Ono sto se pominjalo ovih nedelja od pojacanja meni ne predstavljaju pojacanja dostojna tima koji hoce ponovo da igra LS,da ostane u Evropi sto je duze moguce i da brani duplu krunu.Ivanov ne znam kakav je tako da ne mogu da sudim o njemu,Jokic solidno pojacanje,onaj dvojac iz OFK-e hmmm....tog Markovica smo otpisali jos u mladjim kategorijama a i ono sto sam ga ja gledao...nista posebno...bas prosecan igrac...mladi Petkovic moze da igra domace prvenstvo ali ne i Evropu.Vezni red ce izgleda ostati nepromenjen,osim sto ce Ilic preci na desnu stranu a Babic na levu i ponovo cemo igrati sa 2 zadnja vezna

Dijara je lomio nogu tako da je pitanje u kakvom ce biti izdanju,Tejga ako zele da otkupe to ce nas kostati 2mil evra a to je prevelika cifra.On ima osecaj za gol ali to je nazalost jedino sto ima.Meni je mnogo drag zbog onih golova Zvezdi,ali ako ga pazljivo gledate videcete da nema ni prijem,ni dribling,ni brzinu...Jovancic je po meni odlicno pojacanje i voleo bih kad bi uzeli Lekovica iz rada i tako zavrsili posao oko levog beka.Za one pare sto su nakupili od LS imaju 3-4 kvalitetna pojacanja,znaci 1 stranac i 3 domaca ali tesko da cemo od toga videti nesto.Cak se iz Zvezda bolje pojacala od nas