Ja sam odigrao neke 2 sezone ukupno i nije toliko lose, bilo je malo problema u pocetku. Moj ti je ipak savet da na beti odigras neki sejv bezveze, da bi se lakse navikao na nov raspored komandi u toku meca, nema vise split view, dugmici za izmene, taktiku, vikanje saveta su drasticno manji i slicno, tako da je mozda bolje da ozbiljniji sejv pocnes tek na full verziji, zadnjih par dana skoro svaki dan izbace po patch.mmladja пише:Јел пробао неко бету? Да ли је игрива довољно да може да се стартује нормална позиција?
FM18 Opšta Diskusija
- Tomas
- Manager
- Поруке: 1156
- Придружен: 05 Авг 2011, 13:31
- Место: Beograd
- Has thanked: 58 times
- Been thanked: 29 times
- Status: Није на вези
- ClaudioCaniggia
- Youth Team Coach
- Поруке: 79
- Придружен: 17 Нов 2010, 15:14
- Место: Buenos Aires
- Been thanked: 5 times
- Контакт:
Lose sam napisao 65% talenata ide na Britance(a i preterao bas), mislio sam na mlade igrace u njihovim timovima do 18-19 godina. Ali eto i sam si potvrdio teroiju, bas tu koja me nervira. Dok je Luka Ilic bio talenat Zvezde on je imao PA do 140, a cim ga je uzeo Siti njegov potencijal skace preko 150. Pa cekaj majku mu sta je on to uradio u ovoj slabasnoj ligi za godinu dana? Cak nije ni omladinsku ligu osvojio.sergavra пише:Nisi previse u pravu sa 65 od 100. Koliko sam video na par listi ove godine od 500 talenata na engleze odlazi oko 10%. Moras i drugu stranu svega toga da uzmes a to je ralan rad sa klincima u svim kategorijama u Engleskoj. Gledao sam im tekme i te talente do imaju po 17, 18 godina i tu je kraj vecini. Od njih 50 5 krenu da igraju u Premier ligi jer gazde nemaju bas puno stpeljenja da se neko razvija par godina u prvom timu. Mada, eto braca Ilic trenirala po rupama niskog Durlana pa imaju prilicno visoke klizne ocene i odlicne ugovore.
@MI9
Ja uopste ne ocekujem od nasih klinaca da budu ekstra talenti, samo talenti kakvi zasluzuju da budu. Ja sam pricao da talenat najvise ubije srpskog igraca, jer sto je veci talenat to teze postane dobar igrac.
Dal imamo igraca klasu sampiona sveta koji igra u 11 ozbiljne lige...ako Milinkovic Savic to nije, ja onda ne znam ko je.
Ovo pominjanje Sterlinga i Alija, ne znam kakve veze ima sa pricom? Ko su njih dvojica, sta su osvojili, kakav trag su ostavili u svetskom fudbalu?Posebno Golubovic, ne znam gde ga iskopa tog menadzerskog igraca.
Aj da ja tebe pitam ovako. Sta je sa Li Bojerom, Kironom Ricardsonom, Dajerom, Dauningom, Volkotom, Morisonom, Sambom...ovako na prvu sto mi pada na pamet. A znas kakvi su oni talenti bili, samo zato sto su Englezi... e taj deo mi se ne svidja. Eto mene taj Sterling strasno podseca na Volkota u tim godinama....
Последње учитавање од ClaudioCaniggia дана 02 Нов 2017, 10:12, учитано 1 пут укупно.
-
- Youth Team Coach
- Поруке: 159
- Придружен: 14 Дец 2012, 13:16
- Место: yes
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 14 times
- Контакт:
- Dr. Moo
- Assistant Manager
- Поруке: 766
- Придружен: 30 Мај 2012, 19:49
- Место: Beograd
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 37 times
jesusnavas7,
Последње учитавање од Dr. Moo дана 02 Нов 2017, 14:34, учитано 1 пут укупно.
'Za mene su zene zakon. Obozavam rupe u zakonu!' - Per Mertesacker
-
- Youth Team Coach
- Поруке: 151
- Придружен: 04 Нов 2010, 16:09
- Место: Stari Grad
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 1 time
@ClaudioCaniggia
Ima puno istine u tome što pišeš, ali pogledaj poslednjih 5 velikih under takmičenja, ni na jednom Englezi nisu došli manje od polufinala, uključujući poslednju U17 svetsku titulu (po tom osnovnom kriterijumu rezultata u mlađim kategorijama, ko više zalužuje dobre mlade igrače sa potencijalom?). Sa druge strane uzevši u obzir popularnost lige i još više lovu koja se u njoj vrti, ne postoji liga na svetu gde je teže da potencijal domaćih mladih igrača dođe do izražaja.
Ima puno istine u tome što pišeš, ali pogledaj poslednjih 5 velikih under takmičenja, ni na jednom Englezi nisu došli manje od polufinala, uključujući poslednju U17 svetsku titulu (po tom osnovnom kriterijumu rezultata u mlađim kategorijama, ko više zalužuje dobre mlade igrače sa potencijalom?). Sa druge strane uzevši u obzir popularnost lige i još više lovu koja se u njoj vrti, ne postoji liga na svetu gde je teže da potencijal domaćih mladih igrača dođe do izražaja.
- Orthodox
- Ćale s' Bagdale
- Поруке: 18929
- Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
- Место: Kruševac
- Klub koji vodite: Napredak
- Formacija: 5-4-1 WB
- Steam: OrthodoxSFM
- Has thanked: 246 times
- Been thanked: 259 times
- Контакт:
Istina je da i dalje ENG naduvaju svoje klince i to nikada neće prestati jer je proizvod "njihov" a oni su kupujmo domaće. Mi predlažemo ocene već godinama i imali smo pre dve godine odličbe igrače. Danas realno, nemaju ni oni ali nemamo ni mi.
To što su oni neobjektivni ne znači da treba i mi isto da budemo to, baš naprotiv.
To što su oni neobjektivni ne znači da treba i mi isto da budemo to, baš naprotiv.
- vignjoslav
- Assistant Manager
- Поруке: 515
- Придружен: 06 Дец 2010, 20:21
- Место: Srbija
- Has thanked: 1 time
-
- First Team Coach
- Поруке: 234
- Придружен: 22 Јул 2011, 14:56
- Место: Nis
- Been thanked: 3 times
Veliko sranje FM18. 2D je UNAKAZEN.Golovi(stative se ne vide) su odvratni, ulazak lopte u gol odvratan.To je sitnica koja mnogo znaci, vizuelno.Milion stvari je promenjeno i to potpuno nepotrebno (onaj panel za brzinu hajlata i tome slicno) Takticki takodje nepotrebno zbunjuju korisnike.Odvratno izgleda i potpuno nepregledno su oni slajdovi gde birano takiku, timske instrukcije, kornere i sve to.Sve u svemu RAZOCARAN DO BOLA, NE UZIMAJTE OVO SRANJE
NEMAJU KRUPNE INOVATIVNE IDEJE I ONDA SAMO REMETE KORISNIKE TAKO STO PROMENE MESTA VEC POSTOJECOJ SMINCI, I NAPRAVE RAPSODIJU MAMU IM LOPOVSKU DEGENERISANU ENGLESKU
NEMAJU KRUPNE INOVATIVNE IDEJE I ONDA SAMO REMETE KORISNIKE TAKO STO PROMENE MESTA VEC POSTOJECOJ SMINCI, I NAPRAVE RAPSODIJU MAMU IM LOPOVSKU DEGENERISANU ENGLESKU
Последње учитавање од daniloviccc дана 02 Нов 2017, 20:46, учитано 3 пута укупно.
-
- Youth Team Coach
- Поруке: 65
- Придружен: 02 Мар 2017, 20:55
- Место: beograd
Imam problem, na ovom mestu samo zakuca i nece dalje, zna li neko zasto?
Ima li neko resenje?
Код: Изаберите све
http://www.dodaj.rs/image/TmGjA
Последње учитавање од vladimir95 дана 03 Нов 2017, 16:35, учитано 1 пут укупно.
-
- Youth Team Coach
- Поруке: 159
- Придружен: 14 Дец 2012, 13:16
- Место: yes
- Been thanked: 14 times
- Контакт:
-
- Assistant Manager
- Поруке: 632
- Придружен: 30 Дец 2011, 16:52
- Место: Jagodina
- Been thanked: 3 times
Slike iz igre tražite u odgovarajućoj temi, da se ne trpa ovde bespotrebno.
https://serbian-fm.net/fm18-screenshots-request-vt14233.htm
Cvija пише:Pratim igrace,ako kidaju u 29-30godina,zapamtim ih i dovedem dok su mladi,sry ako je nerazumljivo...
-
- Youth Team Coach
- Поруке: 65
- Придружен: 02 Мар 2017, 20:55
- Место: beograd
- Gagi
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 12107
- Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
- Место: Heimaey
- Been thanked: 29 times
vladimir95 пише:Ima li neko resenje za moj problem?
https://community.sigames.com/faq/football-manager-2018/136_technical-support/142_pc/the-game-is-stuck-on-the-loading-screen-r435/
-
- Newgen
- Поруке: 12
- Придружен: 16 Нов 2010, 16:44
- Место: North Carolina, USA