FK Partizan 2015/2016
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
- Status: Није на вези
I prošle godine nas je izigrao.
"Možda će se javiti u toku dana, ne znam... Ako se javi u toku dana - sve u redu, ali ako se ne javi, to je to. On je tražio pomenute uslove, a šta je tražio, to je od nas i dobio. I onda je došlo da ne može zbog ovog i onog", rekao je Vazura, koji je nagovestio da bi u Partizan do kraja prelaznog roka mogla da stignu još dva igrača, 'jednog stranca i jednog a našim pasošem'.
"Možda će se javiti u toku dana, ne znam... Ako se javi u toku dana - sve u redu, ali ako se ne javi, to je to. On je tražio pomenute uslove, a šta je tražio, to je od nas i dobio. I onda je došlo da ne može zbog ovog i onog", rekao je Vazura, koji je nagovestio da bi u Partizan do kraja prelaznog roka mogla da stignu još dva igrača, 'jednog stranca i jednog a našim pasošem'.
- Tik'al
- World Class Manager
- Поруке: 13282
- Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
- Место: Petén
- Been thanked: 5 times
Pa kazem, fora ko iz prvog, drugog osnovne, kada pocnes da treniras neki sport. Ova uprava je objasnila neke stvari svakoj upravi u Srbiji u poslednjih 20 godina, kako se posluje i kako se radi(eventualno je Vosa imala jaci prelazni rok tamo kada se ispalo od Serifa). Koga nema, bez njega se moze.
Jusqu'ici tout va bien…
-
Sloba
- Global Moderator
"Kad ste Božinov i kad igrate u Patrtizanu, onda je normalno da postoji pristisak. Ja to najbolje znam jer sam igrao za velike klubove kao što su Juventus, Fjorentina, Mančester Siti, Sporting Lisabon… Da je drugačije ne bih ni bio u Humskoj, već verovatno u Javoru ili u Vojvodini. Uz dužno poštovanje tim klubovima, kod njih ipak ne postoji pritisak. Ja se trudim na svakom meču koliko mogu i nisam neko ko se neće vratiti po loptu kad je izgubi"

- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Stvarno je ovaj Lomić šupak. Kontam da je bila scena kao u fm-u kad prodaješ igrača. Ponudiš ga za neku cifru i ovi odmah prihvate, prvo što pomisliš jeste "jebote, mogao sam više para da tražim", tako i Lomić, dali su mu sve što je tražio i odmah mu je ovo s fm-a prošlo kroz glavu.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
-
Sloba
- Global Moderator
Čitam to zele i na jednom partizanovom forumu. Izgleda da je baš tako. Mislim da nije malo tražio ali su mu sve odjednom dali i onda je nastao problem baš sa tim da može i više da uzme... najviše ga kritikuju ovi što su protiv uprave jer kažu i oni da je čak sve urađeno i bez ikakvog prigovora na njegove uslove sve ja automatski prihvaćeno. Nego ima i tri daleko unosnije ponude iz Kine, Indije i imao ih je svo vreme dok je sa nama pričao i čak je i juče rekao za novine da potpisuje i da je spreman za BATE... od tada nije dostupan na telefon. 
Последње учитавање од Sloba дана 17 Авг 2015, 13:25, учитано 1 пут укупно.
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Ima na mocartu, Vazura objasnio. On je izneo svoje uslove i oni mu poslali takav ugovor, svi ispunili i onda se on javio i tražio još para.
"Marko Lomić me je zvao juče i rekao da ne može da potpiše za Paritzan. A kada smo se se videli i dogovorili u petak sve što je tražio to je i dobio. Dakle nismo mi njemu nudili ugovor, nego je on tražio i mi smo na sve njegove uslove pristali, a onda se na kraju vikenda javio sa zahtevom da mu povećamo cifru", poručio je Vazura.
Код: Изаберите све
http://www.mozzartsport.com/vesti/vazura-ispunili-smo-sve-lomiceve-zahteve-ali-se-predomislio-posle-batea-stizu-jos-dva-pojacanja/113221Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
-
Sloba
- Global Moderator
Mene zanima kojeg će igrača dovesti sa srpskim državljanstvom. Ne može to biti Dišljenković, on je Srbin a ukrajinsko ima uz to dakle nije Ukrajinac pa da se kaže da ima srpski pasoš i tako je i za druge igrače.. dakle to mora biti neki stranac sa našim državljanstvom.
Dakle jedan stranac i jedan stranac sa srpskim pasošem.
- Dex11
- Assistant Manager
- Поруке: 924
- Придружен: 13 Апр 2011, 13:44
- Место: 3rd Rock ftS
CleoSloba пише:Mene zanima kojeg će igrača dovesti sa srpskim državljanstvom. Ne može to biti Dišljenković, on je Srbin a ukrajinsko ima uz to dakle nije Ukrajinac pa da se kaže da ima srpski pasoš i tako je i za druge igrače.. dakle to mora biti neki stranac sa našim državljanstvom.