(FM15) Koga trenutno vodite?
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
- Status: Није на вези
Milanović i Luković prava pojačanja. Sramoto, zašto ti Joca ide po nekim Kolubarama? Daj dečku šansu u prvom timu.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
- Keyser Söze
- World Class Manager
- zele
- SFM Hall Of Fame
Luković bogotac, meni je sabijao u Čukaričkom. AML winger-s ili if-s, opasan igrač, isplatio se u potpunosti, a dao sam 3.6m za njega. Možda sam mogao i da ga prodam, zainteresovani su bili neki bogati klubovi koji rasipaju keš gde stignu, vredeo je u jednom trenutku oko 11m, al' šta bih onda bez njega.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Keyser Söze
- World Class Manager
-
Danijel_CH
Sabijam, usao u LS preko Dinama, Vardara i Steaue. Najteze protiv Dinama bilo, tu sam prosao na gol u gostima.
U prvom kolu kuci pobedio Anderleht 4:3, u drugom me Sahtjor razbio, sad otkinuo bod Atletiku
Prodao skoro celi tim iz prve sezone.
Najjaca prodaja

U provoj sezoni ostvaren link sa Celsijem, u drugoj sa Lokomotivom.
Napred Radnikeeeeeeeeeee
EDIT:

U prvom kolu kuci pobedio Anderleht 4:3, u drugom me Sahtjor razbio, sad otkinuo bod Atletiku
Prodao skoro celi tim iz prve sezone.
Najjaca prodaja

U provoj sezoni ostvaren link sa Celsijem, u drugoj sa Lokomotivom.
Napred Radnikeeeeeeeeeee
EDIT:

Последње учитавање од Danijel_CH дана 15 Јул 2015, 16:19, учитано 2 пута укупно.
-
Danijel_CH
Pa sa igracima sto sam zatekao nisam mogao nista, doveo sam par igraca za bedne pare i posle prve sezone ih prodao da bih se digai malo finansijski.
Evo i u drugoj sezoni opet imam slave igrace. Silvestre 38 godina u Crnoglavac mi stoperski tandem. Desni bek je zatecen tu, El Maestro doveden za dz, jedino zvucno ime je Ninkovic u ovaj mali iz Celsija na pozajmici. Napadaci su neki 29.godisnji regeni dosli za 2-3k eura :-)
Inace, Anderlecht me ubio tamo 2-3:0, ne secam se, posle utakmice lego da odspavam pa sam zaboravio
Evo i u drugoj sezoni opet imam slave igrace. Silvestre 38 godina u Crnoglavac mi stoperski tandem. Desni bek je zatecen tu, El Maestro doveden za dz, jedino zvucno ime je Ninkovic u ovaj mali iz Celsija na pozajmici. Napadaci su neki 29.godisnji regeni dosli za 2-3k eura :-)
Inace, Anderlecht me ubio tamo 2-3:0, ne secam se, posle utakmice lego da odspavam pa sam zaboravio

Последње учитавање од Danijel_CH дана 15 Јул 2015, 18:36, учитано 1 пут укупно.
-
Danijel_CH
Do 70' ispadao iz Evrope skroz, u 78' potpuni preokret i u 94' delirijum, gol za istoriju
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Bdpj7BED7uY[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Bdpj7BED7uY[/youtube]
- zele
- SFM Hall Of Fame
a nisi mogao da ostaviš na 144p?
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
-
УлтраСрбија
- Youth Team Coach
- Поруке: 179
- Придружен: 06 Мај 2011, 15:00
- Место: Београд
- arseNal-serbia
- Manager
- Поруке: 1063