NBA fantasy 2014/15
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
- Status: Није на вези
Sve može.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
OK. Ajde ponudi nešto što misliš da je fer.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Hoću ja još jednu ekipu. 

Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- fanst[E]
- Manager
- Поруке: 1365
- Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
- Место: svud' po malo
Nisam ti mogao juce odgovoriti jer nisam ni imao vremena.Mozda tvoje ponude nisam video,ali sam odbijao dosta trejdova i koji su mi bili povoljni i koji ne.Razlog zasto ja ne nudim trejd jer pola igraca ne postize rezultate koji su se ocekivali,dok druga polovine ne moze da sastavi sedmicu da se ne povredi,tako da ne znam ko bi te igrace zeleo.Evo npr Brook Lopez mi se povredio 2x ove sezone,za njega u izvestaju su rekli da bi mogao zaigrati u sredu i zato sam ga ostavio,Terry se povredio u prvoj utakmici...
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
- zele
- SFM Hall Of Fame
Još malo pa gotovo! Navali narode, Džared Dadli, Darel Artur, Džerid Bejlis još malo pa nestalo! Ko ne uzme, kajaće se! Za one sa plićim džepom tu su Sergej Karašev i Ostin Rivers. A i vremešni Vins Karter i Karon Batler ponovo igraju za svoje ekipe.

Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
- zele
- SFM Hall Of Fame
Evo maćori, da ga u zdravlju nosiš.Tokelara пише:Čestitke Zekoviću, imaš tu čast da mi izabereš novi avatar.

Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu