Код: Изаберите све
http://sportal.rs/news.php?id=57379Код: Изаберите све
http://sportal.rs/news.php?id=57379Ako pričamo o Stojkoviću, da li možemo da analiziramo neke njegove golove koje je primao? Da li možemo da pričamo o golmanu koga ni selektor Petrović ne zove?
lvzifer пише:Ma najveci problem je sto i da isteramo ovog snajdera, ko da dodje ? Ona govnara Savo Milosevic ? Da nam vrati Tumbu da igramo neki mrtvi fudbal iz '42 .. To je najveci problem, sve ostalo se da popraviti. Mi u basketu imamo Danilovica koji je gospodin i veliki fan kluba. Njega prepucavanja sa Zvezdom nikad nisu zanimala, a ovi mali smesni sto se svadjaju ko babe na pijaci i smeju se jedni drugima. A jedino oni ispadaju smesni.
Ovaj Stanoje je Ø to sam znao odavno, ekipa takodje neki polovnjaci i razni drugi indijanci skupljeni sa konca i konopca . Jedini koji vredi je Volkov. Nisam mog'o da predpostavim da cemo da ispadnemo od ovih pekara ali i da smo prosli u EL bi uzeli mozda bod, a mozda ni to .. I onda koja je poenta svega ovoga ? Sad satro smeju nam se cigani sto smo ispali od nekih anonimusa, a nije im smesno sto protiv Rena nisu presli pola, jedan jedini sut u okvir gola za 90min uz veliki poraz (ukupno 1:6).Jedan jedini postignut gol i to iz poklon penala. Al ni to nije najtragicnije, nego to sa kojom lakocom ih je isterao Ren koji je evropski penis. Imao on para i bice to mozda neka ekipa u buducnosti ali je trenutno smesan u evropskim okvirima (a i prvenstvu mu nesto ne cvetaju ruze). I da im je trebalo 10:0 toliko bi i bilo. To je najgore ..
Po fazonu one stare srpske poslovice "Smejao se lonac loncu, a oba su suplja" ...
Mi kad dodju evro takmicenja gledamo samo da nam zapadne sto jaci tim da bi unapred imali opravdanje za ispadanje, ovako kad se ispadne od nekog Samroka, Tikve ili Vaduza izgleda bas tragicno. A cetvorke od PSVa, Zenita, Rena nisu ?!
Technique is not being able to juggle a ball 1000 times. Anyone can do that by practicing. Then go and work in the circus. Technique is passing the ball with one touch, with the right speed, at the right time, to the correct foot of your team mate.
Technique is not being able to juggle a ball 1000 times. Anyone can do that by practicing. Then go and work in the circus. Technique is passing the ball with one touch, with the right speed, at the right time, to the correct foot of your team mate.