Super liga Srbije 15/16

Ko je po Vašem mišljenju glavni favorit za titulu?

Crvena Zvezda
36
58%
Partizan
19
31%
Vojvodina
1
2%
Čukarički
3
5%
Jagodina
0
Нема гласова
Neko drugi
3
5%

Укупно гласова: 62

Корисников грб
citizen
SFM Hall Of Fame
Поруке: 1805
Придружен: 26 Окт 2010, 16:45
Место: Srbobran
Has thanked: 1 time
Status: Није на вези

Порука од citizen »

Da ne bude da je ovo jedini slučaj "zakulisanih" radnji. Teško je očekivati "normalno" prvenstvo posle ovakve "hajke".

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=UuC6ZbrTf4Q[/youtube]
Корисников грб
hostile_bg
Manager
Поруке: 2335
Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
Место: Beograd

Порука од hostile_bg »

A javljaju se i prepostene lale, njihov pokojni bivsi predsednik je bio najposteniji fudbalski radnik, malo ga hvatali da se druzi sa sudijama i pozajmljuje im pare ali sta ces, tesko vreme bilo...
Корисников грб
citizen
SFM Hall Of Fame
Поруке: 1805
Придружен: 26 Окт 2010, 16:45
Место: Srbobran
Has thanked: 1 time

Порука од citizen »

Ni jedan drugi klub ne može da prismrdi ovom paru kada je nameštanje u pitanju. Pa šta treba ostali da trpe da im se sere po glavi?

Neka sad ospu paljbu jedni na druge pa neka se sve otkrije unazad koliko god treba godina ko je sve šta nameštao. I svi po zasluzi da budu kažnjavani.

To se naravno u banana državi, zvanoj Srbija, neće desiti.
Корисников грб
paske
World Class Manager
Поруке: 4230
Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
Место: S.Mitrovica/Novi Sad

Порука од paske »

Danijel_CH пише:5.000.000 franaka kazna za CZ ili selidba u trecu ligu, objavljeno malopre u CH novinama.
Daj da procitam. Nigde nisam nasao vest.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

Sloba пише:
Tokelara пише:Jebala vas Cuka sve. Sta se koji k***c svi lozite na njih.
To je ono kada ne ide njihovim klubovima uhvate se Čukaričkog, Radnika iz Surdulice i ostalih velikana. I privatno znam takve.

Jedno je realnost a sasvim drugo prikrivena subjektivnost. Iskreno mene baš briga da li ćemo uzeti titulu ako je prvenstvo pošteno. Neka budemo i 5 ako smo to zaslužili. Sa druge strane za Čuku navijam kad igraju evroutakmice i to je to.

Ali reći da su bolji od Partizana je potpuno sumanuto i neobjektivno, neozbiljno. Da se razumemo i Partizan nije ništa posebno, nervira me jer nemamo zapaženije rezultate u Evropi ali opet smo najbolji iz Srb.
Joj jebote vodio sam Čuku 10+ sezona u online sejvu sfm battle, pa vas ložim, a ti si bogu hvala prženica kakve nema. Poenta, Zvezda najveći klub u Srbiji, samo zbog inostranih trofeja, jer su u domaćim izjednačeni. Partizan tu ipak može da se podiči samo igranjem u finalu. I ne možeš gledati istoriju selektivno, kao aj gledamo poslednjih 10 godina, e tu je Partizan najbolji, al ako gledamo poslednjih 30 godina, e onda Zvezda i šta ti ja znam. I Partizan i Zvezda postoje više od pola veka i od samog početka su rivali, pa se tako i gleda čitava istorija, nema tu odvajanja niti biranja. Budi pošten, pogledaj lepo činjenice, ipak je Zvezda najbolji srpski klub.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Sloba
Global Moderator
Поруке: 11325
Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
Место: Београд
Has thanked: 215 times
Been thanked: 58 times

Порука од Sloba »

Najtrofejniji klub za vreme komunizma. Najtrofejniji od samostalnosti (ne od Cg nego Juge) je Partizan.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

I opet nema ozbiljan evropski trofej. :xD:
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Evropski trofej imamo. Mitropa kup. Bez potcenjivanja jer i to je evropski trofej. Između ostalog i Milano ga je osvajao.

Ako nemaš više ni jedan argument mislim da je jasno sve a to je da je totalna subjektivnost prisutna. Sa mnom ne mogu da se prepiru zvezdaši (a bogami ni Partizanovci) jer sam poprilično realan i objektivan. I ako navijam za PFC , dve sezone nisam propustio utakmicu domaću (sada višom silom ne mogu ići ali će i to proći) i što je najvažnije ja nisam euro ili derbi navijač štaviše... takve utakmice ne volim da posećujem ali opet idem. Ja sam uvek naklonjeniji manjim klubovima ali ako pričamo o realnosti i objektivno zvezda trenutno se ne može porediti sa Partizanom, ni po čemu.

Voleo bih da sprovedu kalčopoli i ni jednog trenutka se ne bi pobunio na strašan sud koji bi i nas zasluženo stigao ali bi i vi itekako nadrljali. Ja sam računao da si ti objektivniji sobzirom da imaš 28 godina a ne volim sa odraslim ljudima da pričam kao sa klincima i da ih spuštam ali jbg.

Naš fudbal zaista mora da se oslobodi tako što će doći UEFA, Interpol i svi drugi potrebni. C. zvezda rezultatski nikako ne može biti bolji od Partizana, ALI NIKAKO. Ok, ako vam je alibi Tole i "nameštene" titule šta je onda u Evropi. Koliko je Partizan uradio u Evropi a koliko C. zvezda za vreme ove dominacije? Istina je da su od C. zvezde više i Vojvodina uradila a možd aće i Čuka ove godine. To je poražavajuće i sramotno za klub koji je nekada bio prvak evrope i sveta. Žalosno i za srpski fudbal ali samo iz razloga jer vas vode kriminalci koji vam zamažu oči i služe se demagogijom.

:poz:
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Valjda je ukupan zbir domaćih titula jednak, a mi imamo više kupova. Ne pamtom to, a taj mitropa kup je Zvezda dva puta osvajala, Voša jednom, Čelik iz Zenice isto. Ne znam šta su ti kriterijumi pri odredjivanju koji je klub bolji. Koliko imate trofeja u KEŠ-u?

Bajka o Barnetu
име
Newgen
Поруке: 39
Придружен: 20 Јул 2015, 17:25
Место: Dijaspora

Порука од име »

Јел се овај Слоба спрда? Ако се не спрда nije mu lako....

п.с.
Поздрав за свеопште менаџерство! :cheers:
Последње учитавање од име дана 20 Јул 2015, 17:46, учитано 2 пута укупно.
Корисников грб
paske
World Class Manager

Порука од paske »

@Slobo
Realno je to da je vas osnovala vojska a nas DB. Svi dobro znamo sta jednoj drzavi predstavlja DB sto ti automatski govori ko je miljenik drzave. Ostali su posmatraci i kontrasi kao sto je Partizan. Siromasna drzava kao mi sto smo trenutno moze sebi da priusti samo jedan uspesan klub. Po milionskom ugovoru sa Gaspromom nadam se da shvatas ko je.
Da bi manjinski narod malo uzivao i da bi se skinuo pritisak sa vlasti mora i Partizan nekad da uzme titulu. Pogledaj primer Barselone. Kad god zagusti oko referenduma, kad god se malko narod buni tap evo titule odmah. Smiri se velika vecina dok ostane saka jada koja je u tom trenutku nebitna.
Realno je i to da nista nece biti isto izbace li oba kluba u nizi rang. Eto njih opet za tili cas na starom mestu. Treba masi igara i hleba ipak.
Realno je da drzavi ne pada na pamet da pumpa pare za LE koja ne donosi ni 20 dinara po ulasku u grupe. LE igraju bulja klubovi i poneki velikan koji razigrava mladji narastaj ili je necija filijala (npr Sevilja, Fiorentina, Apolon itd). Prosle godine si sprecen al videces kakav ce tretman imati drzavni projekat kad bude krenuo u pohod na LS. Da je ostao onaj tim i da nije bilo ukidanja licence video bi kako bi prosli u kvalifikacijama.
Корисников грб
bubi.ue
World Class Manager
Поруке: 8508
Придружен: 22 Дец 2010, 15:02
Место: Užice / Novi Sad

Порука од bubi.ue »

Slobo, jel "Zvezda" pises malim slovom iz straha?
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Pravilo je Crvena zvezda i Zvezda, dok Crvena Zvezda nije pravopisno tačno.

Bajka o Barnetu
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Ali to je prošlost zele. Šta vi sada imate od toga?

Po čemu je sada Zvezda bolja od Partizana? Prosto pitanje. Po meni jedino imate tu istoriju, navijače koji su brojniji, veći stadion ali rezultatski od osamostaljenja Srb (i Cg) dakle od 92-93 vi ste jedna velika nula rezultatski što govore i osvojeni trofeji.

Po tvojoj priči ispada da se Partizanu nameštaju trofeji 25 godina. Nemoj me terati da idem u malo dalju prošlost (pošto ti već potežeš za tim. Nemoj me terati ni da kopam istorijat i istorijske činjenice o Zvezdi i Partizanu a ono najradije što ne bi hteli da je istina brojni nacionalisti i srboljubci.

Evo od 93 godine...

Zvezda 7 liga, 12 kupova
Partizan 15 liga, 7 kupova

Partizan dakle 23 trofeja, a Zvezda 19 i to smanjuje prednost na kupovima.

Hoćemo li o Evropi od početka ovog veka?

98/99 - 1/8 KPK
03/04 - Grupe LŠ i tri boda osvojena
04/05 SEZONA u kojoj se ostvaren najveći uspeh srpskog fudbala od osamostaljenja od Jugoslavije! Partizan je igrao grupe LE i prezime u Evropi.
06/07 - grupe LE - 1 bod
08/09 - grupe LE - 0 bodova
09/10 - grupe LE 3 boda
10/11 grupe LŠ 0 bodova
12/13 grupe LE 3 boda
14/15 grupe LE 2 boda

A šta je zvezda za to vreme uradila? hm...

U Kupu UEFA ste bili solidni 98/99 i ispali na 4 prepreci.. doživljavali ste jake evropske poraze (petardiranje od strane PSV na primer... kao i Zenit). Igrali ste dva puta LE od toga 4 boda prvi put osvojili a drugi put 0 (NULA) a od tada više ništa niste uradili.. 1.,2.,3... kola kval i ispadate.

Po čemu je Zvezda sada bolja od Partizana? Da li je to trenutni igrački kadar? Jer veći stadion, prošlost i brojniji navijači ne igraju. :)
Корисников грб
bubi.ue
World Class Manager
Поруке: 8508
Придружен: 22 Дец 2010, 15:02
Место: Užice / Novi Sad

Порука од bubi.ue »

zele пише:Pravilo je Crvena zvezda i Zvezda, dok Crvena Zvezda nije pravopisno tačno.
Znam, nisam ni rekao to, nego kad pise samo Zvezda, redovno malim, sem u postu iznad ovog mog.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Ja te lepo pitam koji su kriterijumi? Samo me to zanima. Koja su to merila koji je klub bolji?

I šta imamo od toga?

Слика

Malo li je? To je trofej koji pravi razliku.

Bajka o Barnetu
Корисников грб
paske
World Class Manager

Порука од paske »

Kako da nesto uradis kad si u dugovima do guse? Nemas platu da isplatis a kamoli premiju za Evropu. Jedini koji su pokusali da nesto odigraju su igraci koji su igrali protiv Bordoa. Jedini koji je mogla da uradi nesto je poslednja sampionska generacija. (uz neki finansijsku naknadu jer vec imaju svoje "zalihe")
име
Newgen

Порука од име »

Слободане ајде реци лепо јел се зајебаваш ти? Јер у два километарска поста си написао толико глупости, да ми није реално да неко са 22 године може исто да напише и верује у то...
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

bubi.ue, nije realno da mi to napišeš. Jako u malom broju slučajeva napišem "zvezda" već uglavnom "Zvezda". Kada je sa malim slovom mrzi me da stiskam CAPS a i da pišem generalno ali odgovorim. Znam kako ide pravilno. Pazim ja na to. Takođe mnogi navijači Cz pišu "partizan" pa im nikada nisam zamerio.

zele, ako gledamo istoriju onda Zvezda, ako gledamo sadašnjost onda Partizan. Zvezda zbog titula prvaka evrope i sveta, navijača, stadiona, tradicije. Partizan zbog ovog zadnjeg takođe ali i isto u istoriji ima trenutaka koje Cz nema (prva utakmica u KEŠ), pa zatim imali smo i to finale KEŠ a sada zbog vezanih titula, načina prodaje igrača i slično (i ako te pare završe u pogrešnim vitrinama). Ako pričamo o istoriji onda Zvezda ako pričamo o sadašnjosti, rezultatski je to svakako Partizan. Mislim da je to poprilično objektivno niti patim od dečijih bolesti kompleksa kao vi (navedoh da ste uzele titulu prvaka i sveta ali i ono što mnogi navijači prećute a to je da ste i brojniji ali ja za JSDP ne navijam jer je najbolji, to je ljubav koja je usađena u mene)..

име, duplo veća nebuloza je napisati post kao ti a ne odgovoriti argumentovano. Mislim da sam itekako objektivno i realno napisao na sve moguće što sam pitan e sada ako imaš i ti nešto lepo da odgovoriš onda čekam. Nije mi problem. Volim ja ovakve diskusije.
Последње учитавање од Sloba дана 20 Јул 2015, 20:29, учитано 1 пут укупно.
име
Newgen

Порука од име »

Слободане објективно и реално и ти сте на дијаметрално супротним странама. Теби приближније, објективан си колико и Душко Вујошевић.
И не немам намеру да улазим у озбиљне дискусије са тобом, јер се озбиљне дискусије воде са озбиљним људима. Никако са особама чија размишљања су на нивоу деце из основне школе, ако су и на том.
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”