F.K. Crvena zvezda 15/16
-
Rossobianco
- World Class Manager
- Поруке: 3468
- Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
- Место: Jagodina
- Status: Није на вези
Plavsic je solidno odigrao, uopste nije bio los, po meni sasvim zadovoljavajuc.Kovacevic se pogubio totalno, valjda ce to da se resi kada dodje Donald, Pavicevic je lepo odigrao, Vukasin je imao par kikseva,Petkovic se polako vraca u formu, Ibanjez je izdominirao, sve u svemu dobra igra protiv ni malo lake Cuke.
-
Rossobianco
- World Class Manager
- paske
- World Class Manager
- Поруке: 4230
- Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
- Место: S.Mitrovica/Novi Sad
Dug mora da se smanji na 35 miliona a lepe su kvote
Salu na stranu, jos se luta sa igracima i da se trazi starting eleven. Evidentno je da je Jovanovic jos zelen, kod Srnicevog gola dobro je kasnio. Al nadam se boljoj igri a kako stvari stoje i tituli. Nema nam ravnog u drugih 45 minuta
Mislim da je prica oko Cuke previse naduvana. Ok redovne su plate al imaju max 5 igraca koji mogu nesto da urade, po meni (Srnic 2x, Stojiljkovic, Stevanovic i Matic). Ostali su mi prosek.
Salu na stranu, jos se luta sa igracima i da se trazi starting eleven. Evidentno je da je Jovanovic jos zelen, kod Srnicevog gola dobro je kasnio. Al nadam se boljoj igri a kako stvari stoje i tituli. Nema nam ravnog u drugih 45 minuta
Mislim da je prica oko Cuke previse naduvana. Ok redovne su plate al imaju max 5 igraca koji mogu nesto da urade, po meni (Srnic 2x, Stojiljkovic, Stevanovic i Matic). Ostali su mi prosek.
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Nadam se da će biti još ovakvih utakmica, pa da i ja uzmem neke pare.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
- paske
- World Class Manager
Surdulica is next 
@hostile_bg Zaboravih to, al ajd umesto njega nek bude Stojkovic, koji mi sad pade na pamet.
@hostile_bg Zaboravih to, al ajd umesto njega nek bude Stojkovic, koji mi sad pade na pamet.
Последње учитавање од paske дана 12 Авг 2015, 23:14, учитано 1 пут укупно.
-
Danijel_CH
-
Rossobianco
- World Class Manager
Viola poslednje pojačanje ZvezdeIako se u većem delu prelaznog roka uglavnom govorilo i spekulisalo o odlascima Predraga Rajkovića i Marka Grujića, zlatni Orlić koji bi prvi mogao da napusti Marakanu je Vukašin Jovanović. Za mladog štopera koji u poslednje vreme sve više dobija šansu na poziciji zadnjeg veznog se interesuje Nant, piše beogradski Sport.

Dete argentinskog Rasinga će biti poslednje, osmo pojačanje crveno-belih. U naredna dva dana bi posao trebalo da bude završen. Aberdin zainteresovan za Parkera
VALENTIN Nikolas Viola (23, 180 cm) biće poslednje, osmo pojačanje Crvene zvezde! Dete argentinskog Rasinga igra i po krilu i kao centralni vezni, pre dve godine bio je u Sportingu iz Lisabona, ali se zadržao samo godinu dana.
Prošle sezone nosio je dres turskog Karabuka. On bi trebalo u naredna dva dana da završi posao, a Mičel Donald (Mordovija) će biti promovisan u petak.
Vukan Savićević je potpisao za Slovan iz Bratislave, njegovim stopama će Aleksandar Kovačević i Džošua Parker. Crveno-beli očekuju do petka končan u ponudu iz Turske za Kovačevića, dok se škotski Aberdin zainteresovao za Parkera.
- paske
- World Class Manager
Код: Изаберите све
http://www.mozzartsport.com/vesti/kako-je-transfer-luisa-luca-ibanjeza-pokazao-da-je-od-zvezdine-velicine-ostalo-bar-nesto/112911-
Rossobianco
- World Class Manager