Grbovi
- petronije1987
- Newgen
- Поруке: 9
- Придружен: 19 Јан 2015, 05:05
- Место: Serbia
- Klub koji vodite: FK Takovo
- Formacija: 4-4-2
- Been thanked: 1 time
- Status: Није на вези
Grbovi
Pozdrav braćo. Imam jedno pitanje treba mi ekspert oko grafike. Imam ubačene grbove grafics/logos itd.. sve full. Small i long medjutim u samim tabelama nema grbova, kada se udje u neki klub ima grb dakle nema samo da kazem tako treca vrsta. Ako neko zna u kom grmu lezi zec.

-
Rollin Berry
- Newgen
- Поруке: 4
- Придружен: 18 Дец 2025, 11:38
Re: Grbovi
Звучи као занимљив проблем са грбовима. Можда недостаје неки фајл за приказ у табелама или треба освежити кеш графике у игри.
- Orthodox
- Ćale s' Bagdale
- Поруке: 18983
- Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
- Место: Kruševac
- Klub koji vodite: Napredak
- Formacija: 5-4-1 WB
- Steam: OrthodoxSFM
- Has thanked: 250 times
- Been thanked: 263 times
- Контакт:
Re: Grbovi
Dođite na discord, tamo smo se preselili. Upadajte na https://discord.gg/serbianfmpetronije1987 пише: ↑15 Јан 2024, 09:40 Pozdrav braćo. Imam jedno pitanje treba mi ekspert oko grafike. Imam ubačene grbove grafics/logos itd.. sve full. Small i long medjutim u samim tabelama nema grbova, kada se udje u neki klub ima grb dakle nema samo da kazem tako treca vrsta. Ako neko zna u kom grmu lezi zec.![]()
![]()
Uglavnom, izbrisite sve foldere small, icon, right left i samo ostavite normal i radice grbovi jer novi fm ne podrzava vise formata jedne iste sliike vec sam smanjuje i povecava u skladu sa ID slike.