KK Partizan 2015/16
- Tokelara
- World Class Manager
- Поруке: 7828
- Придружен: 19 Мар 2012, 18:29
- Место: SU/NS
- Status: Није на вези
Dule Vujosevic, pa makar igrali i beogradsku ligu.
Ne treba nam i ovde sns uprava i neki trener koji je njihov poltron i cutljiva pickica.
Jos samo treba da uzmem jedan dan da citam novine i da vidim da Mega menja ime u Mega Partizan Leks...
Ne treba nam i ovde sns uprava i neki trener koji je njihov poltron i cutljiva pickica.
Jos samo treba da uzmem jedan dan da citam novine i da vidim da Mega menja ime u Mega Partizan Leks...
Dok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.

- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
A biće kul kad se to desi. Čisto da vidimo šta će grobari da urade.Tokelara пише:Jos samo treba da uzmem jedan dan da citam novine i da vidim da Mega menja ime u Mega Partizan Leks
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- paske
- World Class Manager
- Поруке: 4230
- Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
- Место: S.Mitrovica/Novi Sad
Ne mora te se spajati nego je bolje pustiti lepo nove ljude koji ce doneti pare i privuci sponzore koliko toliko. Ovako pucate sami sebi u noge. Trenutno je velika podrska Duletu koja ce vremenom jenjavati kad se skonta da drugog izlaza nema. Posle ces vidjati komentare tipa "Pogresili smo, bolje da smo pustili one iz SNS, bar bi neke pare doneli a ovako cemo biti u bunaru jos dugo."
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
Samo JEDAN KLUB, samo jedan GRAD, ne postoji KOPIJA. ili PARTIZAN ili nijedan drugi.
Ne prodajem se za trofej ili dva.
Ko moze da garantuje da ce pare doci ako Dule ode ? AKo neko to potpise i da pare unapred Dule ce otici! Ja mislim da ce biti isto kao u FK veliki na prici, nule na radu.
BAGRO ODBI!!!
Ne prodajem se za trofej ili dva.
Ko moze da garantuje da ce pare doci ako Dule ode ? AKo neko to potpise i da pare unapred Dule ce otici! Ja mislim da ce biti isto kao u FK veliki na prici, nule na radu.
BAGRO ODBI!!!
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
- Nemanja
- Assistant Manager
- Поруке: 653
- Придружен: 26 Окт 2012, 15:53
- Место: Krusevac
Код: Изаберите све
http://kosarka.hotsport.rs/2015/08/28/pojacanje-plejmejker-stigao-u-beograd-na-potpis-s-partizanom-video/-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Ne znam šta hoće da postignu time što kriju rezultate pripremnih utakmica. Inače dobili smo Liban ubedljivo ali valjda još ubedljivije smo deklasirani od Oldenburga (valjda smo sa njima igrali). U klubu se ništa korisno ne radi... valjda još na godišnjim odmorima, uskoro će ozbiljno morati da se spremaju za sezonu ali nema veze. Čekaćemo da prođe čitavo leto da se ljudi lepo izodmaraju.

- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Da bi mogli da kažu da su prvaci pripremnog perioda, valja uzeti neki trofej ove godine.Sloba пише:Ne znam šta hoće da postignu time što kriju rezultate pripremnih utakmica.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu