FK Partizan 2015/2016
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
- Status: Није на вези
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
- Karna
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 1156
- Придружен: 13 Окт 2011, 22:13
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 37 times
Andjusa vredi gledati jer podize raspolozenjehostile_bg пише:Nesto slicno kao Zorana Secerova ili AndjusaKarna пише:ali uzimati Zeljka Pantica za ozbiljnog novinara je stvarno smehotresno.
Upravo o tome ti pricam, ako me razumes. Ja nisam govorio o neregistrovanju igraca.Sloba пише:To nije namesteno od strane Pfc. FSS je rezirao to protiv Pazara. Nisu mogli da registruju igrace i jos su ih ostetili. Pljuvao sam sudije posle te utakmice.
PS: Cestitke na prolasku.
Последње учитавање од Karna дана 21 Јул 2015, 19:18, учитано 1 пут укупно.
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Hvala
Sramota koliko ste truda uložili na onu tamo temu (kao i ja) ali ovde ne napišete nešto konkretno o utakmici, prolazu i tako dalje.
Slepci koji su nacionalisti e sa njima smo se danas borili. Fašistički pozdravi, zviždanje Oumarou i zastava Ukrajine. Divota. Neka reaguje UEFA i ne dozvoli im više nikada da igraju Evropu. Politici nije mesto u sportu.
Utakmicu smo odigrali manje ili više dobro. Štoperi za divno čudo uglavnom su bili sigurni. Petrović je grešio na boku ali se ispravio asistencijom i trudom i ako mu znanje nije jača strana. Vule standardan mada može to i bolje. Sredina je bila dobro, lepo su vezli i obavezne pohvale za Babovića (nije davio puno loptu, slao u prostor, dodavao...), Brašanca koji je postigao gol ali i Oumaroua (koji je počeo na krilu) koji još nije u formi. Dao je gol i mogao još dva. Borio se sa pritiskom domaće publike. Božinov car! Plaši protivničke igrače ali kakve reakcije ima kada damo gol.
Izmene neću komentarisati jer nisu imali Džigi i Sale puno vremena mada u onoj jednoj situaciji je Sale mogao da šutira, opredelio se za dodavanje i pogrešio. Posebno BRAVO za Živka. Spasao je jedan siguran gol. Bolji je nego Lukač kako stvari stoje.
Sada Rumuni su na redu. Ne znam šta očekivati od utakmice sa rumunima ali znam da su jači pa i to što igraju pred praznim tribinama ne treba da bude neki + za nas jer sigurno da ne zaborave da ga igraju pred praznim stadionom. Znam samo da su ovo dve utakmice koje bi mogle da odrede sezonu. Bukvalno. Ako prođemo obezbedili smo još najmanje 8 utakmica u evropi što je impresivno. Nadam se da će dati sve od sebe a ako daju sve od sebe ni rezultat neće izostati.
NAPRED PARTIZAN!
Sramota koliko ste truda uložili na onu tamo temu (kao i ja) ali ovde ne napišete nešto konkretno o utakmici, prolazu i tako dalje.
Slepci koji su nacionalisti e sa njima smo se danas borili. Fašistički pozdravi, zviždanje Oumarou i zastava Ukrajine. Divota. Neka reaguje UEFA i ne dozvoli im više nikada da igraju Evropu. Politici nije mesto u sportu.
Utakmicu smo odigrali manje ili više dobro. Štoperi za divno čudo uglavnom su bili sigurni. Petrović je grešio na boku ali se ispravio asistencijom i trudom i ako mu znanje nije jača strana. Vule standardan mada može to i bolje. Sredina je bila dobro, lepo su vezli i obavezne pohvale za Babovića (nije davio puno loptu, slao u prostor, dodavao...), Brašanca koji je postigao gol ali i Oumaroua (koji je počeo na krilu) koji još nije u formi. Dao je gol i mogao još dva. Borio se sa pritiskom domaće publike. Božinov car! Plaši protivničke igrače ali kakve reakcije ima kada damo gol.
Izmene neću komentarisati jer nisu imali Džigi i Sale puno vremena mada u onoj jednoj situaciji je Sale mogao da šutira, opredelio se za dodavanje i pogrešio. Posebno BRAVO za Živka. Spasao je jedan siguran gol. Bolji je nego Lukač kako stvari stoje.Sada Rumuni su na redu. Ne znam šta očekivati od utakmice sa rumunima ali znam da su jači pa i to što igraju pred praznim tribinama ne treba da bude neki + za nas jer sigurno da ne zaborave da ga igraju pred praznim stadionom. Znam samo da su ovo dve utakmice koje bi mogle da odrede sezonu. Bukvalno. Ako prođemo obezbedili smo još najmanje 8 utakmica u evropi što je impresivno. Nadam se da će dati sve od sebe a ako daju sve od sebe ni rezultat neće izostati.
NAPRED PARTIZAN!
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
И ја се питам чему овакво вређање. Стварно неваспитано. Срамота...Danijel_CH пише:Znci ako ja sad tebi kazem da si glupi neotesni majmun i da se nosis u 3 lepe picke materin, to nije vredjnje jer je istina?
Последње учитавање од име дана 22 Јул 2015, 00:12, учитано 1 пут укупно.