Magiju je prodavao i van Partizana. Doduše tamo su ga podržavali.. nema balavaca i nakurčene dece po tribinama ko u Srbiji.
FK Partizan 2015/2016
-
Danijel_CH
- Status: Није на вези
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
Sta sve necu procitati na internetu.Sloba пише: Ok je da se kaže da je igrač loš ili da se ne trudi ali Babović je uradio u svom životu daleko više nego što će mnogi od njih što ga non stop pljuju na jako loš način. Skoro svaki derbi kada je igrao bio je jedan od boljih. Davao je prelepe golove, ima prodore. Davi loptu pa šta? I Ronaldo davi loptu isto je Ronaldo u Španiji ili Babović u Srbiji sobzirom da i nemaju neke konkurente koji mogu previše dobro da ih čuvaju. Da ne bude neki ciganski komentar na ovo Babović je klasa za štopere i odbrambrene u Srbiji a Ronaldo u Španiji. Doduše Babonji je to problem u Evropi sa ozbiljnijim ekipama.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.
Ja znam kako Simic izgleda.
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
Ovo za sad deluje dobro, svidja mi se Jevtovic decko je zakljucao vezni red za 20 na FM-u! I protiv Dile a i danas ovih 45 min, takodje odlicni Abu, Zile i Balazic, najslabiji Petrovic definitivno i tu se oseca promaja videlo se kod one kontre, sto se tice Steaue da sacekamo revans u Gruziji pa onda
PARNI VALJAK NEKA MELJE
PARNI VALJAK NEKA MELJE
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
[quote="Alexandar_81" najslabiji Petrovic definitivno i tu se oseca promaja videlo se kod one kontre[/quote]
Pa ne samo Petrovic, nego i Cirkovic, dve rupetine, ta leva strana je teska rupetina, to odavno pricam...valjda je onaj Dornales malo krsteniji, a levog beka bi morali dovesti do kraja prelaznog roka
Pa ne samo Petrovic, nego i Cirkovic, dve rupetine, ta leva strana je teska rupetina, to odavno pricam...valjda je onaj Dornales malo krsteniji, a levog beka bi morali dovesti do kraja prelaznog roka
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic