Imam malo vremena da se sprdam preko praznika. Krenuo sam sa Žilinom i Dolinom, ni jedan mi ne ide nešto, pa sam rešio da se pošteno sprdam. Uzeo sam ekipu MB(Pivo) iz treće lige Farskih ostrva. Realno je tuga, ali šta da se radi. Amaterski klub, takvi i ugovori a igrači još gori. No završio sam prvu sezonu koja je izgledala ovako.
Pošto smo amaterski klub, doveli smo igrači bez obeštećenja i bez ugovora:
Bilo je nekih kvalitetnih igrača, ali ništa posebno.
Liga ima samo 18 kola, što je i razlog zašto sam je izabrao. Evo i kako smo ih odigrali:
Solidna sezona, iako borba za titulu nije bila laka:
Celu sezonu su bili prvi, jedino sam ih ja uspeo pobediti. Kiksnuli su valjda u predzadnjem kolu ili tako nešto, do tad su imali samo 2 poraza od mene. Ujedno smo i oborili rekord po broju osvojenih bodova, pre toga je iznosio 45 bodova.
Kao ekipa smo bili dosta dominantni:
Mediji su nam predviđali 9. mesto, ipak smo pokazali koliko umemo.
Statistika igrača takođe odlična:
Nadam se da imamo kvalitet za dobre igre i sledeće sezone.
Evo i cele ekipe:
Zaista odlična sezona celog tima.
U kupu slabo:
Mada se više nije od nas ni čekalo. Ispali smo od ekipe koja igra u prvoj ligi i to u produžecima a imali smo igrača manje od 3. minuta. Da se to nije desilo, mogli možda i proći dalje.
Evo i mog profila:
Krenuo bez licence i reputacije, do sada imam prvu licencu i studiram da dobiem drugu. Nadam se da će i to brzo.
U međuvremenu je krenula i nova sezona i odmah lepa vest:
Uz to smo dobili i predlog za budžet:
Izabrao sam najlakšu opciju, jer iako mislim da možemo da iznenadimo, ne bih bez potrebe uzimao više para uz veći pritisak, jer ne verujem da možemo dovesti mnogo kvalitetnije igrače od onih koje imamo.
Videćemo šta možemo sledeće sezone. Uglavnom, javljam vam kako ide.