FK Partizan 2015/2016
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
- Status: Није на вези
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=0ZWi4PQ ... r_embedded[/youtube]
Последње учитавање од zele дана 03 Дец 2015, 13:41, учитано 1 пут укупно.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
-
Danijel_CH
- paske
- World Class Manager
- Поруке: 4230
- Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
- Место: S.Mitrovica/Novi Sad
Totalno pogresan sastav. Pola tog sastava je na klupi.
Код: Изаберите све
http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/sastavi-abu-na-klupi-drulovic-nasao-zamenu-za-vulicevica-246010.html- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Dobro je pa se Umaru danas naigrao... od kriminalnog Božinova pa čak i Šaponjića, on (Umaru) jedva da je pipnuo loptu dva puta. Za to nema kategorija. Dobro. Eto valjda ćemo biti bar treći na kraju sezone. 
Последње учитавање од Sloba дана 05 Дец 2015, 17:06, учитано 1 пут укупно.
-
Danijel_CH
Meni ne smeta ova pobeda, cak i ne cudi me.
Vosa oduvek igrala protiv nas ko da im zivot od toga zavisi, dok utakmice protiv Zvezde ako Zvezdi treba pobeda nije nikad igrala ni sa 20% snage.
Zauvek ce biti jeftina filijala CZ.
Vosa oduvek igrala protiv nas ko da im zivot od toga zavisi, dok utakmice protiv Zvezde ako Zvezdi treba pobeda nije nikad igrala ni sa 20% snage.
Zauvek ce biti jeftina filijala CZ.
Последње учитавање од Danijel_CH дана 05 Дец 2015, 18:34, учитано 1 пут укупно.
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Dabogda se ugasili i Zvezda i Vojvodina pa nek' igraju opštinske lige sa novim klubovima (ako ne znaju postupak eto legende da im objasni).
Sad kada sam se delimično smirio nakon poraza dajte nekog juniora na gol. Koliko god da je Živko branio u par utakmica kriminalno Kljajić je 10x gori!
Sramota da nam on bude prvi golman. Ali eto.. Drulović ne zna da igra ovakve utakmice. Čoveče napadaš Vojvodinu pa kad sam video koliko napadaju znao sam da nam se crno piše. :argh:
Kako se dobija derbi i ovakve utakmice neka pita Stanoja !!
EDIT:
Moraš biti bezobrazan pa uvrediti čoveka koji je više uradio u karijeri nego što će on sam ikada!
Sad kada sam se delimično smirio nakon poraza dajte nekog juniora na gol. Koliko god da je Živko branio u par utakmica kriminalno Kljajić je 10x gori!
Sramota da nam on bude prvi golman. Ali eto.. Drulović ne zna da igra ovakve utakmice. Čoveče napadaš Vojvodinu pa kad sam video koliko napadaju znao sam da nam se crno piše. :argh:
Kako se dobija derbi i ovakve utakmice neka pita Stanoja !!
EDIT:
Koja malena bezobrazna džukela dabogda završio u Veterniku !Teško je, međutim, objasniti uvrede koje je na račun Saše Ilića uputio levi bek gostiju Bojan Nastić. Prema rečima očevidaca, 19-godišnji defanzivac Lala je nekoliko puta kapitenu Partizana opsovao porodicu, posle čega je iskusni vezista reagovao, pa su prilikom izlaska sa terena, na kraju prvog poluvremena, morali da ga smiruju Valeri Božinov i rezervista Stefan Babović.
Moraš biti bezobrazan pa uvrediti čoveka koji je više uradio u karijeri nego što će on sam ikada!
Последње учитавање од Sloba дана 05 Дец 2015, 19:43, учитано 2 пута укупно.
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
Ja ne znam sto se nervirate kad svi znamo da cemo na kraju biti drugi. Potpuno je nebitno dal ce biti sa 20 ili 30 poena razlike. Osvojicemo kup i igrati Evropu. A da vidimo sta ce ostali.
Sad je najvaznije bilo da odmorimo igrace za Cetvrtak. To je utakmice ove polusezone, a ova nije ni bila vazna i da smo dobili bilo bi isto.
Sad je najvaznije bilo da odmorimo igrace za Cetvrtak. To je utakmice ove polusezone, a ova nije ni bila vazna i da smo dobili bilo bi isto.
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!