NBA fantasy 2014/15
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
- Status: Није на вези
Andros ti je lupio veto. 

Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Valja uzeti ovog Bejzmora sad kad se Tabo sjebao, dobiće minute, još ako Kerol bude još pauzirao, biće on mnogo dobar.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
- Gagi
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 12107
- Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
- Место: Heimaey
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
glasaoBerserk пише:Trazim Vam da glasate kako bi mogao do veceras da napravim postavu ?
Receive Kyle Lowry, Tor PG from EAG to Bench
Receive Zach Randolph, Mem PF from EAG to Bench
Send Anthony Davis, Nor PF from PF to EAG
Send Kemba Walker*, Cha PG from Bench to EAG
Chandler Parsons, Illness - is upgraded to probable Monday (2/2) vs. Minnesota
- zele
- SFM Hall Of Fame
Jebo te on, povukao sam ponudu za Džefersona zbog toga.
Последње учитавање од zele дана 02 Феб 2015, 16:59, учитано 1 пут укупно.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Ponad'o sam se da je dobio jektiku ili na'ladio glavu ko onomad Kazins što je oboleo.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
Jesi ozbiljan sad?Andrej пише:I nije mi jasna tvoja reakcija Tomicu, branis to sto si dobio 3,5 poena u proseku jaceg igraca, to je i ok. Ali dal bi uopste napravio ovaj trejd sa igracima na suprotnim stranama? Garantujm da ne bi. Pa ja i ti smo pregovarali za Pekovica koji je bio povredjen i van teren skoro 2 meseca nakon toga, pa mu nisi spustio cenu preko 1 poena. Jel to realno i korektno?
Mislim ljudi bez ljutnje, ovo je igra, treba da se zabavimo. Ako neki trejd nije kako treba, ne morate ubedjivati druge da lupaju veta, to ce oni i sami primetiti.
A da je bilo mnogo gorih trejdova koje ste ladno pustali, bilo je. O primercima necemo, jer ne zelim da se opet neko nadje uvredjen.
Pekovic je imao 15.5, a ja sam ti trazio Noela koji je imao 11.5-12.5 u tom trenutku.
Soci tebra, ja sam taj trejd i krenuo da povucem, pa sam video da si prihvatio, rece mi zele da je dao veto, pa je i gagui dao, cimo sam miskovica i salela da daju.
Inace Rondo slomio nos i sjebo oko, zele odlicno prosao sa Parkerom.