KK Crvena Zvezda 2015/16
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
- Status: Није на вези
Videćemo. Nismo vam mi krivi što vam je uprava nesposobna i ne ume da napravi pare. 
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
- zele
- SFM Hall Of Fame
Neka, na početku prošle sezone pričali ste "videćemo ko će se radovati u junu", pa smo videli šta je bilo. Na početku ove sezone slična priča.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
necemo da pricamo kad nas politicku satiru, samo pare na jednu stranu, ajde nemoj sad da pricas kako su u zvezdi sve genijalci a u Partizanu sve glupi i oni koji ne umeju nista, inace kako smo vas 15 godina drzali u podrumu, doduse nije bilo kao sad, Vesic vam je radio o glavi, a sad izgleda radi nama cudo... samo sto vama nisu branjena sponzorstva kao sad nama...
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
- zele
- SFM Hall Of Fame
Nisam ja rekao da su naši genijalci, ali vaši su retardi i to teški. Brdo titula, f4 EL i pitaj boga koliko puta f16 i opet ste u minusu. Pa koliko treba da budeš glup da ne iskorsitiš tolike uspehe da bi konačno napravio pare? Ta priča o zabranjivanju sponzorstva.Alexandar_81 пише:nemoj sad da pricas kako su u zvezdi sve genijalci a u Partizanu sve glupi i oni koji ne umeju nista
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- paske
- World Class Manager
- Поруке: 4230
- Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
- Место: S.Mitrovica/Novi Sad
Svi cemo se jednom lane zvati, sve je prolazno u ovom zivotu.
Boze moj, imamo 6 miliona budzet moramo dovesti neke kul igrace, necemo valjda neke kretene dovesti i brukati Srbiju u grupnoj fazi najelitnijeg takmicenja?
Edit:
Misko4Raznatovic @MiskoRaznatovic 58m58 minutes ago
Jos jedna zagonetka, RT a nije retweet-))))
38 retweets 82 favorites
Reply Retweet 38 Favorite 82
More
Boze moj, imamo 6 miliona budzet moramo dovesti neke kul igrace, necemo valjda neke kretene dovesti i brukati Srbiju u grupnoj fazi najelitnijeg takmicenja?
Edit:
Misko4Raznatovic @MiskoRaznatovic 58m58 minutes ago
Jos jedna zagonetka, RT a nije retweet-))))
38 retweets 82 favorites
Reply Retweet 38 Favorite 82
More
Последње учитавање од paske дана 24 Авг 2015, 21:37, учитано 1 пут укупно.
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
-
Rossobianco
- World Class Manager
- Поруке: 3468
- Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
- Место: Jagodina
Crvena zvezda Telekom nastavila je da kompletira tim za predstojeću sezonu angažovanjem još jedong pojačanja. Jednogodišnji ugovor sa crveno-belima potpisao je Rajan Tompson koji je prošle sezone sa velikim uspehom igrao u redovima šampiona Nemačke - Bamberga. Tompson ima 26 godina i visok je 198 centimetara, a za Bamberg je na 46 utakmica u nemačom šampionatu i Evrokupu prosečno beležio preko 12 poena uz po 2,2 skoka i asistencije po meču.
Košarkašku karijeru počeo je na Univerzitetu Rajder, u Evropi je nastupao i za italijansku Brešu i dva belgijska kluba Okapi Alstar i Ostende sa kojim je osvojio nacionalni kup i belgijsko prvenstvo.
Tompson je tako posle Skorcanitisa i Nastića postaо treće pojačanje crveno-belih za novu sezonu. Odlikuju ga sjajne atletske sposobnosti, dobar šut za tri poena, prvenstveno igra na poziciji krila, ali po potrebi može da popuni i poziciju beka šutera.
- zele
- SFM Hall Of Fame
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=09QtPQzeKRo[/youtube]
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
-
Rossobianco
- World Class Manager
- Поруке: 3468
- Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
- Место: Jagodina
- paske
- World Class Manager
- Поруке: 4230
- Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
- Место: S.Mitrovica/Novi Sad
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=w83FDf9pX3A[/youtube]
Potencijalni ljubimac ove sezone
Izgleda da uprava ne posustaje. Spominje se sada jos jedno ime. Kosarkas Ulma, Will Clyburn. Naglasicu da je ovo nepotvrdjena vest i od nekih insajdera kada se radi o ovom kosarkasu. Videcemo uskoro izgleda sve. Ako bi to bio Clyburn skakao bih od srece. Igra na poziciji tri i belezio je 13p i 7 sk u nemackom prvenstvu.
Код: Изаберите све
http://www.mozzartsport.com/vesti/zvezda-dovela-plejmejkera-gal-mekel-na-malom-kalemegdanu-video/113920- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
- zele
- SFM Hall Of Fame
Sličan igrač kao Tompson. Skoro pa preslikani. Ne dopada mi se to, očekivao sam nekog klasičnog šutera. Samo mi Mekela da dovedemo, to mi je važno, jer nema dobre košarke bez kvalitetnog pleja.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu