Premier League Fantasy 2012/13

Корисников грб
Игор
Manager
Поруке: 2163
Придружен: 28 Јун 2012, 02:19
Место: Панчево
Контакт:
Status: Није на вези

Порука од Игор »

Само 34 поена. Крул 2, Евра 4, Бејкер 1 (морао сам га мењам уместо Терија који је повређен), Мичу 8, Сигурдсон 4, Моузес 0, Ван Перси 12 (капитен), Лукаку 1 и Дефо 2. Сутра ми остали Лескот и ЈајаТуре.
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
Корисников грб
TSG
World Class Manager
Поруке: 4557
Придружен: 11 Нов 2010, 18:47
Место: Banja Luka

Порука од TSG »

Tores mi kapiten, 16 bodova(bilo bi 18 da nije dobio žuti) i A.Cole 6, ostao mi samo Vermalen.
Корисников грб
fanst[E]
Manager
Поруке: 1365
Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
Место: svud' po malo

Порука од fanst[E] »

Celih 8 poena :ole: ali treba mi jos 7 igraca da odigraju.Kako vidim prvi ce Mata da mi leti iz tima,jer otkad je dosao Hazard,uopste ne izvodi prekide...
Корисников грб
Игор
Manager
Поруке: 2163
Придружен: 28 Јун 2012, 02:19
Место: Панчево
Контакт:

Порука од Игор »

Ма ја слепац, у првој утакмици имам Хазарда, и реко ајде неће нешшто да игра, прва му је сезона ово-оно и избацим га а он човек доминира. И сад ако га будем вратио има да се распадне :lol:
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
Корисников грб
TSG
World Class Manager

Порука од TSG »

I ja kontam to, ako ga ubacim sad neće mi ništa donijeti.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

Vas dvojica nemojte da stavljate Hazarda u ekipu da mi nesto ne nacifutate lik sabija, sad mi krivo sto mi nije i prvo kolo bio kapiten. Jos kad bi kazorla proradio :gunman:
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Поруке: 7580
Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
Место: Herceg Novi-Beograd
Контакт:

Порука од markohn22 »

mene spasi sto chelsea nije primio gol, bane i cole po 6 bodova, kagawa 7... vidic -1 a rooney kao kapiten 2 :slap:
danas silva, dzeko, shawcross, i ova dvojica iz arsenala za koje je pitanje oce li igrati, scesni i ramsey... pogrebnyak juce nije igrao jer je mec odlozen

u svakom slucaju, cim ovi mecevi danas zavrse koristim wildcard i mijenjam pola ekipe
И душа и тело, све је црно бело...
Корисников грб
SGrobar
Youth Team Coach
Поруке: 181
Придружен: 22 Јан 2011, 18:03
Место: Morovic

Порука од SGrobar »

122 ukupno, 57 ove nedelje. Uopste nije lose al moglo je i bolje s obzirom da sam razmisljao da 'dovedem' Fellainija i Michu-a, al jbg.
:partizan: Срце, руке, глас! :partizan:
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Pratim te 119, ove nedelje samo 55, ali planiram da iskoristim wildcard, rekonstrukcija napada je neophodna, tri napadaca, samo jedan gol i to iz penala. :slap: Al sam ubo, do mojega.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Keyser Söze
World Class Manager
Поруке: 3053
Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
Место: Bogatic

Порука од Keyser Söze »

ovaj gw samo 43 poena ... napadaci skroz podbacili ... kao i vezni red ... videcu i ja wild da iskoristim najverovatnije ...
Корисников грб
TSG
World Class Manager

Порука од TSG »

Vermalen 8 bodova za danas, ja prezadovoljan 60 bodova. Vidic, Hangeland i Nolan mi upropastili kolo.
Корисников грб
fanst[E]
Manager
Поруке: 1365
Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
Место: svud' po malo

Порука од fanst[E] »

Da me danas nisu ovako strelci hteli,verovatno bih drzao fenjer.Tevez kapiten plus Skrtel i Suarez.Pokusacu jos da Matu malo isforsiram,ako bude nastavio ovako da igra sigurno ispada...
Корисников грб
Androsito
World Class Manager
Поруке: 3025
Придружен: 11 Јун 2011, 20:06
Место: Krusevac

Порука од Androsito »

I ja planiram da se rešim Mate, meni je samo odbrana uzela bodove se enrikea koji je verovatno odigrao samo čisto da se vrati malo u igru posle povrede(Ili čega već) Sve u svemu meni je problem ovog kola bio što su Čelsi i Njukasl igrali međusobno, Liverpul igrao protiv Sitija a Fulam protiv MU. U suštini sem Esu Ekotoa, Sigurdsona, Givena i Šoukrosa svi ostali su iz već pomenuta 4 tima... Tako da od ovog kola nisam mnogo ni očekivao. Jedino ko možda bude leteo je Sigudrson, Mata mora da uzme neke bodove ja ga ne menjam!
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Iskoristio wildcard, promenio bogaoca, sutnuo Terija, Nolana, Krauca, Soukrosa, Djibrila Sisea i Kolocinija. Bice valjda nesto sledece kolo. Danas sam video lik uzeo 117 poena, a ja u ukupnom skoru imam 119. Valjda ce i mene jedno kolo Bog da pogleda.
Последње учитавање од zele дана 27 Авг 2012, 04:27, учитано 1 пут укупно.

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame
Поруке: 5943
Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
Место: Arandjelovac
Has thanked: 2 times

Порука од Vladar »

Kod mene je promena urodila plodom, makar donekle. Istina, izgubio sam 20 poena na transfer, ali sam napravio pristojnih 60 u ovom kolu, najpre zahvaljujuci Tevezu.
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Поруке: 7580
Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
Место: Herceg Novi-Beograd
Контакт:

Порука од markohn22 »

koliko ocajan start, 64 boda skupio za 2 kola :slap: :argh:

promjenio sam skoro cijelu ekipu pa cemo vidjet sad...
И душа и тело, све је црно бело...
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Da malo osvezimo temu, pocinje novo kolo, kakva su ocekivanja. Ja sam iskoristio WC i promenio jedno 7 igraca, izbacio sam i hazarda posto celzi ne igra ovo kolo, a opet cu da ga vratim za sledece. :zelenko: Ocekujem vise nego sto sam osvojio u prethodna dva kola(64 i 55), ali videcemo.

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Tokelara
World Class Manager
Поруке: 7828
Придружен: 19 Мар 2012, 18:29
Место: SU/NS

Порука од Tokelara »

Ostavio sam povredjenog Younga u prvoj postavi...
Dok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.

Слика
Корисников грб
xavi
World Class Manager
Поруке: 4004
Придружен: 11 Авг 2011, 09:07
Место: Zajecar

Порука од xavi »

Tokelara пише:Ostavio sam povredjenog Younga u prvoj postavi...
ne brini bice promenjen prvim igracem koji ti je u izmeni... :cheers:
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame
Поруке: 5943
Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
Место: Arandjelovac
Has thanked: 2 times

Порука од Vladar »

Tevez kapiten!
Пошаљи Одговор