Football manager 2005/2006.Svi se secaju tada da su 2 najtrazenija spica na FM-u bila Robinho i Lukas Podolski.Tada jos klinci sa nenunih 20 godina su svojim ocenama pokazivali da imaju to nesto sto je potrebno da budes svetska klasa.Za relativno malu svotu novca ova dva igraca mogla su da zaigraju u spicu vaseg napada i da problem napadaca resite narednih 10ak sezona.Sada su to 2 opasna igraca koja bi svaki tim zeleo da ima u svom igrackom kadru.Podolski je jedan od kljucnih napadaca Nemacke reprezentacije,a Robinho je u svoj notes zapisao da je igrao za Real Madrid,Manchester City i trenutno AC Milan.
Da se vratimo mi u sadasnjost.Mnogi koji prate fudbal samo tako sto pogledaju neku utakmicu preko TV-a ne znaju koliko taletanata prsti u svetu fudbala.Ali tu smo mi fanatici FM-a.Da pitate caleta da li zna za Vaclava Kadleca, Yaya Sanogo, Darnel Situ, Ishak Belfodil, Khouma Babacar,Luis Guilherme ili Šime Vrsaljko verovatno bi znao samo 2 ili 3 igraca.Ali mi znamo sve.Sve do jednog jer vecina cini nase prve postave nakon 10 sezona.I kad prodje 10 godina mi cemo biti ponosni na sebe kada na TV-u vidimo kako Yaya Sanogo daje gol Turcima u kvalifikacijama i tim golom Francuzi prolaze na Svetsko prvenstvo.U sebi cemo govoriti ja sam ga doveo u moj srednji tim i napravio od njega zvezdu.I sada kada gledate TV uvek trazite ove igrace koje ste doveli i zeli te im najbolje u RL.
Tako da moje pitanje glasi:
Kojeg igraca ste zavoleli u RL tokom igranja FM-a jer vam je doneo zabavu, uzivanje i radost kada osvojite Ligu sampiona, a kojeg ste zamrzeli u RL jer je skrivio penal, napravio crveni u finalu Svetskog prvenstva, dao vam svaki put gol kada ste igrali protiv njega?

:argh: