Premier League 15/16

Корисников грб
mmladja
World Class Manager
Поруке: 6483
Придружен: 26 Окт 2010, 00:36
Место: Ваљево
Has thanked: 1 time
Been thanked: 11 times
Status: Није на вези

Порука од mmladja »

pazi kad je meni zao sto nema Diamantija, kako sam tog lika gotivio dok je igrao za vas
Корисников грб
Bard
SFM Hall Of Fame
Поруке: 3355
Придружен: 25 Окт 2010, 15:15
Место: Beograd
Steam: bard_whtid
Been thanked: 5 times

Порука од Bard »

Ma znam, ali od ovih gore Kola ne volim, mmladja ga voli (jos jedan razlog protiv :P ), a samo Sirs zna da igra fudbal...
Sky kaze da smo zainteresovani za Mackail-Smitha iz P'Boroa (dao je 2 komada Hadersfildu u finalu plejofa sad) i Maynarda iz Bristola.
Nisu oni losi, ali kad se setim da se spominjao Dijuf, ova dvojica su melem na dusu :D
Последње учитавање од Bard дана 22 Јун 2011, 20:19, учитано 1 пут укупно.
We will remember
Skies may fade
And stars may wane
We won't forget
We will remember
Until the skies will fall
We won't forget
We will remember
We all shall follow doom
Корисников грб
Bard
SFM Hall Of Fame

Порука од Bard »

Transfer vesti

West Ham

Tranmere Rovers youngster Dale Jennings looked set to join Bayern Munich this week but West Ham are set to give the young striker the option to stay in England. Talk of the town is that £1.8 million is being offered with significantly more money being offered up front by the Hammers than by the Germans.

Goalkeeper Marek Stech wants to stay and fight for the number one jersey. The Czech Republic stopper will face stiff competition from Ruud Boffin who impressed many fans after a fantastic debut performance against Blackburn last season. However his ambitions could be shattered if Sam Allardyce decides to bring in a goalkeeper.

La Gazzetta report this morning that Lazio have made enquiries into the availability of West Ham's French defender/midfielder Julien Faubert.

Zavon Hines has told Hammers fans he is trying to agree a deal, but it seems the board are unwilling to agree to a huge wage hike for the player who has hardly featured for the Irons, making only 22 appearances in three seasons and scoring only three goals.

West Ham could be set to finally land Southend youngster Kane Ferdinand. The Irons are rumoured to have made a bid of £750,000 for the 18-year-old yesterday.

Craig Mackail-Smith has been subject to an enquiry after impressing for the Posh. CMS scored 34 goals in all competitions last season and has scored 136 goals in his career. With a shortage of proven strikers causing a headache, the 27-year-old could be the remedy.

Robert Green is expected to exchange east end claret and blue for Brummie claret and blue. With a reported bid from Aston Villa for the England international coupled with Allardyce’s admission that he expects Green to go, it seems that his heart is set on a future away from Upton Park.

Herita Ilunga has been linked with a move to Greek champions Olympiakos. Ilunga - who played for West Ham against the Greek side when the two clubs met during pre-season in Austria last year - is available for around £1.5million.

Radoslav Kovac is set to join FA Basel on a two-year deal, according to his agent. A deal could be concluded as early as the weekend.

West Ham and Celtic are the two clubs though to be closest to signee free agent Jay Bothroyd. The former Cardiff striker held talks with the Scottish club this week but is yet to finalise any deal, leaving the door open for United. Rumours suggest Bothroyd would prefer to move to London.

Championship

Chris Hughton was unveiled as Birmingham’s manager earlier this week but faces a difficult task ahead with a weakened squad and an even smaller transfer budget. An instant return to the Premier League could be out of reach, with West Ham and Sven's Leicester City being listed as favourites this week.

Steve McClaren has set his sights on Bristol striker Nicky Maynard in a deal reported to be worth in the region of £4million and. The new Nottingham Forest boss is also said to be looking at 'Boro’s Kris Boyd to lead their attack next season.

Doncaster Rovers have turned down a £2.8million pound bid for 25-year-old striker Billy Sharp from Ipswich.

Cardiff have signed their first player under Malky Mackay in the form of Craig Conway. The 26-year-old former Dundee United player has joined the Bluebirds on a free transfer.

Australian midfielder Neil Kilkenny, 25, is in talks with Bristol City after playing out his contract at Leeds United.

Leeds again, and former midfielder Harry Kewell could be on his way back to Elland Road having been released by last club Galatasary.
We will remember
Skies may fade
And stars may wane
We won't forget
We will remember
We won't forget
We will remember
We all shall follow doom
Корисников грб
Bard
SFM Hall Of Fame

Порука од Bard »

Kovac otisao u Bazel za neobjavljeno obestecenje, mozda i igra protiv WHU u prijateljskoj kasnije u Julu.
We will remember
Skies may fade
And stars may wane
We won't forget
We will remember
We won't forget
We will remember
We all shall follow doom
Корисников грб
Bard
SFM Hall Of Fame

Порука од Bard »

Nolan has Bonzo spirit

Sam Allardyce has tipped Kevin Nolan to bring Billy Bonds-style leadership to the Hammers cause next season.

The manager was asked whether the club's new midfield recruit could be the one to show the drive and determination demonstrated by Bonds during his incredible Boleyn Ground career between 1967 and 1988.

Allardyce said: "He is a great leader on and off the field. It is very important that we get a team spirit and unity.

"He could be that [Bonds style character], but I don't want to put too much pressure on him."

The manager, who helped Nolan rise to prominence during their time together at Bolton Wanderers, said he expected the 28-year-old to be "a much better player than one I last remember."

He added: "He is in the prime of his career. He has chosen to pay me a really good honour. Not just that he wants to play for West Ham but that he wants to play for me again because he enjoyed his time. Hopefully we will both benefit by that."

Nije neka vazna vest, ali mi zanimljivo kako hrabre izjave da je Alardajs... Bonds je inace igrao 21 godinu za klub (do 41. godine), posle bio i menadzer, ziva legenda...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mtw5mZ_p3og[/youtube]
We will remember
Skies may fade
And stars may wane
We won't forget
We will remember
We won't forget
We will remember
We all shall follow doom
salel
SFM Hall Of Fame
Поруке: 10649
Придружен: 15 Нов 2010, 16:00
Место: Subotica

Порука од salel »

ode clichy u man city
Корисников грб
voja92
Manager
Поруке: 2245
Придружен: 03 Нов 2010, 00:05
Место: Zemun

Порука од voja92 »

Gervinho sve blizi. Pominju se Aly Cissokho, Lavezzi, Gary Cahill, pa Marcelo iz Reala, Samba iz Blackburna. Ja bi voleo da od ovih dodju Cissokho i Samba/Cahill. Lavezzi jeste dobar ali nije golgeter, a to je najvise potrebno Arsenalu, ja sam ocekivao da ce to biti Chamakh ali se on nije dobro uklopio pa je posle blejao na klupi...
Корисников грб
Dule93
World Class Manager
Поруке: 7064
Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
Место: Jabucki Rit
Klub koji vodite: Frankfurt
Formacija: 3-5-2
Mood:

Порука од Dule93 »

Liverpul doveo Čarlija Adama
Kapiten i najbolji fudbaler Blekpula u prethodnoj sezoni prošao je lekarske preglede na Enfildu i u petak će potpisati za Liverpul.
Слика
Reprezentativac Škotske Čarli Adam postaće drugo pojačanje Liverpula u aktuelnom prelaznom roku, posle Džordana Hendersona iz Sanderlenda.

Dok je Hendersonu status mladog reprezentativca Engleske i debi u selekciji Fabija Kapela "nabio" cenu na 16 miliona funti, dvadesetpetogodišnji organizator igre koštaće dvostruko manje.

Adam je nastupio na 35 prvenstvenih utakmica prošle sezone i uz 12 golova (uglavnom sa "bele tačke") zabeležio devet asistencija.

Škotlanđanin je bio na meti Liverpula praktično od jesenas, kada je Blekpul u gostima nadigrao i pobedio tim Roja Hodžsona rezultatom 2:1. Istim rezultatom Liverpul je poražen i u drugom delu sezone, kada ga je preuzeo Dalgliš, ali ti bodovi nisu bili dovoljni Blekpulu da izbegne povratak u Čempionšip.

Tandem Adam - Henderson verovatno će istisnuti sa Enfilda Alberta Akvilanija i Kristijana Poulsena, a takođe bi trebalo da odu Milan Jovanović i Džo Kol.

Očekuje se dolazak golmana Rome Donija.

(MONDO)
Корисников грб
Orthodox
Ćale s' Bagdale
Поруке: 18983
Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
Место: Kruševac
Klub koji vodite: Napredak
Formacija: 5-4-1 WB
Steam: OrthodoxSFM
Has thanked: 250 times
Been thanked: 263 times
Контакт:

Порука од Orthodox »

odličan igrač....extra sto je dosao :) Sad juriš na Lennona :ole:
Корисников грб
Olja
World Class Manager
Поруке: 3197
Придружен: 28 Окт 2010, 23:21
Место: Obrenovac

Порука од Olja »

Manchester United beat NE Revolution 4-1 - and Sir Alex Ferguson marks Ashley Young out for special praise :fanman:

Код: Изаберите све

http://www.givemefootball.com/premier-league/new-signing-gives-united-a-different-dimension
I used to go missing a lot... Miss Canada, Miss United Kingdom, Miss World...
Корисников грб
Dule93
World Class Manager
Mood:

Порука од Dule93 »

Snajder se dogovorio sa Junajtedom!
Holanđanin će imati dobru platu ukoliko stigne na ''Old Traford''. Glejzeri nude samo 35 miliona funti. Do sutra ''pada dogovor'' između dva kluba?
Mančester Junajted se nada da će uskoro u svoje redove dovesti Veslija Snajder, pošto se sa igračem dogovorio o uslovima saradnje!

Holandski vezista se složio da u redovima engleskih šampiona zarađuje oko 190.000 funti mesečno, iako je imao zahtev da prima čak 60 hiljada više.

On je sada veoma blizu ''Teatra Snova'', ali se sad pita Inter, koji je juče tražio 40 miliona funti.

Vlasnici Mančester Junajteda, porodica Glejzer, odobrila je 35 miliona funti za ovaj treansfer, a Dejvid Žil, izvršni direktor kluba se juče sreo sa predstavnicima ''neroazura''.

Izgleda da će posao već sutra biti gotov, jer teško da bi neko odbio toliko visoku ponudu...
Корисников грб
Dule93
World Class Manager
Mood:

Порука од Dule93 »

Neko odbije i Arsenal...
Слика
Veliki talenat iz Kostarike odbio da pređe u Arsenal, u trenutku kada je trebalo da potpiše ugovor! Ponovo otvorena ''aukcija'' za njega. Iz Sarprise kažu da je ''došlo do greške'', otac mladića uveren da može do više novca.
Pre neki dan je objavljeno da će Džoel Kembel pojačati Arsenal, ali do toga nije došlo, pošto je mladić odjednom odustao!

On je na savet svog oca koji mu je i zastupnik, obio ponudu londonskog velikana!

Čelnici ''tobdžija'' su se baš namučili oko ovog transfera, jer su morali da ''trče'' do Kostarike kako bi privoleli mladića da dođe na ''Emirejts'' iz Deportiva Sarprise. Kembel je trebalo da bude juče u Londonu, kako bi obavio medicinske preglede i potpisao ugovor.

Ali on se nije ni pojavio, čekali su ga u Arsenalu nekoliko sati, a iz Sarprise je stigao odgovor da neće ni doći, bar ne pre SP-a za mlade koji se održava ovog meseca. Transfer sa klubom iz Kostarike je već bio dogovren, a predsednik tog kluba, Huan Karlos Rohas je rekao.

''Zapanjen sam! Neki momci zaista ne shvataju da svaka prilika mora biti iskorišćena'', izjavio je on.

Otac mladog napadača veruje u bolju ponudu.

''Kada se jedna vrata zatvore, druga se otvaraju. to znači da ćemo se nešto dogovoriti sa drugim klubovima'', istakao je on.

Odjednom je za Kembelom prava pomama, pošto se uz Arsenal pominju Fiorentina, Juventus i Đenova, Mančester Siti, Sevilja i mnogi drugi...
salel
SFM Hall Of Fame
Поруке: 10649
Придружен: 15 Нов 2010, 16:00
Место: Subotica

Порука од salel »

ma dosao gervinho i cao ^^
Корисников грб
mmladja
World Class Manager
Поруке: 6483
Придружен: 26 Окт 2010, 00:36
Место: Ваљево
Been thanked: 11 times

Порука од mmladja »

Ovog da premesti u napad i osvaja titulu
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8Q7Z4_H6Mmk[/youtube]
Корисников грб
Dule93
World Class Manager
Mood:

Порука од Dule93 »

Teri:''Dobijem ogroman motiv kad vidim da drugi dižu trofeje!''
Слика
Štoper i kapiten ''plavaca'' kaže da mu izjave protivnika prijaju, jer zbog njih trenira sve jače i jače, kako bi sa svojom ekipom napao titulu.
Džon Teri otkriva da se u svlačionici Čelsija javlja sve veća želja za pobedama.

On je sa londonskim klubom osvojio tri Premijerlige i sada je još više rešen da osvoji još neku, jer ga ''potpaljuju'' optimistične izjave igrača vladajućih šampiona.

''Kada ne osvojim titulu još sam gladniji za njom! Kada vidimo druge ekipe kako dižu trofej, to nas tera da što bolje uđemo u sezonu. Zato radimo dvostruko više, kako bi pretekli Mančester Junajted'', rekao je Teri i dodao.

''Prošle sezone smo u nekim periodima igrali dobro, ali smo se okliznuli u pogrešnom trenutku i izgubili bodove u odlučujućem delu sezone. Pokazali smo posvećenost i pokazali Junajtedu da želimo da se vratimo na vrh. Glad za trofejima mi daje sve veći motiv da radim i zaista me boli kad vidim da ih drugi dižu. Ako je to u srcima ostalih kolega, onda je dobro'', zaključuje iskusni defanzivac.
Корисников грб
Dule93
World Class Manager
Mood:

Порука од Dule93 »

Berbatov:''Mogao bih da odem samo u Barselonu''
Слика
Bugarski internacionalac na meti kritika, ali želi da ostane na ''Old Trafordu''. Ne bi da menja svoj stil igre i želi da dokaže da vredi. Veoma mu znače golovi iz prošle sezone.
Dimitar Berbatov je često ovog leta pominjan kao jedan od prvih u redu za odlazak iz Mančester Junajteda. Sada ulazi u poslednju godinu svog ugovora i zna da bi ove pripreme mogle da mu budu poslednje u ovom klubu.

Ipak, odlazak mu nije prioritet, smatra da može još dosta toga da pokaže u dresu ''đavola''.

''Mančester Junajted je na vrhu. Odavde mogu samo ka dnu. Možda bih u Barselonu. U ovom trenutku ne vidim nikakvu drugu opciju. Dolazim iz male zemlje i imam sreću da igram za Junajted. Zašto bih otišao odavde?'', pita se bugarski špic.

Kad se pomene njegovo ime, vide se mnoge kontradiktorne stvari. Bio je prvi strelac ekipe u Premijerligi prošle sezone, a ipak je bio na marginama tima.

Mnogi kritikuju njegov ''lenji'' stil igre.

''Uvek tako igram. To me je i dovelo ovde. Ako verujete u svoju igru, karijera vam možda i uspe. Ponosan sam. Ne volim javno da pokazujem svoje emocije. Možda me zato ljudi pogrešno procene'', smatra Berba.

Finale Lige šampiona gledao je iz svlačionice.

''Ne želim da se vraćam u prošlost. Dobra stvar u fudbalu je što uvek postoji sledeća godina. Davaću nove golove. Bio sam presrećan kada smo uzeli rekordnu 19-tu titulu . Bio sam najbolji strelac. Za mene lično, to je bilo sjajno'', kaže on.

On je prvi fudbaler van Engleske koji je na jednom meču dao pet golova i jedini za 64 godine, koji je dao het-trik Liverpulu.

''Nisam znao da će ta moja tri gola Liverpulu toliko značiti ljudima. Uvek će mi to ostati u sećanju, naravno posle onih pet Blekburnu. Ono što me čini zaista ponosnim je da sa ja uz toliko igrača iz inostranstva, jedini dao pet golova'', kaže Berbatov.
Корисников грб
bubi.ue
World Class Manager
Поруке: 8508
Придружен: 22 Дец 2010, 15:02
Место: Užice / Novi Sad

Порука од bubi.ue »

Легенда :winner:
Корисников грб
Dule93
World Class Manager
Mood:

Порука од Dule93 »

Ćićarito doživio potres mozga i završio u bolnici!
Слика
Sjajni meksički napadač Havijer Ernandez završio je u bolnici, pošto je doživio lakši potres mozga, objavio je Mančester junajted.

Povreda se dogodila na pripremama "đavola" u Sjedinjenim Američkim Državama, gdje se Mančester u Nju Džerziju sastaje sa "Ol-Star" ekipom MLS lige.

U saopštenju kluba se ne navodi kako je došlo do povrede, te da će o svemu javnost obavjestiti Aleks Ferguson, menadžer ekipe.
Корисников грб
Bard
SFM Hall Of Fame

Порука од Bard »

Dugo nisam nista pisao, ne znam ni ja sto, posto se dosta stvari izdesavalo u medjuvremenu...

Dosli su pored Nolana i Fayea jos Joey O'Brien i Matt Taylor, trazi se jos napadac. Pominje se da Jlloyd Samuel treba da potpise posto je bio celu nedelju na probi, a od spiceva favoriti su Shane Long iz Readinga i MIkael Forsell koji je slobodan posto ga je Hannover pustio.

Otisao je Boa Morte, ne racunajuci sve one sa pocetka jula. Cole zamalo nije otisao u Stoke, klub je prihvatio 4m+dodatke, ali se on nije dogovorio za ugovor. Peder. A saga o Parkeru se i dalje nastavlja, Totenhem, Villa, mozda cak i Arsenal su favoriti za kupovinu, ali niko nece da da 7m kolika mu je cena.

A u petak krece sezona utakmicom Southampton-Blackpool, u nedelju derbi kola West Ham-Cardiff?

Prognoze? :cheers:
We will remember
Skies may fade
And stars may wane
We won't forget
We will remember
We won't forget
We will remember
We all shall follow doom
Корисников грб
Dule93
World Class Manager
Mood:

Порука од Dule93 »

Dauning:''Liverpul ponovo u velikoj četvorci!''
Слика
Novi fudbaler Liverpula veruje da će se poznati klub vratiti gde mu je i mesto, među četiri najbolje ekipe u Engleskoj. Veliki optimista pred početak sezone.
Stjuart Dauning bi voleo da se Liverpul na kraju predstojeće sezone vrati u ''veliku četvorku''. On kaže da je glavni cilj kluba plasman u Ligu šampiona.

Igre na pripremama nisu pokazale tu ambiciju, ali je Dauning uveren da će sve biti mnogo bolje.

''Ovaj klub ima velike ambicije i zaslužuje da igra u Evropi. U prošlosti su bili veoma dobri u tim takmičenjima i siguran sam da svi igrači i menadžer žele da se vratimo na stare staze. Mislim da sada imamo ekipu za tako nešto, predstoji nam teško takmičenje za mesto koje želimo da vratimo iz prošlosti'', rekao je Dauning.

Liverpul je u ovom prelaznom roku potrošio 45 miliona funti i očekuje se barem još jedno pojačanje.
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”