F.K. Crvena zvezda 15/16
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
- Status: Није на вези
I ta liga ima ekipu u LŠ, a naša nema.Dule93 пише:mesto da je otisao u Bundesligu on otisao u ligu koja ima jedan krsten tim.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- paske
- World Class Manager
- Поруке: 4230
- Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
- Место: S.Mitrovica/Novi Sad
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=R9vEPSn ... e=youtu.be[/youtube]
Ziv i zdrav bio, vratio se!
Ziv i zdrav bio, vratio se!
- urosija
- Assistant Manager
- Поруке: 542
- Придружен: 28 Дец 2011, 22:55
- Место: Beograd
Streljati sve clanove uprave na trgu za primer.. Ako ne mozes najboljeg mladog golmana sveta da prodas za vise od 3.000.000e treba da se ugasis odmah sutra a ne da promovises pojacanja.. Ako si kanal ako te cerupaju pa sacekaj J***m mu mater, nije hitno da se dovede 20 igraca, sacuvaj tu decu i dogodine odigraj kvalifikacije za LS pa onda prodaj za 7-8 miliona mater im nesposobnu, lopovsku.. Tragedija svega mi. Mamic poluprozivode prodaje za 5+ miliona, Partizan moze da saceka sa prodajom Zivkovica mi ne mozemo sa Rajkom a kao drzavni projekti i kurci.. Sve im J***m redom.
-
Rossobianco
- World Class Manager
- Поруке: 3468
- Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
- Место: Jagodina
Mamic ima stabilan klub, niko nece klubu koji duguje 50 miliona i koji ne igra nijedno evropsko takmicenje da gurne 7-8-9-10 miliona za golmana, nego ce gledati da prodje sto jeftinije.Glupo je porediti Mamica i nas fudbal.
Последње учитавање од Rossobianco дана 28 Авг 2015, 23:04, учитано 2 пута укупно.
- SoneKragujevac
- Assistant Manager
- Поруке: 577
- Придружен: 22 Феб 2015, 01:25
- Место: Kragujevac
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 9 times
Хвала Рајку,што је био део нашег клуба!! Што смо сви могли поносно да кажемо да имамо најбољег голмана(младог) у Европи.Дечко,хвала ти и надамо се да ћеш бити будућност нашег фудбала и врати се некад у наш клуб.. Рајко ООООО
"Koliko sam samo puta u FM16 rekao na Pep Talku : Aggresive/Push Forward,tvrdim da me ovi igraci muceni dozive kao Limenog"
- urosija
- Assistant Manager
- Поруке: 542
- Придружен: 28 Дец 2011, 22:55
- Место: Beograd
PA kako cemo postati taj stabilan klub prodavanjem Rajka za 3.000.000 i Jovica 80% za 1.000.000 ? I dovodjenjem 10 igraca minimum svaki prelazni rok a prodavanjem zlatnih koka za bagatelne cene.. Bolje da nismo doveli Rendulica, Vereda i kompaniju mrtvaka a sacuvali Rajka jos godinu dana dok ne udje u A repku i ne odigramo makar 2 kola u Evropi pa ga prodas barem za 5. Ovako nikada necemo postati taj stabilni klub i jebace nas Kairati i njima slicni.
-
Rossobianco
- World Class Manager
- Поруке: 3468
- Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
- Место: Jagodina
Ti izgleda ne kapiras da mi ne mozemo da ga zadrzimo, nemamo cime ni platama, ni kvalitetom lige, niti bili cim.A nijedan ozbiljan klub nece da da preko 3 miliona za golmana, klubu koji je duzan 50 miliona i koji NIJE u mogucnosti da trazi vise, jer im je taj novac potreban.Sto se tice dovodjenja igraca, svaka uprava to radi upravo zbog TITULE, znaci skoro 90% navijaca Zvezde bi titulu pre pametnog poslovanja, a svaka uprava bi izabrala ostanak u klubu i titulu nego otkaz, a druze moj titulu sa Gavricem,Cvetkom,Savicevicem i ekipom ne mozes osvojiti.
- Dex11
- Assistant Manager
- Поруке: 924
- Придружен: 13 Апр 2011, 13:44
- Место: 3rd Rock ftS
pogotovo nas fudbal je pokazao da golmana ima stvarno u izobilju, u tri p...lepe...materineSloba пише:Slažem se Mare sa tobom. Govorio sam da je san da Zvezda uzme više od 3M €... odlično da ste i više od 2.5M dobili. Kakvih je poteza bilo ovaj je solidan ali odličan kao iznuđen. Golmana uvek ima u izobilju. Važan je golman ali su važnije druge linije tima..

- zele
- SFM Hall Of Fame
Poslednji put sam se skenjao ovako zbog odlaska nekog igrača kad je Vidić otišao u Spartak iz Moskve.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Ako govorimo o budućnosti - ima. I trenutno imamo par dobrih golmana koji su iskusni a onda prvenstveno sam mislio na budućnost za šta je najbolji pokazatelj Crvena zvezda koja u mlađim kategorijama reprezentacija ima skoro uvek samo ona golmane. U nekoj reprezentaciji su čak prva tri Zvezdina. Ne mogu biti krivi Stojković ili Brkić kada su nesposobni igrači u drugim linijama tima.Dex11 пише:pogotovo nas fudbal je pokazao da golmana ima stvarno u izobilju, u tri p...lepe...materineSloba пише:Slažem se Mare sa tobom. Govorio sam da je san da Zvezda uzme više od 3M €... odlično da ste i više od 2.5M dobili. Kakvih je poteza bilo ovaj je solidan ali odličan kao iznuđen. Golmana uvek ima u izobilju. Važan je golman ali su važnije druge linije tima..
- zele
- SFM Hall Of Fame
Ne seri, bilo je tu dobrih prodaja, Vidić je otišao 2004. godine, posle njega otišli su Janković, Stojković, Žigić, Milijaš, Basta, Milovanović, Kovačević, pa i taj nesrećni Lekić.Socivar пише:Ovo vam je i prva postena prodaja od tad.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu