FK Vojvodina 15/16
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
- Status: Није на вези
Slažem se sa Bugijem. I ako po koeficijentu jači od Zvezde i trenutno bolji u Evropi od nje daleko ste ne od Partizana, iz iste smo države nego mislim na ostatak Evrope. I video sam onaj gore post. "Bolje da Rabotnički i Hajduk dobiju teže a mi slabije u smislu da komšiji crkne krava". Ja bih baš voleo da osim Partizana i Dinama u grupama zaigraju i Vojvodina ali i Hajduk i Rabotnički. Nemam mržnju prema njima. Žao mi je što Zvezda i Rijeka bar do PO nisu dogurali kao i Maribor ali jbg.
Ovo je trenutak koji Voša treba da slavi jer bi moglo da se ne ponovi u narednih X godina. Sećam se ispadanja upravo kao što kolega bugi reče od raznih amatera, drugoligaša i slično. Ovo je senzacija Vojvodine a nadam se i ne trenutni bljesak.
Ovo je trenutak koji Voša treba da slavi jer bi moglo da se ne ponovi u narednih X godina. Sećam se ispadanja upravo kao što kolega bugi reče od raznih amatera, drugoligaša i slično. Ovo je senzacija Vojvodine a nadam se i ne trenutni bljesak.
Последње учитавање од Sloba дана 07 Авг 2015, 03:18, учитано 1 пут укупно.
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Jebeš te komšije, nebitni su. Ajmo Belenensens!

Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
- Dex11
- Assistant Manager
- Поруке: 924
- Придружен: 13 Апр 2011, 13:44
- Место: 3rd Rock ftS
@Bugi moram da pametujem, to je nama Srbima u genima da pametujemo i da nikada nismo zadovoljni i ako se jos dobro secam Vaduz-a i ostalih velesila koji su nas eleminisali
@Sloba ne pase ovo sto si ti pisao kao primer sa kravom, pre je tako kako je Zele pisao da mi se dz...ebe za njih i dz...ebes te komsije i s time isto dz...ebe mi se i za njihove krave da li cu riknuti ili ne
@zele taj rad, Sektor 1, naj povoljniji Belenenses, naj gori Bilbao
@Igorz moje reci, u svakom slucaju bolje mi nekog lakog a za to drugi teze nego obrnuto, zasluzili smo Evropu
@Sloba ne pase ovo sto si ti pisao kao primer sa kravom, pre je tako kako je Zele pisao da mi se dz...ebe za njih i dz...ebes te komsije i s time isto dz...ebe mi se i za njihove krave da li cu riknuti ili ne
@zele taj rad, Sektor 1, naj povoljniji Belenenses, naj gori Bilbao
@Igorz moje reci, u svakom slucaju bolje mi nekog lakog a za to drugi teze nego obrnuto, zasluzili smo Evropu
Последње учитавање од Dex11 дана 07 Авг 2015, 11:31, учитано 1 пут укупно.
- Dex11
- Assistant Manager
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=1oMc4QfxKEE[/youtube]
svejedno ko sta sanja, evo realnost i utiske navijaca posle utakmice
svejedno ko sta sanja, evo realnost i utiske navijaca posle utakmice
- Dex11
- Assistant Manager
kao sto si napisao, lopta je okrugla...i posle utakmica cemo da vidimo kada se saberu rezultati, zivim u nadi, mozda malo nerealno ali doziveli smo vecu predhodnih 3 rundi da je sve moguce (...secas se izvlacenja pre par nedelja kada smo dobili Sampdoriju), onda je bilo isto nerealno...Sloba пише:Dex stvarno nisi realan ponekad. Plzen je na veoma visokom nivou. Sreća pa Partizan danas nije mogao da ih dobije.
Vošine šanse su minimalne ali lopta je okrugla. Plzen ogroman favorit.