(FM15) Problemi i pitanja
- parnivaljak
- First Team Coach
- Поруке: 418
- Придружен: 12 Дец 2014, 14:08
- Место: Beograd
- Status: Није на вези
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Kad odeš u preferences i na choose picture je ubaciš, on je samo iskulira? Ili dobiješ neku poruku?
Uradio clear cache?
Moram da pitam, jebeš ga.
Uradio clear cache?
Moram da pitam, jebeš ga.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
I kažeš to ti se dešava sa svim formatima?Imaš li neki facepack? Ajde probaj da ubaciš sliku iz fp-a. Čisto da budemo sigurni da nije do slike.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- parnivaljak
- First Team Coach
- parnivaljak
- First Team Coach
- zele
- SFM Hall Of Fame
Jesam, pas me jebo. 
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- parnivaljak
- First Team Coach
Jel ponovo ista poruka? "Could not open the file"?
edit: možda je problem u putanji slike, tj. u lokaciji na kojoj se nalazi!? Probaj da staviš neku sliku u C:\ ili u D:\ ako imaš, pa probaj da učitaš odatle.
edit: možda je problem u putanji slike, tj. u lokaciji na kojoj se nalazi!? Probaj da staviš neku sliku u C:\ ili u D:\ ako imaš, pa probaj da učitaš odatle.
Последње учитавање од parnivaljak дана 30 Јан 2015, 17:27, учитано 1 пут укупно.
- parnivaljak
- First Team Coach
- zele
- SFM Hall Of Fame
Možda te zeza skin. Ponestaje mi predloga, ajde probaj da se vratiš na difoltni skin, pa da postaviš sliku. Mada mislim da nije do skina, ali kako nam ponestaje pametnih, daj da probamo i sa ovim glupim idejama.
Последње учитавање од zele дана 30 Јан 2015, 19:59, учитано 1 пут укупно.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- markohn22
- World Class Manager
- Поруке: 7580
- Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
- Место: Herceg Novi-Beograd
- Контакт:
Zaista mi je nevjerovatno, probao sam još ranije na početku kad sam koristio default skin i takođe nije moglo... A koliko se sjećam, to mi je desilo u neko doba još i na fm14 i posle toga više nisam mogao da stavim sliku.
Nije to sad neka ne znam koliko bitna stvar, ali mi je više enigma zašto neće, nego da sad želim ne znam koliko da stavim sliku.
Nije to sad neka ne znam koliko bitna stvar, ali mi je više enigma zašto neće, nego da sad želim ne znam koliko da stavim sliku.
И душа и тело, све је црно бело...
- zele
- SFM Hall Of Fame
Da, prekopiraj ga u particiju gde ti NIJE sistem i neće ti se obrisati.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- parnivaljak
- First Team Coach
Upravo to! Prekopiraj ga na particiju koju nećeš formatirati/uništiti, pa posle vrati u my docs kako je bilo.urosija пише:Ljudi moram danas da obaram sistem, sta sada da radim sa onim folderom fm15 iz documentsa ?
Jel smem da ga prekopiram na D disk i posle ga samo vratim u documents, sta mi je najpametnije da uradim ?jer imam dosta i grafike ubacene, ove sejvove, ne bih da mi se to obrise
edit: Zele me prestigao dok sam se smilovao da pošaljem odgovor.
Последње учитавање од parnivaljak дана 01 Феб 2015, 16:53, учитано 1 пут укупно.
- Ronin
- Assistant Manager
- Поруке: 692
- Придружен: 15 Дец 2010, 14:30
- Место: Šabac
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 3 times
Imam problem sa dresovima Argentinske Prve Lige. Skinuo sam Argentina - Torneo Transicion SS'2014 New! (03/12/14) (sa ubacio ih u odgovarajuci folder, reload-ovao skin posle toga ali ih i dalje nema. Imam 50tak ucitanih liga i svaki dres se vidi, samo sa Argentinom imam problem.
Код: Изаберите све
http://sortitoutsi.net)Ljudi pomagajte..
Skinuo sam novi transfer update i ubacio ga u mapu editor data i pri ulasku u new game uopće me se ne očitava taj update,kako to?
a u istoj toj mapi imam dodatak BIH lige koji uredno radi on je u .dbc formatu dok je ovaj update u .fmf formatu,pa sam i njega probao promeniti u .dbc ali 0 bodova...zna neko nešto?
Skinuo sam novi transfer update i ubacio ga u mapu editor data i pri ulasku u new game uopće me se ne očitava taj update,kako to?
a u istoj toj mapi imam dodatak BIH lige koji uredno radi on je u .dbc formatu dok je ovaj update u .fmf formatu,pa sam i njega probao promeniti u .dbc ali 0 bodova...zna neko nešto?