнО.
Postoje takvi, ali to su ljudi koji zavrsavaju mastere ili koji umesto dece imaju macke.
ĐандиŃŃ, СаŃŃĐž ĐаниŃоН ниŃĐľ каМŃон када ŃĐľ Поно ŃвŃодиО? ĐапŃавиО ŃĐľ иŃŃи ĐżŃокŃŃĐ°Ń ĐşĐ°Đž и Ńа.
Sto se mene tice mogu da me kazne.
Postoje takvi, ali to su ljudi koji zavrsavaju mastere ili koji umesto dece imaju macke.
ĐандиŃŃ, СаŃŃĐž ĐаниŃоН ниŃĐľ каМŃон када ŃĐľ Поно ŃвŃодиО? ĐапŃавиО ŃĐľ иŃŃи ĐżŃокŃŃĐ°Ń ĐşĐ°Đž и Ńа.
Sto se mene tice mogu da me kazne.
- markohn22
- World Class Manager
- Поруке: 7580
- Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
- Место: Herceg Novi-Beograd
- Контакт:
Koji stav jebote, omg.Danijel_CH пише:Данијеле, постоје неки заостали народи којима је несхватљиво да неко до 26. године нема породицу, али у цивилизованом свету то није ништа страшно.
И душа и тело, све је црно бело...
- Markus_Wolf
- First Team Coach