1) Pa niste ni vi igrali EL do pre dve godine, a konstantno ste dovodili bruka igrace i trenere, nismo valjda vec zaboravili koliko je para ulozeno u Zvezdu pre nego je uspela nesto da uradi u kosarci. Prica o finansijama od EL i sponzora ne pije vodu.Orthodox пише:Jedna replika na izlaganje Danijela:
1)KK nije igrao EL, zato para i nema nigde. Stalni izvor prihoda je nestao. Ima tu jos neke stvari koje definisu razliku izmedju CZV i Partizana. Pogledaj kako radi marketing zvezde na svim poljima i u svim klubovima, a pogledaj kako radi vaĹĄ. Ima razlike jel? ÄoviÄ je lopov ali radi van sporta stavri koje mogu da kompenzuju nesto sto mu se ucini u sportu. Na taj nacin su i dovedeni prosle godine Kalinic i Jovic. Evroliga je donela finu kintu, tamo nema Vucica. Otuda i kinta da se ima neki pristojan budzet.
2)Ĺ to se tice FK,razlika u nedeljnim finainsijama je bar 20k ljudi na stadionu. Neka plati 15k kartu, etio nekog kesa da se nesto okrece. Vi i kad dominirate i kad ne dominirate gleda vas od 3 do 6 hiljada ljudi od koga su polovina sidrasi i prijatelji kluba. Gde su vam pare od prodaje Mitrovica, Markeca i drugih? Pa nije Vucic uzeo taj kes. Doveli ste Jevtovica za 150k i ostale za dzabe.Pitajte Djuru i ovu sad upravo zasto nisu pojacali ekipu a imaju kes. Tu nije kriv Vucic.
3)Meni iskreno ta prica ne pije vodu, kao sto mi nikada nije pila ni Tole lopove. To je samo dobra zabava plasirana iz uprava oba kluba da se potpali masa zbog losigh rezultata i skine odgovornost sa njih. Lakse je tako jel da? Zvezda je bila u rasulu i sta god kenjali cigani vezano za lose sezone, prosto nije bilo tima da se nesto vise uradi. Tako je sad i kod vas gde je startni spic glupi bugarin koji je dosao iz italijanske serija B gde je dao 1 gol , a u proteklih 6 godina dao je ukupno pa ne vise od 15. Dakle nije bas to tek tako da neko toliko moze da steluje rezultate. Ima neki dublji razlog zasto partizan ne igra dobro, a ova prica vezana za Zivkovica i njegovog oca je mozda neki putokaz da stvari ne idu bas kako treba. Ja sam igrao odbojku dugo, znam sta je los odnos sa predsednikom ili nekim clanom uprave. Kad ga vidim govna mi se jedu. Slabi ste brate, dobijaju vas smesne ekipe. Sve sto dobijete u evropi zavisi od zivkovica, abua i brasanca, eventualno babovica ako mu je dan. Ostali igraju monopol. Nego jbga, ako je do kukanja, onda neka.
2) Zadnjih nekoliko utakmica nemate preko 10k ljudi na stadionu, a karte se i ne placaju da se ne lazemo.
3) Ova uprava koja je sad u Partizanu je postavljena od strane SNS-a, i mi imamo razloga da se bunimo jer da su normalni ljudi bili u Partizanu sad bi bili daleko ispred svih u drzavi i osvajanje JSL bi bila formalnost. Dok Zvezda je bila u gabuli zadnjih nekoliko godina i da je bilo koji drugi klub igrao sa tim igracima ispao bi ili bio na samom dnu JSL. Kakvi su igraci igrali za CZ najbolje govori podatak gde su otisli iz CZ.
Samo ni ovo nece biti doveka, kad popije FSS suspenziju za davanje licence, pa plus za ne kaznjavanje, pa CZ sto ne placa igrace, pa sto se jos vise zaduzuje...Nemoj se iznenaditi kad sledece godine u ovo vreme dug bude 100miliona. Zvezda se takodje unistava, samo na trenutno bolji nacin po nju(osvajanje titule). Sad se igracima ne isplacuju zarade, a na to kamata ide, nema dugovanja bez kamate.
Terzic ce da ukanali Zvezdu kao niko, u to budite sigurni. Sreca za KK CZ je ta sto ULEB boli k***c sve dok im dajes pare, a to da je neke pravde ne bi moglo da se zamrzava i menja ime kako se kome prohte. Da se to tako moze, ne bi niko nikad kamate platio.
Zamisli ti vodis firmu odes u dugovanja i da te ne puca kamata kazes, e ajd zamrznemo ovu firmu i otvorimo drugu sa istim imenom.

Lik upisuje gol Bilbaa a Abu daje na drugoj strani..