FK Partizan 2015/2016
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
- Status: Није на вези
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Ništa skontali niste.
Slika kopirana sa sportskih. Tom utakmicom je sve počelo za Jovetu. Manćini je se fudbalski zaljubio u Jovetića. On je briljirao na utakmici protiv Intera i Manćini ga je još tada zapazio 2007. godine. Mi smo izgubili 1:0 golom Ibrahimovića.
Manćini je na polusezoni ugovorio i transfer Jovetića u Siti koliko mu je bio drag ali nije mogao da ga sačeka pošto je dobio otkaz na kraju sezone kada je Jovetić trebao da stigne.
Slika kopirana sa sportskih. Tom utakmicom je sve počelo za Jovetu. Manćini je se fudbalski zaljubio u Jovetića. On je briljirao na utakmici protiv Intera i Manćini ga je još tada zapazio 2007. godine. Mi smo izgubili 1:0 golom Ibrahimovića.
Manćini je na polusezoni ugovorio i transfer Jovetića u Siti koliko mu je bio drag ali nije mogao da ga sačeka pošto je dobio otkaz na kraju sezone kada je Jovetić trebao da stigne.
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Kako misliš da neko skonta nešto, kad si dao sliku Sikimića, Ibre i još dva igrača. I zahvalio se kapitenu i napisao da je tada sve počelo. 
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Pratimo, samo ne sportske.net
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
-
Sloba
- Global Moderator
Teško. Kad je Partizan u pitanju novinari pišu samo gluposti u cilju destabilizacije jedinog Hrvatskog kluba u Srbiji.
Izvori bliski klubu.
Imam u jednom drugom članu SD jednog prijatelja koji eto zna određene informacije.
Ne kažem da nije tačno ono što pišu recimo na južnoj tribini ali taj forum ne posećujem iz bojkota zbog pljuvanja #10.
EDIT: Ne zna imena ali sam eto od jednog prijatelja isto tako načuo da nam je Lomić kao jedan od uslova postavio prolazak rumuna a i ima malo povećane zahteve. Možda do realizacije ne dođe.
Izvori bliski klubu.
Imam u jednom drugom članu SD jednog prijatelja koji eto zna određene informacije.
Ne kažem da nije tačno ono što pišu recimo na južnoj tribini ali taj forum ne posećujem iz bojkota zbog pljuvanja #10.
EDIT: Ne zna imena ali sam eto od jednog prijatelja isto tako načuo da nam je Lomić kao jedan od uslova postavio prolazak rumuna a i ima malo povećane zahteve. Možda do realizacije ne dođe.
Последње учитавање од Sloba дана 24 Јул 2015, 18:10, учитано 1 пут укупно.
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
-
Sloba
- Global Moderator
Код: Изаберите све
http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/bozovic-u-ratu-sa-medijima-napadate-ljude-bez-odgovornosti-231980.htmlNeće se čuti od naših bivših igrača da nas pljuju. Ne postoji mogućnost. To je neka kultura u svim sportovima.
-
Sloba
- Global Moderator
Upoređivanje karijera Jojića i Tošića te jedan zaključak. Tačno je.Verujem da će tako biti i sa Milošem Jojićem. Uz poštovanje prema Superligi i njenim klubovima, moje je mišljenje da je i sedenje na klupi (čak i tribinama stadiona) jednog velikog evropskog tima bolje mesto za razvoj igrača od srpskog fudbala.
Mada bih voleo kada bi postojala mogućnost da igrači tipa Živkovića i Šaponjića ostanu u klubu bar još 2-3 sezone ali to je nemoguće.
-
Sloba
- Global Moderator
Misliš? Možda eventualno Šaponjić ali jedva smo i sada ih zadržali, pogotovo Živkovića.
Isto bih voleo da Rajković, Jovanović... ostanu u Zvezdi. A Mandić, Zdjelar i ostali ili da budu u svojim trenutnim klubovima ili da dođu u jedan od srpska tri najveća kluba pa da se dalje razvijaju.
Ipak mislim da ništa od ovoga nije realno.
Isto bih voleo da Rajković, Jovanović... ostanu u Zvezdi. A Mandić, Zdjelar i ostali ili da budu u svojim trenutnim klubovima ili da dođu u jedan od srpska tri najveća kluba pa da se dalje razvijaju.
Ipak mislim da ništa od ovoga nije realno.
- Dex11
- Assistant Manager
- Поруке: 924
- Придружен: 13 Апр 2011, 13:44
- Место: 3rd Rock ftS
svako ima svoje misljenje i to je dobro tako, ja bih rekao bolje biti kralj u selu nego pijun u gradu a i uveo bih opet da niko nesme van drzave dok ne napuni 25 pa valda ce i uz to da karakerski ojacaju mladi igraci biti toliko dobri fudbaleri da ce igrati i ne sedeti na tribinama #Perica OgnjenovicSloba пише:Upoređivanje karijera Jojića i Tošića te jedan zaključak. Tačno je.Verujem da će tako biti i sa Milošem Jojićem. Uz poštovanje prema Superligi i njenim klubovima, moje je mišljenje da je i sedenje na klupi (čak i tribinama stadiona) jednog velikog evropskog tima bolje mesto za razvoj igrača od srpskog fudbala.
Mada bih voleo kada bi postojala mogućnost da igrači tipa Živkovića i Šaponjića ostanu u klubu bar još 2-3 sezone ali to je nemoguće.