FK Partizan 2015/2016

Sloba
Global Moderator
Поруке: 11325
Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
Место: Београд
Has thanked: 215 times
Been thanked: 58 times
Status: Није на вези

Порука од Sloba »

Aco, ja! Bolji nego na beku!
Danijel_CH

Порука од Danijel_CH »

Umrla Partizanova tema sa Bilbaom :D
Danijel_CH

Порука од Danijel_CH »

Ne znam sta je jadnije, nasa igra ili teren u Lucanima...

Sa Kizom smo bar igrali fudbal al nismo imali srece, ovo sad...jao Boze...Necemo mi ni gola dati vise u LE a kamoli pobedu ostvarit.

Ovo je mucenje za gledat, kakva titula i picka materina, nema nas ni u kvalifikacijama za LE sledece godine.
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

H.T.R. :

Слика

EDIT: Nije otišla tema sa Bilbaom nego su razmažena derišta navikla da budu uz klub samo kada pobeđuje. Realno ti i ja smo bili najčešći kod postovanja u startu za Partizanove teme. Ja nisam tu i neću biti osim kada je Partizan u pitanju ali je činjenica da evo tek kada se aktuelizovalo oko pojačanja i nešto malo oko uprave u KKP krenuli da pišu do tada samo ja bio. Kad ćeš videti nekog drugog da napiše nešto o nekoj drugoj sekciji JSDP? Teško, retko i tužno.

Valjda ćemo dobiti na kraju Mladost. Nemamo ni sreće ali je mučno gledati ovakvu igru...
Последње учитавање од Sloba дана 25 Окт 2015, 18:28, учитано 3 пута укупно.
Корисников грб
mmladja
World Class Manager
Поруке: 6483
Придружен: 26 Окт 2010, 00:36
Место: Ваљево
Has thanked: 1 time
Been thanked: 11 times

Порука од mmladja »

такое слобо
Корисников грб
Gagi
SFM Hall Of Fame
Поруке: 12107
Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
Место: Heimaey
Has thanked: 4 times
Been thanked: 29 times

Порука од Gagi »

ma partizan bi igrao kao barsa da je mutavi još tu
Последње учитавање од Gagi дана 25 Окт 2015, 19:33, учитано 1 пут укупно.
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Naravno da ne. Potpuno onako komentar koji nema veze sa vezom. Hiljadu puta sam ponovio da je Đurić lopov takođe. Ali nikada nije Partizan na terenu bio ovako loš Boga mi...

2:2 na kraju. Užas, katastrofa i sramota. Daj Bože da prođemo bar 1/16 kupa.
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times

Порука од Tik'al »

Hvala na kvotama na poluvremenu 3.3 da damo 2 ili vise i 2.3 da padne tri ili vise gola. :fanman:
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
paske
World Class Manager
Поруке: 4230
Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
Место: S.Mitrovica/Novi Sad

Порука од paske »

Neozbiljno je ocekivati rezultat od Drulovica koji je tek dosao. Na vasu zalost rano je preuzeo klupu koja odmah trazi uspeh a on posto je mlad trener jos mora da sazreva da bi napravio nesto.
Danijel_CH

Порука од Danijel_CH »

Nisam ja ocekivao da on pobedi Bilbao, al kakav god da je utakmice u ligi se moraju dobijati.

Pa leptejebo mi smo od Javora i Mladosti primili po dva gola. Protiv Bilbaa je ono bilo smesno gledati...

leptejebo vise, kod Kize smo igrali lepo, ovo sad je destrukcija fudbala.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Danijel_CH

Порука од Danijel_CH »

Sparco stolice stiĹžu u Humsku
Dugo očekivane Sparco stolice, koje će biti postavljene na zapadnom delu atletske staze stadiona Partizan, a na kojima će sedeti igrači i stručni štab, tokom sledeće nedelje biće transportovane iz Italije za Beograd.
Podsetimo, da je FK Partizan potpisao dvogodiĹĄnji ugovor sa renomiranom kompanijom Sparco, evropskim liderom u proizvodnji sediĹĄta, sportskih sediĹĄta, kao i sportskog asesoara.
Pored fudbala, kompanija Sparco sponzoriše i šampionske klubove u odbojci, košarci, moto-trkama, dok se njihova sedišta za igrače i stručni štab nalaze u klubovima poput Palerma, Torina and Sassuola (italijanske serije A), Olympiacosa, Deportiva La Corune, Dnipra i dr.
– Istina je da su rokovi probijeni za mesec i po dana, ali mi iz FK Partizan smo imali razumevanja za kolege iz Italije, budući da će prvi put na našem stadionu pored stolica za stručni štab, biti postavljena i konstrukcija, koja će pokrivati Sparco sedišta. Čim budu transportovane iz Italije za Beograd potrebno je svega nekoliko dana da se sve finalizira. – kaže direktor marketinga FK Partizan gđica Snežana Filipović
Ovako će izgledati nove Sparco stolice FK Partizan.

Слика

Слика

Слика
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Dobro je. Sada će se utrkivati ko će da ostane na klupi. Udobnije je da sede na ovakvim stolicama nego da blamiraju sebe i klub na terenu ali opet uvek na strani sporta pa tako mislim da su krivi oni koji iste igrače i drže a igrači imaju najmanju krivicu ako je uopšte i imaju..
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Поруке: 5167
Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
Место: Leskovac
Klub koji vodite: FK Partizan
Formacija: 4-2-3-1 Wide
Has thanked: 25 times
Been thanked: 7 times
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Ocekivati od Drulovica da ima magicni stap je neumesno, decko nije imao 5 pa sad 6 prvotimca na raspolaganju, ne moze nista dobio je kosku i to onu golu da proba da od nje napravi mesni narezak. O njegovo radu mozemo pricati tek posle februara kad prodje prelazi rok i on napravi svoj tim onakav kakav misli. Ovo sad moze da se pripise Vazuri i co u zaslugu, a pogotovo onim dvema kurvama sto kad im na twitteru pomenes pojacanja one pisu mnogo smo jaki, e sad bi im ja nemasan kolac nabio u bulju i vikao mnogo ste jake... jebo li vam pas mater kurvinsku :nasty:
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒

Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

Alexandar_81 пише:Ocekivati od Drulovica da ima magicni stap je neumesno,
Al' zato Pera Božić mora da ima taj isti magični šta i da sa poluigračima ima skor 5-1?
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

zele, Pera Bozic ne zna, nije fora da ima ili nema, imas prednost 10 poena ti zakucas Vanju na klupu kapiten ti igra 9 minuta na tekmi. Pazi gledao sam milion tekmi basketaske, mi PORADJAMO koseve i on na +3 za nas a zna da masimo bacanja pravi faul a oni 1 promasili celu tekmu, na kraju ajde promasili 2 vodili sa 2 i SVAKI TRENER ZNA da se zadnji napad na malo do kraja usmerava na ceonu liniju on ni to nije uradio. Sve sto imalo dobro uradimo tokom cele tekme on je usrao za 8 sekundi. OK istrpeti ali ovo je uzas.

Корисников грб
Tik'al
World Class Manager

Порука од Tik'al »

Skini tog nitkova sa avatara bolje
Jusqu'ici tout va bien…
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Ja samo mislim da nije bitno ko će biti trener. Mogao je da ostane Milinković, ali je otišao, hvala mu na svemu, doveli su Drulovića, mogli su i nekog trećeg... sve je to nebitno kada nam ova garnitura ljudi sedi u upravi. Sem toga nismo mi bili toliko juče loši igrački... a je*em mu sve ako Ostojić, Subić, Lukić nisu sposobni da igraju i u JSL pa su Jevtović, Brašanac, Balažic, Leković i kada nedostaje još neko toliko nezamenjivi. Da je sreće Partizan bi imao minimum 2-3 prave zvezde u ekipi ali po igrama na terenu, 10-11 dobrih igrača i još par solidnih. Tako bi trebalo, u ozbiljnim klubovima.
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager

Порука од Tik'al »

Partizan nikad nije bio ozbiljan klub dragi moj Slobodane
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Tik'al пише:Partizan nikad nije bio ozbiljan klub dragi moj Slobodane
ODAVNO bas tako podebljano vec dobranih 25 godina :yesko: [/b]

Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”