KK Partizan 2015/16

Sloba
Global Moderator
Поруке: 11325
Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
Место: Београд
Has thanked: 215 times
Been thanked: 58 times
Status: Није на вези

Порука од Sloba »

Prenosim informacije od malo proverenijih članova na forumima. :D Međutim, nisam rekao da će ovi doći... samo špekulacije. Rešiće se najvažniji dugovi tj. goreći i sklopiti solidan tim ali to je to. Što se tiče trenera takođe mislim da DV neće biti naš trener u narednoj sezoni. Ne znam što ali nisam optimista po tom pitanju. Onda samo neka vrate Jovanovića. :D
Последње учитавање од Sloba дана 06 Сеп 2015, 14:35, учитано 1 пут укупно.
Danijel_CH

Порука од Danijel_CH »

Dolazi lik iz NBA, koji je pomocni trener da vodi KK..tj pregovara se sa njim, 70% da ce doci.
Корисников грб
foloW
Manager
Поруке: 1578
Придружен: 22 Јун 2013, 11:48
Место: Valjevo

Порука од foloW »

#ZaDuloa
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Поруке: 5167
Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
Место: Leskovac
Klub koji vodite: FK Partizan
Formacija: 4-2-3-1 Wide
Has thanked: 25 times
Been thanked: 7 times
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Pera Bozic novi trener KKP! :cheers:

DULE HVALA TI ZA SVEE... VOLE TE TVOJI GROBARI

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=8xyeiG9_3N4[/youtube]
Последње учитавање од Alexandar_81 дана 08 Сеп 2015, 14:21, учитано 1 пут укупно.
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒

Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Odobravam njegovo imenovanje ali zar za trenera? Pa nema on nekog iskustva.. ali dobro. Hajde da vidimo.
Корисников грб
Gagi
SFM Hall Of Fame
Поруке: 12107
Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
Место: Heimaey
Has thanked: 4 times
Been thanked: 29 times

Порука од Gagi »

Il capitano
Корисников грб
Keyser Söze
World Class Manager
Поруке: 3053
Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
Место: Bogatic

Порука од Keyser Söze »

Odličan izbor trenera. Mućo lajkado.
Корисников грб
Karna
SFM Hall Of Fame
Поруке: 1156
Придружен: 13 Окт 2011, 22:13
Место: Beograd
Has thanked: 1 time
Been thanked: 37 times

Порука од Karna »

Alexandar_81 пише:Dule najverovatnije nece biti trener, nemojte da se zanosite, ja ga obozavam, i podrzavam i sve bih dao da on ostane, ali zdrava logika kaze, da je on trenutno samo teg na vec tesku stranu Partizana, sledece Pekovic je Miskov covek, i to je znak da Misko preuzima Partizan kako je i planirao posle slanja Miljenovica prvi put u Partizan. DAJ BOZE DA GRESIM
Misko je Vujosevicev agent, ako Misko preuzima nema logike da svog otera a i da Milojevic odbije ponudu.
Последње учитавање од Karna дана 08 Сеп 2015, 16:37, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

Miško je svima agent. :zelenko:
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
foloW
Manager
Поруке: 1578
Придружен: 22 Јун 2013, 11:48
Место: Valjevo

Порука од foloW »

Hoce li vas tuziti Dusko ?
Корисников грб
Nemanja
Assistant Manager
Поруке: 653
Придружен: 26 Окт 2012, 15:53
Место: Krusevac

Порука од Nemanja »

Dule hvala ti na svemu. Krece nova era, dajmo podrsku Pekovicu i Bozicu, bice ovo sigurno najteza sezona u istoriji kluba, ali jedva cekam da pocne.

Код: Изаберите све

http://kkpartizan.rs/sr/vest/1670/odluka-upravnog-odbora
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Nije sigurno da je Božić trener.. još uvek.
Корисников грб
Tokelara
World Class Manager
Поруке: 7828
Придружен: 19 Мар 2012, 18:29
Место: SU/NS

Порука од Tokelara »

foloW пише:Hoce li vas tuziti Dusko ?
Hoće. Treba mu keš za advokata, kad ga optuže u Hagu za genocid i iživljavanje nad nižom rasom.
Dok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.

Слика
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Članovi Upravnog odbora su: Nikola Peković, Miroslav Berić, Sanja Lubardić, Maurizio Vallo, Milan Iskrin, Pero Šaranović, Ilija Dražić, Vladimir Vrbaški, Boško Janković, Ratko Čakarević, Velibor Jojić, Ivan Trifunović i Petar Grubor.

Čujem da kaže i da će svako od njih da daje svoj novac.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JgKKzrrx3YU[/youtube]
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

:mozzart:
Dule posle odlaska: Miško mi saopštio da sam bivši, obaveza nove uprave su i dugovanja prema meni

Bivši trener košarkaškog kluba Partizan Duško Vujošević rekao je da je njegova smena "legitimno pravo" nove uprave, ali i da misli da ona nije proistekla iz sportskih motiva.
"Meni je istekao ugovor, i potpuno je legitimno pravo nove uprave da sagleda svoje interese, koji su složeni, i da se u skladu s time odredi. Kao što se odredila da se ne produžava ugovor sa mnom. Ja takvom odlukom nisam zadovoljan, jer smatram da ne postoji nijedan sportski motiv koji bi mogao da je prouzrokuje, već da su razlozi za njeno donošenje dublji i složeniji", rekao je Vujošević

"Takođe, kad pričamo o legitimnosti, legitimna obaveza, koja proističe iz prethodnih ugovora, jeste da se regulišu ne tako mala dugovanja prema meni", rekao je trener.
"Zna se da sam po nacionalnosti partizanovac. Partizan ostaje moja ljubav i nadam se da će to ostati prepoznato kod armije navijača. Upravo iz toga razloga ne smatram da je ovakva odluka trebalo da mi se saopštava preko posrednika, da se drugi ljudi dovode u neugodnu poziciju, a to je ovaj put bio Miško Ražnatović. To je moralo da se obavi normalnim razgovorom, lice u lice uz kafu sa onima koji su takvu odluku doneli", rekao je Vujošević.
"Dogodine će se i ovo lane zvati", dodao je trofejni trener.

Код: Изаберите све

http://www.mozzartsport.com/vesti/dule-posle-odlaska-misko-mi-saopstio-da-sam-bivsi-obaveza-nove-uprave-su-i-dugovanja-prema-meni/115117
Последње учитавање од zele дана 09 Сеп 2015, 00:16, учитано 1 пут укупно.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
urosija
Assistant Manager
Поруке: 542
Придружен: 28 Дец 2011, 22:55
Место: Beograd

Порука од urosija »

Koja je sad ovo prica, nije mi najjasnije posle svega. Jel dolazak Pekovica dobar za vas klub ili ne ? Nisam ocekivao da ce oterati Duleta ako dodje i ako je zdrava prica, ko njega sad uslovljava da Vujosevic ne moze biti trener ? Ili imaju nekih razmirica iz dobaigrac - trener odnosa ? ;)
Корисников грб
Gagi
SFM Hall Of Fame
Поруке: 12107
Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
Место: Heimaey
Has thanked: 4 times
Been thanked: 29 times

Порука од Gagi »

Naravno da je dolazak Pekmena dobar za klub. Dule je zaratio sa svima, sere kao foka i verovatno je procenjeno da to može loše da utiče na izgled UO ili sponzorskog pula. Duletu veliko hvala, apsolutna podrška Peri. Milojević mi je bio prvi pik, ali Pera kapiten je bio mali trener na parketu, pa se ne žalim previše. Voleo bih da Kecman bude asistent. Pekmen, Pera i Kecman, ljudine, za novi izgled Partizna. Može. :cheers:
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Gagi пише:sponzorskog pula.
'Oće biti nekih pultova u KK ko što ima i u FK. :xD:
Sloba пише:OTP banka je deo sponzorskog pulta

Bajka o Barnetu
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Kakva je država Vujošević da tuži Partizan podržalo bi ga 90% navijača KKP. Čitam i forume. Nebuloze iznose. I ja sam za njega ali hvala mu za sve. Za sve godine dominacije ali stvarno je verovatno vreme za promene. To je to. :cheers:

Bio pojedinac navijač ili Vujošević, Peković... ipak niko nije iznad Partizana. Interes je najbitniji u svemu. :cheers:
Корисников грб
Tokelara
World Class Manager
Поруке: 7828
Придружен: 19 Мар 2012, 18:29
Место: SU/NS

Порука од Tokelara »

Dobro je Slobodane, skontali smo svi da citas forume. Ne moras to cesto da napominjes.
Dok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.

Слика
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”