Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pozdrav momci, imam jedan problem. Imam 20$ na amazonu koje sam dobio od druga, pa bih zeleo da kupim misa. Pronasao sam neke koji su dobri i povoljni a video sam i da se salju za Srbiju.
Pa me sad interesuje, da li je neko kupovao preko amazona, kako ide isporuka, da li mozda zna koliko kosta postarina za Srbiju i da li se placa carina s' obzirom da je cena ispod 50$.
Hvala najlepse
'Za mene su zene zakon. Obozavam rupe u zakonu!' - Per Mertesacker
Iskreno nzm , nikada nisam kupovao sa Amazona ili E-bay-a . Ali neverujem da ti se isplati da uzimas nesto sto vredi 20 e. Kada uzmes u obzir da nesto iz NS u SU ide za 250 kinti . Verujem da ce ti za isporuku uzeti bar jos nekih 10-15 e . Pa ti se ne kraju vise isplati da uzmes nesto kod nas . Mozda i nisam u pravu ali kapiram da je tako
Pricao sam sa tim likom koji prodaje taj mis, platis jos 1$ za shipping. Na jednom forumu su mi rekli da placam postarinu 150 din, zbog nase poste. A carina se ne placa zbog toga sto ne prelazi 50$
'Za mene su zene zakon. Obozavam rupe u zakonu!' - Per Mertesacker