(FM15) Koga trenutno vodite?
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
- Status: Није на вези
- Tomas
- Manager
- Поруке: 1159
- Придружен: 05 Авг 2011, 13:31
- Место: Beograd
- Has thanked: 58 times
- Been thanked: 29 times
Ja sam bas zbog toga batalio sejv sa Zvezdom, bez problema dobijam slabije i slicnog kvaliteta ekipe u kvalifikacijama, ali cim igram sa nekim jacim u 99% utakmica oni imaju preko 30 suteva na gol, moji ne mogu da predju centar, kad izvedu par uspesnih dodavanja ja sam odusevljen. Ponekad uspem da izvucem remi ili cak pobedu, ali nijednom nisam uspeo da prezimim u Evropi, poceo sam da mislim da je to nesto do mene.Keyser Söze пише:Kako očiju ti, ja sa Partizanom sam 2 sezone ispred tebe, i nema šanse da prismrdim ozbiljnim ekipama.
- Androsito
- World Class Manager
- Поруке: 3025
- Придружен: 11 Јун 2011, 20:06
- Место: Krusevac
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=gzDQ4x11wvI[/youtube]
Pošto ne znam gde da postujem ajd ovde... Ovo je najlepši gol koji sam dao u zadnjih 2-3 fma...
Pošto ne znam gde da postujem ajd ovde... Ovo je najlepši gol koji sam dao u zadnjih 2-3 fma...
- Džajo5
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 4111
- Придружен: 15 Мар 2012, 13:37
- Место: Žilina/Padina
- Been thanked: 1 time
Androsito пише:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=gzDQ4x11wvI[/youtube]
Код: Изаберите све
https://serbian-fm.net/gol-meseca-vf84.htm- Tomas
- Manager
- Поруке: 1159
- Придружен: 05 Авг 2011, 13:31
- Место: Beograd
- Has thanked: 58 times
- Been thanked: 29 times
Dok ne smislim koga cu narednog da vodim, vratio sam se da zavrsim 5. sezonu sa Zemunom.

Ovo je najuspesnija sezona u istoriji kluba, osvojena je dupla kruna i po prvi put cemo ucestvovati u kvalifikacijama za Ligu Sampiona. U finalu kupa smo dobili Napredak, dok je Super Kup osvojio Partizan. Ove sezone nismo uspeli da se plasiramo u Ligu Evrope, u prva 3 kola kvalifikacija redom su padali Bodo/Glimt ukupnim rezultatom 7:2, Dacija 5:1 i Trabzonspor 5:4, da bi nas u zadnjem kolu isprasila Roma 1:7.

Ako smo prilikom osvajanja prvog kupa imali srece u zrebu, sada smo morali mnogo da se pomucimo, jer smo igrali prvo sa Partizanom, pa onda Cukaricki, Zvezda, sve u gostima, polufinale OFK Beograd i finale Napredak.

Pojacanja za ovu sezonu su stizala iz Beograda, 12 miliona od prodaje Prijovica sam iskoristio za dovodjenje Mandica iz Cuke, Grujica, Zivkovica i Ivanovica iz Zvezde i Stevanovica iz Partizana. Mandic je bio najbolji strelac lige, Zivkovic i Pavlovski najbolji asistenti, dok je Kirovski najvise puta uspeo da sacuva svoju mrezu:

Cak 5 mojih igraca je izabrano u tim sezone, plus Kirovski u zamenama:

Potpunu dominaciju je upotpunio moj under 19 tim takodje osvojivsi duplu krunu:

Budzet za narednu sezonu jos koju cu verovatno odigrati zbog Lige Sampiona je 7,5 miliona, probacu da dovedem jos nekog naseg mladog igraca. Za kraj, postali smo klub sa najvecom reputacijom u zemlji:

Ovo je najuspesnija sezona u istoriji kluba, osvojena je dupla kruna i po prvi put cemo ucestvovati u kvalifikacijama za Ligu Sampiona. U finalu kupa smo dobili Napredak, dok je Super Kup osvojio Partizan. Ove sezone nismo uspeli da se plasiramo u Ligu Evrope, u prva 3 kola kvalifikacija redom su padali Bodo/Glimt ukupnim rezultatom 7:2, Dacija 5:1 i Trabzonspor 5:4, da bi nas u zadnjem kolu isprasila Roma 1:7.

Ako smo prilikom osvajanja prvog kupa imali srece u zrebu, sada smo morali mnogo da se pomucimo, jer smo igrali prvo sa Partizanom, pa onda Cukaricki, Zvezda, sve u gostima, polufinale OFK Beograd i finale Napredak.

Pojacanja za ovu sezonu su stizala iz Beograda, 12 miliona od prodaje Prijovica sam iskoristio za dovodjenje Mandica iz Cuke, Grujica, Zivkovica i Ivanovica iz Zvezde i Stevanovica iz Partizana. Mandic je bio najbolji strelac lige, Zivkovic i Pavlovski najbolji asistenti, dok je Kirovski najvise puta uspeo da sacuva svoju mrezu:

Cak 5 mojih igraca je izabrano u tim sezone, plus Kirovski u zamenama:

Potpunu dominaciju je upotpunio moj under 19 tim takodje osvojivsi duplu krunu:

Budzet za narednu sezonu jos koju cu verovatno odigrati zbog Lige Sampiona je 7,5 miliona, probacu da dovedem jos nekog naseg mladog igraca. Za kraj, postali smo klub sa najvecom reputacijom u zemlji:

- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Daj ss Staniše brata, da vidim da l' sam pojeo govno što sam ga prodao u Olimpijakos za 1.8m u prvoj sezoni.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Prošle sezone sam imao jedan kul sejv s Minhenom 1860, mislim da je vreme da i ovaj FM overimo istim sejvom.
I prvo pojačanje.

I prvo pojačanje.

Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Saudijska Arabija nije igriva liga u FM-u.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu