(FM15) Koga trenutno vodite?

Sve o FM15
Корисников грб
Dule93
World Class Manager
Поруке: 7064
Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
Место: Jabucki Rit
Klub koji vodite: Frankfurt
Formacija: 3-5-2
Mood:
Has thanked: 1 time
Status: Није на вези

Порука од Dule93 »

Слика
Корисников грб
Juvenino86
Manager
Поруке: 1148
Придружен: 20 Нов 2012, 16:53
Место: Srbija
Klub koji vodite: Kyoto Sanga
Has thanked: 5 times
Been thanked: 2 times

Порука од Juvenino86 »

Пун ми је к**** ПСЖ-а и Ситија. После педесетак сезона, збирно у свим сејвовима које сам играо по Европи и Јужној Америци, и интересантних авантура са Овиједом и још недовршене приче сејва са Шефилдом, који ћу да завршим... некад, толико ми је мука од простора на којем ме ова два клуба прогањају нон-стоп, дал играо са Звездом, Ривером, итд. Толико су ми се попели на к**** да је то невероватно, ЧАК, сам доживео да почну да ме смарају у сејву са Арсеналом, за Хулка, којег сам платио педес милиона, и после шеснаест одиграних утакмица, стиже ми понуда од ПСЖ-а од дваес нешто. Еј јебем ти скотине, да не кажем какве су ми регене и играче снечовали испред носа, јер то је нешто, што моји, иовако већ прегорели, живци једва могу да издрже, без напада жеље за убиством потомака, свих потомака, оснивача, управе и навијача ова два огавна клуба.
Моја мржња према ова два клуба прелази онај психопатолошки ниво анимозитета који осећам према Ливерпулу, тако да падам у искушење да потражим стручну помоћ.

И хвала боговима и овом лику што прави Џеј Лигу, да сам женско дао би му.
Па каже Смак и песма Дукат жут, истина.
Мир, тишина, нормално радно окружење, сисате азијаткиње настраних сексуалних склоности и сумњивог морала, легалан Нисан Скајлајн Р34, самураји, нинџе и остале сарме и чуда технике...

Као и прошле године, бежим главом без обзира, у три лепе, на други крај света, иако сам се двоумио између Индонезије и Јапана, али је ипак пресудила љубав према Кјото Санги, која је рођена из предивних двадесет осам сезона са претходног менаџера, а и мало ме нервира то што деведесет посто имена клубова у Индонезији почиње са словом П.
Мало је фалило да кренем са Хонда ФЦ, пошто људи имају тако кул причу иза себе, да је то нешто невероватно, и препоручујем свима да изгуглају овај тим. Ладно им је надимак, Вечни Чувари Капија. Тим толико зајебан, који из године у годину буде међу првима у четвртој лиги и који ладно може да се такмичи у вишим ранговима, али никада не буде промовисан зато што власник- ПЕДЕРЧИНА неће да их професионализује. Јебачи, али, прва Санга заборава нема.
Стигао Балкански Оyabun, дал ће у међувремену постати Фудбалски Шогун у земљи излазећег сунца?
Слика
Слика
Имају солидне услове и кеш, у другој су лиги, мерак, једино помањкање је недостатак добрих тренера који хоће код мене за сада. Укључио сам све Азијске лиге, и учитао све играче са овог континента, и Јеееееботе!!!, од сад па надаље Иран, Ирак и још неколико земаља бих могао да препоручим свима да учитају у сваком сејву, каквих све бисера има, то је невероватно...
Тим
Слика
Двојца су вредни помена са нађеног стања, Такајуки Фукумура, добар леви бек и Рики Харакава, који је у прошлом менаџеру био апсолутни краљ, и одиграо ми до пензије, а касније постао ДОФ, да ово говно има онај клуб инфо панел, највероватније би био икона клуба, ал без тога се може. Бајалица брат је ту, и кења ми се од њега, али пошто нема много бољих од њега у целом Јапану, нека га, бар до краја сезоне, или ако га уваљам за неку пару, мрка капа, има у Кувајту неки клинци веома обећавајући.
Иако сам већ довео неколицину играча који ће бити окосница тима, а из јапана су, има ту још да се ради.
Најбитније појачање, Тарик, сад нису успели да ми га отму испред носа. Има да направим ИФ или МЦ-а од њега да коље.
Слика
Слика
И један онако пристојан БВМ, чисто да ме закрпи сезону-две док не излете неки добри регени по Азији, мада као што сам рекао, има неколицина бисера на које сам набасао у првој озбиљнијиој претрази играчког кадра, и држим их на радару да ми не одлепршају.
Када будете видели ког нападача имам у плану, и надам се да ћу успети да га доведем, Иранац неки, има одличне оцене, ладно може у све најјаче европске лиге, ал нећу да га показујем вашим урокљивим очима, има да га избаксузирате.
Циљеви, хм, да видим, надам се да ће у овом менџеру да ми дадне да склепам добру одбрану од локалаца, Центархалфови су ми били рак-рана што се Јапанаца тиче, надам се да ће сад бит боље, да произведем цео национални тим, и да освојим неколико светских клубских шампионата, то ми је било прошли пут смрт, требало ми је петнаестак сезона да га освојим, и наравно, монструм од омладинске школе.

Поздрав
Балкански Oyabun
Um caruje, snaga za svaki slučaj!
Корисников грб
Gagi
SFM Hall Of Fame
Поруке: 12107
Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
Место: Heimaey
Has thanked: 4 times
Been thanked: 29 times

Порука од Gagi »

Корисников грб
Gagi
SFM Hall Of Fame

Порука од Gagi »

Maestre će po svemu sudeći napustiti Pilgrimse i otići u PSG. Prošle god je plaćen 1.3m. Lep profit :)

Слика
Корисников грб
Dule93
World Class Manager
Поруке: 7064
Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
Место: Jabucki Rit
Klub koji vodite: Frankfurt
Formacija: 3-5-2
Mood:
Has thanked: 1 time

Порука од Dule93 »

E ovako se vodi reprezentacija.

Слика

Слика
Корисников грб
Gagi
SFM Hall Of Fame

Порука од Gagi »

Novi Pilgrim :ole:

Слика
Корисников грб
луди
Manager
Поруке: 2604
Придружен: 25 Мај 2011, 23:30
Место: Filmski Grad

Порука од луди »

Слика

Слика

Mnogo sam dobar.

Umalo da ispadnem iz lige, al serija od nekoliko dobrih rezultata na kraju me spasila.
Последње учитавање од луди дана 15 Апр 2015, 18:05, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Juvenino86
Manager

Порука од Juvenino86 »

Јеееебемтииии срање, како ми пропаде сезона. Годину дана се ја крљам са Јубило Иватом, седели ми за врат, ма иза увета ми седели, имају искусан тим и неколико дооообрих странаца, а мене повреде закопале, баш кад се сезона ломила.
Слика
У последњих неколико кола смо га издували светски... :slap:
Слика
Распад система у којем сам испустио то усрано прво место које сам тако љубоморно чувао, иако су ми дисали за врат нон стоп.
Слика
Због оваквих усера у задњим колима ја губим титуле... :nasty:

Неколико играча се истакло, неки су возили трактор, неки су отварали капију, чисто да се зна ко је ко. Четворица вукла тим на својој грбачи. Једно велико срање ме задесило са Рикијем Харакавом :slap: који је одиграо коректно, али је погинуо на девет месеци, тако да сам остао без једне од главних узданица тима у везном реду.
Слика

Господар простора и времена, који ће да буде вице-капитен следеће сезоне, да је одиграо још две-три текме пре повреде, можда би прегурао и освојио лигу.
Слика
Старац од ударца, капитенски, иако је био на ивици смрти неколико пута, доста повреда и то баш пред крај, када ми је највише требао као и Тарик. Кођи Јамасе
Слика
Овај Комаи је будала дечко, требало му пола сезоне да се покрене, а онда кад се небо отворило и кад је кренуо да пендречи, стрефила га погибија на дуже време.
Слика
Дете клуба, Ишида интересантан дечко, можда и буде нешто од њега, али мали је у пич, а ја баш не волим нападаче које не знају да скоче, а и мекан је, само га пипне неко и он на пола хелта.
Слика
Кренуо сам да купим оног мојег иранског асасина, АЛИ сам натрчао на Луди-јевог пулена из пентагона, са којим сам прошао јефтино. Да видим шта ће бит следеће сезоне, таман док исчекам да оној будали истекне уговор, па да га отимам, пошто ми је јео нека говна онај његов агент, тако да сам изгубио живце.
Слика

Да видим сад шта да доведем, пошто ћу да добијем место за још једног странца... Идем да будем негде око средине табеле следеће сезоне.

Балкански Oyabun
Корисников грб
DS_RS
World Class Manager
Поруке: 5579
Придружен: 20 Јан 2011, 11:34
Место: BL
Контакт:

Порука од DS_RS »

Poceo sa Grimsbyem doveo 20 igraca na pozajmnicu i kidam :boxer:
Корисников грб
Gagi
SFM Hall Of Fame

Порука од Gagi »

drugari, kraj sezone 22/23 - osvojena je Liga Evrope!

krenuo sam dobro, pobeđivao i remizirao, bio 2-3 dok me Everton nije razvalio u CoC. nije da se vadim, ali su imali 2 igrača više posle pola sata igre, jer je gomez dobio crveni, a drugi štoper srao zbog toga i dobio drugi žuti. morao sam držim songaa i nekog tarda na dc-a. moglo je biti i gore. enivej, težak pad nakog toga, nisam mogao nikoga da dobijem, i doni srem bi mi pravio probleme... čačkao sam i taktike, isprobavao 4231 i 442, što jebeno ne mogu da namestim da radi kako treba i jeo govna u pičku materinu. na kraju sam napravio jelku kako bih iskoristio silne kreativce koje imam na raspolaganju i to mi je donelo dosta uspeha. prošao sam grupu u LE kao prvi, posle toga izbacio bazel i dinamo kiev, pa dobio barsu. mislim se, koj k***c, gde baš njih. i nisu nešto, da ga jebeš. neymar sjajn, a mesija prodali čelsiju za 2 i kusur miliona. razvalio ih brat geraldao i put u španiju je predstavljao rutinu. u polufinalu sam dobio wh. ekipu koja je uzela LŠ pre 2 godine. na strani 2-2, kod kuće više nego laganih 3-0, mislio sam da će pasti flawless victory, ali jbg. u finalu pomahnitali rb leipzig, puni keša i finih regena. bili su peti u bundesligi, baš kao i ja, i mislio sam da će biti jebeno. pošto sam ga izduvao za 4. mesto u ligi, ovaj meč je dobio još više na važnosti jer donosi plasman u lš. finale je rešeno u prvom poluvremenu. alan, helio i faneli su imali svoj dan i krisetig je podigao pehar.
što se tiče transfera, prvi put sam potrošio dosta para. jebiga, nisam se trošio ni kad sam imao 100m u budžetu, ali nisam smeo da propustim helia, alana i mnoge druge igrače. imam baš dosta brazilaca sada, još 3 dolaze u julu... voleo bih da dovedem dvojicu engleza iz ćelsija, ali za jednog traže 30m, a za drugog 196 (nije greška)... no dobro, valjda ćemo se dogovoriti nešto, verovano će im pasti cena uskoro. eto tako, dobili ste apdejt, jebte se, idem da tražim igrače za sl. sezonu.
e da. prvi deo sezone sam morao da igram na stadionu foresta kao domaćin jer sam budžio stadion za 8k. sada budžim za još 7k, što znači da ću od decembra imati zajebanu arenu koja će moći da primi 30 hiljada ljudi...

Слика

Слика

Слика

Слика

Слика

Слика

Слика

Слика

Слика

Слика

Слика

nemojte mi zameriti što nisam urlovao sve, jpg su slike, nisu teške, verovatno ćete ih otvoritii lagano. pola tri je, jedva vidim na oči.. ako hoćete neki ss, cimajte
Последње учитавање од Gagi дана 18 Апр 2015, 02:36, учитано 2 пута укупно.
Корисников грб
Juvenino86
Manager

Порука од Juvenino86 »

Слика
И, освоји га, на једвите јаде, у гранд финалу сезоне( нека ретардирана врста плеј оф-а), иако је текма била гушћа него што би се могло очекивати. Масимо Фићаденти брат попиздео после текме, ал скинуо сам му блажени осмех са лица. :rugalica:

Прва полусезона која се бодује као у Аргентини Апертура, иако сам имао понеки кикс, објебали смо.
Слика

Друга полусезона, као Клаусура, е овде је већ било свашта :slap: . Азијски куп нација, неке пријатељске текме, и мало-мало, мој голман га нема нигде. А Јужна Кореја има барем пет бољих голмана од овог мог говеда, али неееее, баш мој голман мора брани за усрану Јужну Кореју, док ја меркам друге голмане по њиховој лиги јер је овај бушан ко решето. Плус, одбрана ми се показала шупљом по крилима, упркос пристојном офанзивном учинку, тако да морам да си купим бекове под хитно, и наравно, Шун Обу, иако има пристојне оцене за ову лигу, и иако сам га довео за џ, то је толика црна рупа, ма не црна рупа, Квазар јебени му није раван. Кад одигра добро, одиграо је, ал кад зајебе, убије. Има га лансирам са континента, или кад боље размислим увалићу га Урави, па нек се они распадају мало, пошто следеће године ратујем са њима директно. :zelenko:
Један једини пенал нисмо успели да реализујемо за целу сезону, то ми је смрт.
Чупао сам готово изгубљене мечеве у икс, а богами и имао неколико суноврата из малтене добијених текми у икс. Једии тим који ме редовно кребечи је проклети Санфрече Хирошима, зајебани су ко жене у пола три ујутру кад се враћаш кући из кафане мртав пијан. :nasty:
Углавном коначна табела без Плеј Оф-а, у којем сам ошурио Ф-Маринос у полуфиналу и н мишиће добио Токио ФЦ.
Слика

Ове сезоне сам имао једно откровење из омладинског тима, Масаја Окугава, вратио се из неке пичке материне са позајмице и одиграо као змај. Ладно га нисам ни видео кад сам почињао сејв, свашта.
Слика

Деда Кођи, оплодио, најбољи и најконстантнији играч тима.
Слика

Хумам, нешто ми затајио, иако има ненормалну оцену, мада и ја сам га керебечио са тренингом. Сада када имам неку алтернативу за њега, а пошто неки тимови, које нећу да именујем јер ће да буде псовања маме хоће да га узму, тако да ћу можда и да га уваљам за неки озбиљан кеш, мада ако не да дају паре, мој је па бог.
Слика

ИИИИ!!!! :fanman: Прва успешна отимачина, из Гамба Осаке доведен за пишљивих 750К. Мада сам отео још једно десет клинаца, има у тој Осаки још један врв центархалф, али њега планирам за следећи трансфер рок, мали је убица.
Слика

Тимска статистика.
Слика
Углавном, Ишиду, главног бушитеља прошле сезоне, сам грешком :slap: послао на позајмицу тако да је његово место заузео Такуми Мијојаши, опет дете клуба, који је силом прилика морао да плоди, јер је Сео Мјунг-Вон гинуо пречесто. Морам издвојити Ендрјуа Кумагаи-а, који је изврстан дечко и биће главни баџа у тиму, али о њему детаљније неком другом приликом.
Слика
Најважнији трансфер је довођење Рајана МekГована на фри. још један добар Кувајтски или Ирански центархалф и да стабилизујем одбрану, али видећемо, како се одвија трансфер ситуација.

Поздрав
Балкански Oyabun
Последње учитавање од Juvenino86 дана 18 Апр 2015, 16:09, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Gagi
SFM Hall Of Fame

Порука од Gagi »

GGBU

Слика
Корисников грб
TheBlues
Manager
Поруке: 2419
Придружен: 21 Сеп 2011, 12:07
Formacija: 4-3-3
Been thanked: 5 times

Порука од TheBlues »

Nista bez Crisetiga x)
"Football is simple. But the hardest thing is to play football in a simple way." Johan Cruyff
Корисников грб
Gagi
SFM Hall Of Fame

Порука од Gagi »

Il capitano :yesko:
Корисников грб
Gagi
SFM Hall Of Fame

Порука од Gagi »

Boston pleše :cheers:

Слика

Слика
Корисников грб
Gagi
SFM Hall Of Fame

Порука од Gagi »

Srećna nova

Слика

Слика

Ode Geraldao

Слика
Последње учитавање од Gagi дана 21 Апр 2015, 14:30, учитано 2 пута укупно.
Корисников грб
markic
Assistant Manager
Поруке: 728
Придружен: 05 Нов 2010, 14:01
Место: Beograd
Has thanked: 14 times
Been thanked: 21 time

Порука од markic »

Ideeemo mocni Boston gazi! :ole:
Корисников грб
Gagi
SFM Hall Of Fame

Порука од Gagi »

hm

Слика

Слика

na spomeniku da mi piše "doveo mesija u boston junajted"

leo, dobrodošao

Слика
Последње учитавање од Gagi дана 21 Апр 2015, 18:07, учитано 2 пута укупно.
Корисников грб
Juvenino86
Manager

Порука од Juvenino86 »

Neš ti još da baciš kašiku, treba barem još tries menadžera da se odigra
Danijel_CH

Порука од Danijel_CH »

Слика

Nabila me Jagodina predzadnje kolo 5:0 i ispusim titulu u JSL...

Vucic i Covic i FMP, Arapi, Rusi pomoc drzave...
Последње учитавање од Danijel_CH дана 21 Апр 2015, 21:28, учитано 1 пут укупно.
Пошаљи Одговор

Повратак на “Football Manager 2015”