(FM15) Problemi i pitanja
- Tomas
- Manager
- Поруке: 1159
- Придружен: 05 Авг 2011, 13:31
- Место: Beograd
- Has thanked: 58 times
- Been thanked: 29 times
- Status: Није на вези
Uzeo sam da vodim srpskoligasa Rakovicu, polu-profesionalni klub i svi igraci stariji od 22, 23 godine su za nepunih godinu dana nazadovali. Evo jedan klasican primer:

Kao sto se vidi imao je odlicnu sezonu iza sebe, ali su mu neke ocene drasticno opale, cak po 2. Uslovi za trening su prosek za ovaj rang takmicenja i trenutno su na basic nivou, dok sam uspeo da dovedem par trenera, cisto da mi budu pokrivene vecina oblasti:

Na proslom menadzeru sam isto vodio Rakovicu i dok nisam poboljsao uslove za trening i postao profesionalan klub, mladji igraci su ili stagnirali ili malo napredovali, nije mi se ovo desavalo. Sta da radim da ovo zaustavim, pomalo mi ubija draz igri? Jos da napomenem da koristim Zonske lige koje je napravio Karna.

Kao sto se vidi imao je odlicnu sezonu iza sebe, ali su mu neke ocene drasticno opale, cak po 2. Uslovi za trening su prosek za ovaj rang takmicenja i trenutno su na basic nivou, dok sam uspeo da dovedem par trenera, cisto da mi budu pokrivene vecina oblasti:

Na proslom menadzeru sam isto vodio Rakovicu i dok nisam poboljsao uslove za trening i postao profesionalan klub, mladji igraci su ili stagnirali ili malo napredovali, nije mi se ovo desavalo. Sta da radim da ovo zaustavim, pomalo mi ubija draz igri? Jos da napomenem da koristim Zonske lige koje je napravio Karna.
- Gagi
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 12107
- Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
- Место: Heimaey
- Has thanked: 4 times
Biće bolje kad postaneš pro i popraviš uslove za trening. Možda neki igrači jednostavno ne mogu da napreduju jer su krajnje limitirani.
Последње учитавање од Gagi дана 20 Јан 2015, 20:10, учитано 1 пут укупно.
- Tomas
- Manager
- Поруке: 1159
- Придружен: 05 Авг 2011, 13:31
- Has thanked: 58 times
Moguce da su limitirani, ali mi je bezveze sto im toliko opadnu ocene, mislio sam da sam resio poziciju levog beka za nekoliko narednih sezona. Od poboljsanja uslova za treninge nema nista jer sam u nekom malom minusu, oko 70k, probacu kad udjemo u Prvu ligu da ubedim upravu da postanemo profesionalan klub, a kako cu to da uradim nemam pojma.
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Ubagovano je to, HOYD ti predlaže sve klince da potpišeš, umesto da ti predloži samo one najbolje. Može to da se zaobiđe, kad ti stignu regeni, pogledaj ih sve i odmah šutni one sa malim potencijalom, obično imaju oko jedne zvezdce, ja tako radim i godišnje u Barnetu potpišem tri regena, jer su svi uglavnom bogalji.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Nemam pojma, moji su ionako bogalji, pa ni ne očekujem nešto od njih. Javiću ti za jedno 3-4 sezone kad počnem da dobijam neke talente.Dule93 пише:Zele i jel ima neke razlike u napredovanju? Znam da nekad mogu da zauzimaju mesta u timu onima sa boljim potencijalom?

Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- parnivaljak
- First Team Coach
- Поруке: 418
- Придружен: 12 Дец 2014, 14:08
- westlife92
- World Class Manager
- Поруке: 3952
- Придружен: 26 Мај 2011, 17:59
- Место: Nis
- Socivar
- World Class Manager
- Поруке: 4235
- Придружен: 08 Јун 2012, 21:47
Momci, imam problem. Nestalo mi je struje dok mi je bio ukljucen FM. Sad, kad hocu da ga pokrenem, ekran pocne da mi treperi tako jako kao da hoce da mi izazove epilepticni napad. Igrica se ne pali, to treperenje se nastavlja sve dok ne otvorim Task Manager i ugasim FM proces. Brisao sam Cache, reinstalirao FM, instalirao nove drajvere. Nista nije pomoglo. Imate li jos neko moguce resenje?
Trust me, i'm the Doctor
- parnivaljak
- First Team Coach
- Поруке: 418
- Придружен: 12 Дец 2014, 14:08