FK Partizan 2015/2016
-
Danijel_CH
- Status: Није на вези
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Код: Изаберите све
http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/drulovic-otisao-makedonci-procvetali-debakl-crne-gore-u-skoplju-243666.html- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Ne budi takav.
Za razliku od Ćirkovića i Ostojića koji ni po čemu nisu zadužili Partizan, Marko Jovanović jeste i ako i ja smatram da bi trebali da dovedu nekog kvalitetnijeg. Nek ih neko obavesti da on trenutno ne igra ozbiljniji fudbal, čovek nastupa za prosečan JSL tim. Ali ipak voleo bih još jednom da ga vidim u crno-belom dresu..
Dete Partizana, više od 60 utakmica u crno-belom dresu, ako se ne varam 6 titula sa klubom (bio deo u dve kada se valjda pred kraj sezone iz Teleoptika priključivao klubu) a ovako ako gledamo 4. Igrao Ligu Šampiona. Uzeo tri kupa... valjda poneo i kapitensku traku par puta.
Ja sam za to kada smo već u ovakvoj situaciji da treba da nam igraju oni koji vole klub. Mare je jedan od njih.
I ako ponavljam da i ja mislim da nam bolji igrači trebaju...
Za razliku od Ćirkovića i Ostojića koji ni po čemu nisu zadužili Partizan, Marko Jovanović jeste i ako i ja smatram da bi trebali da dovedu nekog kvalitetnijeg. Nek ih neko obavesti da on trenutno ne igra ozbiljniji fudbal, čovek nastupa za prosečan JSL tim. Ali ipak voleo bih još jednom da ga vidim u crno-belom dresu..
Dete Partizana, više od 60 utakmica u crno-belom dresu, ako se ne varam 6 titula sa klubom (bio deo u dve kada se valjda pred kraj sezone iz Teleoptika priključivao klubu) a ovako ako gledamo 4. Igrao Ligu Šampiona. Uzeo tri kupa... valjda poneo i kapitensku traku par puta.
Ja sam za to kada smo već u ovakvoj situaciji da treba da nam igraju oni koji vole klub. Mare je jedan od njih.
-
Danijel_CH
- Millanezy11
- Youth Team Coach
- Поруке: 178
- Придружен: 06 Феб 2011, 13:30
- Место: Leskovac
-
Danijel_CH
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=GT9akovvkXU[/youtube]Gagi пише:Äujem da BajiÄ briljira.
Taman da zatvori sve ono tamo sa Lolom, pa nek uzmu titulu ako ih nije sramota
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
TheBlues, on je mlad, oni hoce da pojacaju Partizan nekim veoma dobrim igracima. Tako kao Jovanovic koji 2 godine loptu nije video, onda vratice Drincica koji je odigrao 7 utakmica za sezonu u Izraelu, vratice Beka Fofanu koji je za 10 meseci odigrao 15 utakmica i dao 3 gola. SVE VRHUNSKI FUDBALERI najurice Fabricia a dovesce recimo Srdju Knezevica sto Standardan u OFK-i on i Mare su vrhunski stoperski tandem, prodace Brasanca a umesto njega ce da igra surlenko i tako sve u krug dok nas ne dovedu do prosjackog stapa a onda ce da pobegnu ko Djura i niko za to nece da odgovara. JEBOTE ovo je Srbija sve se moze, sem da oni sto su stvarno pljackali idu u ZATVOR, a tu mislim na COvica, Terzica, Djurica i takve sve same postenjacine u nasem fubdalu pa nije nu cudo sto ne mozemo nista... 
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
Eto i pobede i to ubedljive pod Drulom, dal je njegova i nije bas, da smo briljirali i nismo ali se vide konture nove igre, i dalje mi nije jasna uloga Bozinova u timu, ali se nadam da ce povratkom Fofane izgubiti mesto u timu, cak je I Fofana za njega igrac. Coveku se slucajno lopta odbila kod prvog gola i dao je gol, ali to ga ne cini igracem covek ga nema svo ostalo vreme i samo smeta ostalim igracima
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒