NBA 2K12
- Dule93
- World Class Manager
- Поруке: 7064
- Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
- Место: Jabucki Rit
- Klub koji vodite: Frankfurt
- Formacija: 3-5-2
- Mood:
- Has thanked: 1 time
- Status: Није на вези
Evo ga moj tim:
Prosao sam u plej off nekako sa skoro 7-5 i pobedio pistonse u obe tekme,i to samo zbog Dragica koji je imao po 25 poena u obe utakmice a ostatak tima dodao po 5,6 p.
A inace Pistonsi imaju jedan od najjacih timova u ligi:

P.S. Igram na 5 min. cetvrtina i 14 tekmi u sezoni,nemam ja vremena ko vi da igram 12 min i 96 utakmica
Dragic obe sezone igrao na All staru i ove god. izabran u prvi tim NBA ligi i prvi defanzivni tim.

Evo imam ovde i neke klipove,bacite pogled:
Prosao sam u plej off nekako sa skoro 7-5 i pobedio pistonse u obe tekme,i to samo zbog Dragica koji je imao po 25 poena u obe utakmice a ostatak tima dodao po 5,6 p.
A inace Pistonsi imaju jedan od najjacih timova u ligi:

P.S. Igram na 5 min. cetvrtina i 14 tekmi u sezoni,nemam ja vremena ko vi da igram 12 min i 96 utakmica
Dragic obe sezone igrao na All staru i ove god. izabran u prvi tim NBA ligi i prvi defanzivni tim.

Evo imam ovde i neke klipove,bacite pogled:
Код: Изаберите све
http://www.xfire.com/profile/dulejr/videos/
Последње учитавање од Dule93 дана 19 Окт 2011, 19:06, учитано 3 пута укупно.
- Dule93
- World Class Manager
- Mood:
xavi, Ma nije to zbog Amera,nego ne volim da uzmem te napucane crnce sa overalom 99 i da igram nije mi uopste zanimljivo.A i nasha su uzeli pre mene tako da nisam mogao a i Dragic je ekstra,trojke ne masi,dosta je napredovao posle jedne sezone.
Ukljucio sam fantazi da bih mogao da uzmem ove nase na pocetku,bio sam tek na sredini drafta ali ih niko nije uzeo.Gasola i Galinarija sam doveo na pocetku druge sezone bili su free.
Xavi,skines program xfire i registrujes se.Slicno je kao msn,mozes da se dopisujes preko njega a pravljen je iskljucivo za igrice pa mozes sa njim da slikas,snimas i prenosis uzivo igru na njihov sajt..
Ukljucio sam fantazi da bih mogao da uzmem ove nase na pocetku,bio sam tek na sredini drafta ali ih niko nije uzeo.Gasola i Galinarija sam doveo na pocetku druge sezone bili su free.
Xavi,skines program xfire i registrujes se.Slicno je kao msn,mozes da se dopisujes preko njega a pravljen je iskljucivo za igrice pa mozes sa njim da slikas,snimas i prenosis uzivo igru na njihov sajt..
Последње учитавање од Dule93 дана 19 Окт 2011, 20:11, учитано 1 пут укупно.
- xavi
- World Class Manager
- Поруке: 4004
- Придружен: 11 Авг 2011, 09:07
- Место: Zajecar
ma to je lepo da igras sa slabijim igracima ali meni je pre svega najbitnije da igram atraktivno sa puno zakucavanja i da uopste ne postizem poene iz reketa samo sa distance i poludistance,a to bez dobrih igraca ne moze da se igra...Dule93 пише:xavi, Ma nije to zbog Amera,nego ne volim da uzmem te napucane crnce sa overalom 99 i da igram nije mi uopste zanimljivo.A i nasha su uzeli pre mene tako da nisam mogao a i Dragic je ekstra,trojke ne masi,dosta je napredovao posle jedne sezone.
- Etxeberria
- Manager
- Поруке: 1226
- Придружен: 29 Нов 2010, 20:02
- Место: San Mames
- Bard
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 3355
- Придружен: 25 Окт 2010, 15:15
- Место: Beograd
- Steam: bard_whtid
- Been thanked: 5 times
Igram ja PG, 188cm (prava visina), 3pt specijalac. Odigrao skoro 20 utakmica, draftovala me Juta kao 11. pika. Posle 2-3 utakmice dosao do 6 igraca, bio najbolji strelac ekipe, ali opet gubili... Cim sam upao u prvih 5, trazio draft i stavio LAL kao prvi izbor, posto oni imaju samo raspalog Fisera na pleju. Sreca pa sam upao kod njih, odmah prva postava, a sada delim i asistencije Kobeu.
Odokativno statistika do sada
22p, 4as, 2ukr, 0.5sk, 3izg. po utakmici. Cak sam lupio i poneku blokadu xD
Odokativno statistika do sada
22p, 4as, 2ukr, 0.5sk, 3izg. po utakmici. Cak sam lupio i poneku blokadu xD
We will remember
Skies may fade
And stars may wane
We won't forget
We will remember
Until the skies will fall
We won't forget
We will remember
We all shall follow doom
Skies may fade
And stars may wane
We won't forget
We will remember
Until the skies will fall
We won't forget
We will remember
We all shall follow doom
- bubi.ue
- World Class Manager
- Поруке: 8508
- Придружен: 22 Дец 2010, 15:02
- Место: Užice / Novi Sad
И ја сам плеј, ставио да имам 187цм али ми некако пребацило на 201
Али добро, драфтовао ме Детроит као 8. пика, и после 6, 7 текми отишао у Мајами, имам 30 минута али као 6. играч. Ускоро улазим у прву...
Бај д веј, дали су Боша за мене.

Бај д веј, дали су Боша за мене.
Последње учитавање од bubi.ue дана 20 Окт 2011, 21:03, учитано 1 пут укупно.
- xavi
- World Class Manager
- Поруке: 4004
- Придружен: 11 Авг 2011, 09:07
- Место: Zajecar
ma i ja igram PG ali sam neke poteze kopirao od Derona Viliamsa tako da ti je to jedna od najboljih opcija...i naravno ide bez greske....
Последње учитавање од xavi дана 20 Окт 2011, 21:17, учитано 1 пут укупно.
- Dule93
- World Class Manager
- Mood:
...and the champion of NBA league for 2013 is Miami Heat

Osvojio sam bez poraza u plej ofu a imao sam ih dosta u ligi:
Evo i fotka sa Obamom
MVP:

Osvojio sam bez poraza u plej ofu a imao sam ih dosta u ligi:
Evo i fotka sa Obamom
MVP:

Последње учитавање од Dule93 дана 20 Окт 2011, 23:10, учитано 1 пут укупно.