FK Partizan 2015/2016

Корисников грб
hostile_bg
Manager
Поруке: 2335
Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
Место: Beograd
Status: Није на вези

Порука од hostile_bg »

Dal mislis da neko cita te tvoje glupe i dugacke postove? I leba ti ispravi to sto sam nepravilno napisao
Sloba
Global Moderator
Поруке: 11325
Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
Место: Београд
Has thanked: 215 times
Been thanked: 58 times

Порука од Sloba »

Alergičan sam kada neko koristi osakaćenu latinicu (ne šalim se, to je ružno po meni) i nemaš tačku na kraju rečenice. :zelenko:

Bez uvrede jer ja tebe ne vređam, ako imaš nešto da odgovoriš - odgovori, a ako nemaš zaobiđi. Tako je najbolje. :cheers:
Корисников грб
hostile_bg
Manager

Порука од hostile_bg »

Osakacenu latinicu?

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=067K_7WdJVE[/youtube]
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

Slobo, brate, ja na znam koju si ti utakmicu gledao. Vulićević se trudio, a Petrović se raspao, za 90 minuta imao je jednu dobru intervenciju i jedan pristojan centaršut, a grešaka milion, od lošeg postavljanja, preko zakasnelih utrčavanja i pasova do katastrofalnih driblinga. Božinov je imao jedan dobar potez, kad je utrčao u prostor, al' odmah je uspeo i to da zasere zato što je debeo i spor. Babović je postao konkretan tek kad je prešao na krilo. Kiza ga gura na mc-u neki dlp-s, a realno bi mnogo bio korisniji da igra ap-a na amc-u. Štoperi u kurcu, pretrčavali su ih Ožegović i Stanisavljević skoro kako su hteli, dobro pred kraj, tad ste ganjali rezultat nekij pokušajem overload-a, ali brate bilo je mnogo grešaka i tokom 90. minuta. Jedini koji je nešto odigrao jesu Jevtović i Abubakar, prvi zato što je krpio kad su svi ispadali, mada se i on nekako uklopio u katastrofalno izdanje odbrane, a drugi zbog dva gola, a i bio je najopasniji igrač Partizana danas. Sreća vaša pa Ivanić i Paločević nisu bili koncentrisani, inače bi petarda pukla lagano. Doduše imao je i Partizan svoje šanse. Ilić kako je ušao, tako se raspao. Vrhunac njegove igre kad je izveo slobodnjak i dao protivniku loptu u noge, a lik stoji 6 metara od njega. Ninković ništa, al' budimo realni, niko od vas nije ni očekivao da on nešto uradi. Moraš malo postati objektivniji, kul je to što voliš Partizan, al' brate ako već gledaš tekmu, realno napiši šta ste i kako ste odigrali, a ne da se ove baljezgarije.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
bubi.ue
World Class Manager
Поруке: 8508
Придружен: 22 Дец 2010, 15:02
Место: Užice / Novi Sad

Порука од bubi.ue »

hostile_bg пише:Dal mislis da neko cita te tvoje glupe i dugacke postove?
Zele cita :zelenko:
Корисников грб
hostile_bg
Manager

Порука од hostile_bg »

Izgleda :zelenko:
Корисников грб
Orthodox
Ćale s' Bagdale
Поруке: 18983
Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
Место: Kruševac
Klub koji vodite: Napredak
Formacija: 5-4-1 WB
Steam: OrthodoxSFM
Has thanked: 250 times
Been thanked: 263 times
Контакт:

Порука од Orthodox »

Trujić za Božinova izmislio fudbal. Abu treba u spic, Truja levo, a Boza na klupu i da ga zaposlite u nekom klubu da bude hostesa.
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

zele, poštujem zele tvoje mišljenje a i lepo si odgovorio. Vezano za moje (ne)kritike na račun igrača... ja imam jedno pravilo a to je da mogu da kažem da je neki igrač odigrao loše da ima neko drugi ili slično ali nisam od onih koji će reći treba da polomi vrat, da je govno i slično. Mislim da su tu igrači ovi sa razlogom a to je da smo mi Partizan i da bolje nemamo, a svakako ih nećemo ni dobiti. Žalosno je ali to je istina. Jesmo loše odigrali možda ali su se trudili. Došli su do plej ofa Lige Šampiona izbacivši Steauu a potom odigravši i par dobrih utakmica u ligi. Izgubili smo jednu dobru utakmicu. Sigurn oda moj komentar ne bi bio ovako blag da smo izgubili od Jagodine ili Metalca na ovaj način. Pazar isto nisam tako komentarisao jer smo izveli drugi tim.

hostile_bg, osakaćena latinica je kada koristiš c,s,dj umesto č,ć,š,đ. Iznenađen sam da ne znaš za taj pojam. Ne znam možda se i drugačije koristi ali par njih sam video kada za takvo pisanje upotrebe izraz "osakaćena latinica".

Orthodox, i Šaponjić bi mogao dobiti priliku više. Ali dobro. Treba Trujić više da igra. Pokazao je dosta više od pojedinih prvotimaca.
Последње учитавање од Sloba дана 13 Авг 2015, 23:08, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Orthodox
Ćale s' Bagdale
Контакт:

Порука од Orthodox »

Sloba пише:Orthodox, i Šaponjić bi mogao dobiti priliku više. Ali dobro. Treba Trujić više da igra. Pokazao je dosta više od pojedinih prvotimaca.
Šaponjić može da igra samo ako je u paru sa još jednim napadačem, ovako ne vredi ničemu. Trujić je agilniji po krilu od Abua sigurno, a Abu je za Božinova u špicu dr.mr nauka. Ne znam šta igra uopšte Bugarin i zašto ga na silu guraju u postavu jer kad god sam gledao Partizan on je nula.
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Nije još ušao u formu. Ima višak kilograma ali popraviće se. Ja ga očekujem tek u drugom delu sezone da zablista ako ostane u klubu naravno.
Корисников грб
Orthodox
Ćale s' Bagdale
Контакт:

Порука од Orthodox »

Slobo, on nije ''još'' ušao u formu od 18te godine i FM8 čini mi se , mislim da ga Fiorentina kupila za neke debele pare. Sve nakon toga nije bio skoro pa nikad u formi. Ljudi ga znaju samo po FMu jer je bio talenat brutalan , a ne postoji klub gde je ostavio trag sem ako nije vezano za kurve i alkoholisanje. Čovek došao iz Ternane da igra LŠ. Pa i Napredak je jači od Ternane realno.
Последње учитавање од Orthodox дана 13 Авг 2015, 23:24, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
paske
World Class Manager
Поруке: 4230
Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
Место: S.Mitrovica/Novi Sad

Порука од paske »

Realno Brasancu bi otkinuo nedeljnu platu. Retard. Jurite rezultat a on lema po nogama.
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Dolazi nam izgleda pojačanje u napadu. Kontaktira se sa jednim bivšim igračem Zvezde ali je pitanje da li će dogovor na kraju biti postignut. Nadam se da su holanđani ozbiljni ljudi. :D

A vidim da niko nije postavio...

Слика

Hvala mu još jednom za taj gol u derbiju. Hvala mu i za druge golove. Trudio je se. Pošten je za razliku od nekih. Uvek će biti deo Partizana! :shy:
Корисников грб
Keyser Söze
World Class Manager
Поруке: 3053
Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
Место: Bogatic

Порука од Keyser Söze »

Odakle ti to za Daudu?

"Trudio je se" :slap:
Последње учитавање од Keyser Söze дана 13 Авг 2015, 23:50, учитано 1 пут укупно.
Danijel_CH

Порука од Danijel_CH »

Izgubili, sta sad....Vosa igra maestralno ove godine. Fali nam taj levi bek u pm. Ne znam sta se desava sa Balazicom ove sezone, kao preko kurca da igra.

Fabricio bi po meni bolji bio na DM.
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Keyser Söze, neki portal, zaboravio ime. Verovatno ništa od toga ali ko zna. Mislim da je pozajmica u opticaju.
Корисников грб
Tokelara
World Class Manager
Поруке: 7828
Придружен: 19 Мар 2012, 18:29
Место: SU/NS

Порука од Tokelara »

Slobodane, preterano seres.
Dok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.

Слика
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Pokaži malo poštovanja za tuđe mišljenje. Nismo svi isti. :)
Корисников грб
citizen
SFM Hall Of Fame
Поруке: 1805
Придружен: 26 Окт 2010, 16:45
Место: Srbobran
Has thanked: 1 time

Порука од citizen »

Za razliku od tebe, neki su i realni.
Slobodan Milovanović
9 hrs ·
I dalje ste pičke mađarske!
Kompleksi, kompleksi, baš ti lepo stoje...
Последње учитавање од citizen дана 14 Авг 2015, 07:49, учитано 1 пут укупно.
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Kada već postavljaš postavi i ostalo što sam objavio. Bolji smo od bilo koga i to ćemo tek dokazati.

Bolje niste ni zaslužili posle onakve najave vaših nazovi navijača. Nisam siguran da mi možemo sada ispasti iz Evrope (igraćemo LE :yesko: u najgorem slučaju) za razliku od vas.

:ole:
Последње учитавање од Sloba дана 14 Авг 2015, 10:45, учитано 1 пут укупно.
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”