:argh: Gala :argh: :argh: :argh:
da...procitao sam...ali ne...Turska!!!, hajde da vidimo koliko ce od te "odskocne daske" uspeti da odskoci (trebamo vec jednom dobrog reprezentativnog golmana) ali ja mislim da se mogao bolje prodatiSloba пише:Pa jeste. Neshvataš da ovde igrači ne mogu da napreduju. Oni u Srbiji stagniraju, uništavaju se ako se previše zadržavaju ovde. To je dobra odskočna daska za velike klubove i to je to (ako si talentovan). Postavio sam već pre neki dan tekst sa goal.rs zašto je bolje biti u Dortmundu na klupi ili Junajtedu u rezervama nego u Srbiji kao starter u Partizanu, Crvenoj zvezdi..
Nek mu je srećno u Galati, budućem #1 među stativama reprezentacije.
Zahvaljujući Jagodini i Crvenoj zvezdi dobili smo odličnog golmana koji nam je doneo EP do 19 i SP do 20.
samo ti postuj slobo pazarce i te turke koji bi nas sve poklali, evo sta je bilo sa jagodom na primer?on neka ide slobodno ali tesko da ce u sugavi galatasarajSloba пише:A šta fali Turskoj? Muka mi je od mržnje prema drugima.. ja jako poštujem Fener i Galatu te i Bešiktaš koji su veliki klubovi. Ne njihovi navijači već klubovi. Sport neka bude na prvom mestu. Koliko god kome smetalo Fener, Galatasaraj i Bešiktaš kao i skoro svi klubovi iz turske prve lige mogu da ponude ono što kod nas ni večiti ne mogu.
Ti misliš on voli Tursku? Ja, boli ga ku*ac ali dečko je profesionalac i misli na svoju karijeru i ovo je za njega možda i odličan potez ako bude branio. Da li je rešenje odlazak u PSŽ pa grejanje klupe Sirigu? Pa naravno da ne.
Ja sam se iskreno iznenadio kada je i kod nas Žile ostao još par meseci. Dečko je prerastao ligu i zaslužio je da uzme pare i napreduje.
Brate uz svo poštovanje koje imam ka tebi kada je rad u pitanju i poštujem te i kao nekog ko ne podržava večite ali kod tebe u postovima je vidljiva netrpeljivost prema Hrvatima, Bosancima, Turcima.
Pogledaj video što sam postavio u temi sa terena iz BIH (Premijerligaš Mladost) gde je neko psovao majku četničku sudiji pa je lik dobio batina i izbačen je sa tribine od strane 99% muslimanski versko opredeljenih navijača. Lik (vođa) još piše po portalima ne sviđa nam se što je izašao video to je normalna stvar neću da mi neko dete koje povedem na utakmicu ubije sutra itd dosta je mržnje i netrpeljivosti na ovim prostorima.
Realan sam samo.![]()
Rajković je najbolji golman u ligi. Koliko god dobro branio iza ide Živković a treći je takođe daleko iza. Rajković je doneo dosta radosti našem fudbalu i dečko mora da napreduje dalje.