F.K. Crvena zvezda 15/16

Корисников грб
SoneKragujevac
Assistant Manager
Поруке: 577
Придружен: 22 Феб 2015, 01:25
Место: Kragujevac
Has thanked: 13 times
Been thanked: 9 times
Status: Није на вези

Порука од SoneKragujevac »

Ja bi bas voleo neko novi da dodje,samo nemoj opet iste da dovode... :fanman:
"Koliko sam samo puta u FM16 rekao na Pep Talku : Aggresive/Push Forward,tvrdim da me ovi igraci muceni dozive kao Limenog"
Sloba
Global Moderator
Поруке: 11325
Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
Место: Београд
Has thanked: 215 times
Been thanked: 58 times

Порука од Sloba »

Ako dođe Čović tu nema promene u ljudima (otprilike). Svi su oni na neki način već bili povezani sa klubom.

Prvo morate da promenite transfer politiku. Vi ste jedini koji dovodite po 10-20 igrača u prelaznim rokovima. Pola njih i ne igraju. Džaba ih plaćate, dugovi se gomilaju, oni vas tuže..

Treba uvesti red i organizovanost.
Корисников грб
paske
World Class Manager
Поруке: 4230
Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
Место: S.Mitrovica/Novi Sad

Порука од paske »

Sloba пише:red i organizovanost.
Upravo to je prikazao Covic u KK a ocekujem i da ce u FK.
Корисников грб
foloW
Manager
Поруке: 1578
Придружен: 22 Јун 2013, 11:48
Место: Valjevo

Порука од foloW »

paske пише:
Sloba пише:red i organizovanost.
Upravo to je prikazao Covic u KK a ocekujem i da ce u FK.
Opet menjamo ime i cekamo titulu jos 4 godine ako dodje Covic
Корисников грб
hostile_bg
Manager
Поруке: 2335
Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
Место: Beograd

Порука од hostile_bg »

Fudbal i basket, nebo i zemlja
Корисников грб
SoneKragujevac
Assistant Manager
Поруке: 577
Придружен: 22 Феб 2015, 01:25
Место: Kragujevac
Has thanked: 13 times
Been thanked: 9 times

Порука од SoneKragujevac »

Bolje mi je da cekam 4 godine i da stekamo lovu da saniramo dug ,nego ovako da dovodimo 15-20 igraca,dug raste ,a mi opet nista ne dobijamo.Ne moram opet da isticem da sam vise voleo Gumu Bogdanovica i ostale momke sto smo ih jedva skupili da igraju ,a ne ove sto ih dovodimo iz Torpeda itd.
Последње учитавање од SoneKragujevac дана 06 Авг 2015, 17:58, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Igorz
Assistant Manager
Поруке: 692
Придружен: 20 Јун 2013, 21:35
Место: ...

Порука од Igorz »

govna smo oterali :ole:
sada bi privatizacija bila kul,ali naravno nista od toga, moze i covic sto se mene tice
Корисников грб
paske
World Class Manager

Порука од paske »

Dodje stranac, vidi kakvo je stanje oko korupcije, pokupi se i propadosmo. Ili dodje domaci ozbiljan biznismen, krene da zavodi red, napakuju mu nesto na brzinu jer posteno radi, opet propadosmo.
To je neko moje vidjenje privatizacije u nasoj banana drzavi.
Корисников грб
foloW
Manager

Порука од foloW »

SoneKragujevac пише:Bolje mi je da cekam 4 godine i da stekamo lovu da saniramo dug ,nego ovako da dovodimo 15-20 igraca,dug raste ,a mi opet nista ne dobijamo.Ne moram opet da isticem da sam vise voleo Gumu Bogdanovica i ostale momke sto smo ih jedva skupili da igraju ,a ne ove sto ih dovodimo iz Torpeda itd.
Smanjio je i Terzic dug i imao plan da ga spusti ispod 40 miliona do kraja godine. Sumnjam da bi Covic mogao da uradi ovde isto kao i sa KK velika je razlika to razlika.
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Kada kažete privatizacija neka vam u glavi bude vlasnik Steaue. Zamislite da vas kupi jedan takav čovek? Vama se rezultati ne sviđaju ali vi ne možete da ga oterate. Briga će njega biti i neće smeti kriminalci sa Severa da mu ulaze u prostorije i prete.

Privatizacija ima dve strane (možda čak i tri).
Корисников грб
foloW
Manager

Порука од foloW »

Sloba пише:Kada kažete privatizacija neka vam u glavi bude vlasnik Steaue. Zamislite da vas kupi jedan takav čovek? Vama se rezultati ne sviđaju ali vi ne možete da ga oterate. Briga će njega biti i neće smeti kriminalci sa Severa da mu ulaze u prostorije i prete.

Privatizacija ima dve strane (možda čak i tri).
Steaua je skroz druga prica.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

Da mi klub igra 1/4 finale LE, grupnu fazu LŠ i da gazda s vremena na vreme rokne neku kintu, mogao bih da iskuliram to što je budala. Da im nije tog Bakalija Steaua bi davno otišla u k***c, malo li je rumunskih klubova u poslednjih 15 godina bankrotiralo?
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
paske
World Class Manager

Порука од paske »

13 godina igraju Evropu. Ni ja se ne bi bunio da takva budala dodje al' nema takvih kod nas.
Корисников грб
Dex11
Assistant Manager
Поруке: 924
Придружен: 13 Апр 2011, 13:44
Место: 3rd Rock ftS

Порука од Dex11 »

paske пише:13 godina igraju Evropu. Ni ja se ne bi bunio da takva budala dodje al' nema takvih kod nas.
moja prica i post pre nekoliko:

Слика

e ovakve trebamo u nasim klubovima, koji vole te klubove u kojima su igrali u omladinskim kadrovima i koji imaju kintu ko blato da ih neboli da ulazu :cheers:
Корисников грб
Igorz
Assistant Manager

Порука од Igorz »

Код: Изаберите све

http://informer.rs/sport/c-zvezda/25989/BOMBA-S-MARAKANE-Nemanja-Vidic-u-Zvezdi-kao-igrac-trener
neko previse gleda artiljero
Корисников грб
Dex11
Assistant Manager
Поруке: 924
Придружен: 13 Апр 2011, 13:44
Место: 3rd Rock ftS

Порука од Dex11 »

:wtf:

ovo je sve veca i veca farsa, zao mi je nekako zbog Zvezde posto bez vecitih Liga skroz umire, teska situacija iz koje se morate iscupati da budete opet ono sto ste bili, ali tu sada svi pravi Zvezdasi moraju da pomognu, to je moja poruka za vas :cheers:

Слика
Корисников грб
Igorz
Assistant Manager

Порука од Igorz »

Hoce da bankrotiraju pa kao da navijaci budu krivi,goveda
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Niste realni brate. Što je dužan Vučić da vam pomaže? Što je bilo ko? A pisali ste on će da otplati onaj dug ovo-ono. Smehotres da neko veruje u te bajke.

Vučić je jako pohlepan i opasan čovek. On vlast voli više od roda rođenog. Dovoljna mu je veštačka Zvezda u košarci da zadovolji apetite. On možda jeste Zvezdaš ali budala nije. Rekoh već to i pre par meseci...

I naravno da su navijači krivi. Što bi Mamić rekao dokle će navijači terati sposobne i dovlačiti nesposobne? Ja bih to rekao i ovako dokle će navijači terati nesposobne da bi dovlačili još nesposobnije? Kokezu nepodnosim ali se slažem sa njim. Navijači ostavljaju one koji će da im pune džepove.

Za Partizan je najbolje da Zvezda izađe iz krize. Bez jake Zvezde nema jakog Partizana i obrnuto. Tako je od uvek. :cheers:

Samo da se nadovežem. Zvezda ima odličan igrački kadar ali razni faktori utiču to da ste daleko iza Partizana a to nije teren. Igrači ne mogu da se fokusiraju na teren jednostavno. Finansije, razne priče pa na kraju i taj Sever.
Последње учитавање од Sloba дана 07 Авг 2015, 02:00, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Igorz
Assistant Manager

Порука од Igorz »

Sta sever slobo?jel to sto je na svakoj tekmi vetar u ledja?
A ovo sam rekao zato sto se bas sada sve desava, sad bukvalno I cuka kenja za kokezu a I vucic(kokeza je koliko ja znam bio njegov covek u upravi) za sponzorstvo,bankrotiraju je ocigledno neizbezan a sve ovo mi izgleda kao pokusajj da se sve svali na navijaci jer smo zamisli oterali ofkana I kokezicu
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

"Vetrovi" u leđa skidaju dresove, vređaju igrače, ulaze u svlačionice, lupaju po prostorijama kluba, ulaze i prete čelnicima... ubacuju šampone u automobile, lupaju iste, buše gume...

Kod nas ima isto ispada ali manje. Skoro je bila neka lista ispada navijača ka igračima i čak 8 ispada su delo Delija.

Fudbal nam je užasnom stanju jer navijači vode glavnu reč.
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”