FK Partizan 2015/2016
-
Danijel_CH
- Status: Није на вези
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
H.T.R. :

EDIT: Nije otišla tema sa Bilbaom nego su razmažena derišta navikla da budu uz klub samo kada pobeđuje. Realno ti i ja smo bili najčešći kod postovanja u startu za Partizanove teme. Ja nisam tu i neću biti osim kada je Partizan u pitanju ali je činjenica da evo tek kada se aktuelizovalo oko pojačanja i nešto malo oko uprave u KKP krenuli da pišu do tada samo ja bio. Kad ćeš videti nekog drugog da napiše nešto o nekoj drugoj sekciji JSDP? Teško, retko i tužno.
Valjda ćemo dobiti na kraju Mladost. Nemamo ni sreće ali je mučno gledati ovakvu igru...

EDIT: Nije otišla tema sa Bilbaom nego su razmažena derišta navikla da budu uz klub samo kada pobeđuje. Realno ti i ja smo bili najčešći kod postovanja u startu za Partizanove teme. Ja nisam tu i neću biti osim kada je Partizan u pitanju ali je činjenica da evo tek kada se aktuelizovalo oko pojačanja i nešto malo oko uprave u KKP krenuli da pišu do tada samo ja bio. Kad ćeš videti nekog drugog da napiše nešto o nekoj drugoj sekciji JSDP? Teško, retko i tužno.
Valjda ćemo dobiti na kraju Mladost. Nemamo ni sreće ali je mučno gledati ovakvu igru...
Последње учитавање од Sloba дана 25 Окт 2015, 18:28, учитано 3 пута укупно.
-
Danijel_CH
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Cm9VVTzMBg0[/youtube]
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
-
Danijel_CH
Sparco stolice stiĹžu u Humsku
Dugo oÄekivane Sparco stolice, koje Äe biti postavljene na zapadnom delu atletske staze stadiona Partizan, a na kojima Äe sedeti igraÄi i struÄni ĹĄtab, tokom sledeÄe nedelje biÄe transportovane iz Italije za Beograd.
Podsetimo, da je FK Partizan potpisao dvogodiĹĄnji ugovor sa renomiranom kompanijom Sparco, evropskim liderom u proizvodnji sediĹĄta, sportskih sediĹĄta, kao i sportskog asesoara.
Pored fudbala, kompanija Sparco sponzoriĹĄe i ĹĄampionske klubove u odbojci, koĹĄarci, moto-trkama, dok se njihova sediĹĄta za igraÄe i struÄni ĹĄtab nalaze u klubovima poput Palerma, Torina and Sassuola (italijanske serije A), Olympiacosa, Deportiva La Corune, Dnipra i dr.
â Istina je da su rokovi probijeni za mesec i po dana, ali mi iz FK Partizan smo imali razumevanja za kolege iz Italije, buduÄi da Äe prvi put na naĹĄem stadionu pored stolica za struÄni ĹĄtab, biti postavljena i konstrukcija, koja Äe pokrivati Sparco sediĹĄta. Äim budu transportovane iz Italije za Beograd potrebno je svega nekoliko dana da se sve finalizira. â kaĹže direktor marketinga FK Partizan gÄica SneĹžana FilipoviÄ
Ovako Äe izgledati nove Sparco stolice FK Partizan.

Dugo oÄekivane Sparco stolice, koje Äe biti postavljene na zapadnom delu atletske staze stadiona Partizan, a na kojima Äe sedeti igraÄi i struÄni ĹĄtab, tokom sledeÄe nedelje biÄe transportovane iz Italije za Beograd.
Podsetimo, da je FK Partizan potpisao dvogodiĹĄnji ugovor sa renomiranom kompanijom Sparco, evropskim liderom u proizvodnji sediĹĄta, sportskih sediĹĄta, kao i sportskog asesoara.
Pored fudbala, kompanija Sparco sponzoriĹĄe i ĹĄampionske klubove u odbojci, koĹĄarci, moto-trkama, dok se njihova sediĹĄta za igraÄe i struÄni ĹĄtab nalaze u klubovima poput Palerma, Torina and Sassuola (italijanske serije A), Olympiacosa, Deportiva La Corune, Dnipra i dr.
â Istina je da su rokovi probijeni za mesec i po dana, ali mi iz FK Partizan smo imali razumevanja za kolege iz Italije, buduÄi da Äe prvi put na naĹĄem stadionu pored stolica za struÄni ĹĄtab, biti postavljena i konstrukcija, koja Äe pokrivati Sparco sediĹĄta. Äim budu transportovane iz Italije za Beograd potrebno je svega nekoliko dana da se sve finalizira. â kaĹže direktor marketinga FK Partizan gÄica SneĹžana FilipoviÄ
Ovako Äe izgledati nove Sparco stolice FK Partizan.

- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
Ocekivati od Drulovica da ima magicni stap je neumesno, decko nije imao 5 pa sad 6 prvotimca na raspolaganju, ne moze nista dobio je kosku i to onu golu da proba da od nje napravi mesni narezak. O njegovo radu mozemo pricati tek posle februara kad prodje prelazi rok i on napravi svoj tim onakav kakav misli. Ovo sad moze da se pripise Vazuri i co u zaslugu, a pogotovo onim dvema kurvama sto kad im na twitteru pomenes pojacanja one pisu mnogo smo jaki, e sad bi im ja nemasan kolac nabio u bulju i vikao mnogo ste jake... jebo li vam pas mater kurvinsku 
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Al' zato Pera Božić mora da ima taj isti magični šta i da sa poluigračima ima skor 5-1?Alexandar_81 пише:Ocekivati od Drulovica da ima magicni stap je neumesno,
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
zele, Pera Bozic ne zna, nije fora da ima ili nema, imas prednost 10 poena ti zakucas Vanju na klupu kapiten ti igra 9 minuta na tekmi. Pazi gledao sam milion tekmi basketaske, mi PORADJAMO koseve i on na +3 za nas a zna da masimo bacanja pravi faul a oni 1 promasili celu tekmu, na kraju ajde promasili 2 vodili sa 2 i SVAKI TRENER ZNA da se zadnji napad na malo do kraja usmerava na ceonu liniju on ni to nije uradio. Sve sto imalo dobro uradimo tokom cele tekme on je usrao za 8 sekundi. OK istrpeti ali ovo je uzas.
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Ja samo mislim da nije bitno ko će biti trener. Mogao je da ostane Milinković, ali je otišao, hvala mu na svemu, doveli su Drulovića, mogli su i nekog trećeg... sve je to nebitno kada nam ova garnitura ljudi sedi u upravi. Sem toga nismo mi bili toliko juče loši igrački... a je*em mu sve ako Ostojić, Subić, Lukić nisu sposobni da igraju i u JSL pa su Jevtović, Brašanac, Balažic, Leković i kada nedostaje još neko toliko nezamenjivi. Da je sreće Partizan bi imao minimum 2-3 prave zvezde u ekipi ali po igrama na terenu, 10-11 dobrih igrača i još par solidnih. Tako bi trebalo, u ozbiljnim klubovima.
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт: