Tenis

FTD
Manager
Поруке: 2182
Придружен: 28 Апр 2011, 15:48
Место: Srbija
Status: Није на вези

Порука од FTD »

Pa vojo ti ako znas neke stvari reci, da cujemo, da ne lajem onda ovde bezveze. Ja znam ovde kao i vecina kako se Novak predstavlja u ssvetu, i po tome i sudim..
Корисников грб
westlife92
World Class Manager
Поруке: 3952
Придружен: 26 Мај 2011, 17:59
Место: Nis

Порука од westlife92 »

Raspisi se slobodno, pa nije to vojna tajna.
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times

Порука од Tik'al »

Nije vojna, ali jeste Vojina :D :zelenko:
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
westlife92
World Class Manager
Поруке: 3952
Придружен: 26 Мај 2011, 17:59
Место: Nis

Порука од westlife92 »

Hah da, e sad cemo lakse da izvucemo vojnu nego Vojinu tajnu. :D
Корисников грб
Denny
Manager
Поруке: 1695
Придружен: 07 Мај 2011, 13:47
Место: Niksic
Has thanked: 1 time

Порука од Denny »

Čitam ovo za pederera, ljudi jel vi znate da se je njemu psihijatar pomagao da izliječi svoju nervozu, kad nekog dobije, priča za protivnika sve naj naj, a kad ga isti oduči od tenisa za njim ko za krvnika priča, čovjek je jedna nula prekrižena. Zna da odigra dobar tenis ništa drugo.... Zatim još jedan podatak, Rafa Nadal je uzeo više titula, i mnogo više je napravio, nego ovaj gerilac, u istim godinama. Svi znamo da ovaj ima 30 godina, a Nadal 26, tako da ste malo pretjerali sa tim "najbolji svih vremena", rafa će još u tenisu da bude bar 5godina, dok ovome vrijeme prolazi..... Novak je na terenu i van njega gospodin, treba ga respektovati na svaki način, to da se zna!
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame
Поруке: 5943
Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
Место: Arandjelovac
Has thanked: 2 times

Порука од Vladar »

Denny пише:Zna da odigra dobar tenis ništa drugo....
Pa šta mu drugo još treba?

Što se tiče samog sporta, tenisa, Federer je najbolji igrač svih vremena, i besmisleno je da to bilo ko potvrđuje ili osporava, to je činjenica. A to kakav je čovek, i on, i Djoković i Nadal, savršeno mi puca k---c! Zašto bi ikoga to zanimalo? Jel to oni dobijaju neki keš, neki trofej ako su dobri i moralni lljudi, i na terenu i oko njega? Kao i u svakom drugom sportu gledaju se samo rezultati a Federer ih iza sebe ima, u većoj meri nego pomenuta dvojica, i to je u ovom trenutku sve što je potrebno za sud. Nazad na sportsku stranu, Nadal i Djoković su stvarno napravili strašne karijere, pred njima je sigurno još dosta dobrog tenisa, za razliku od Federera koji polako zatvara svoju priču, i da, Nadal će ga verovatno preteći po broju titula, možda čak i po broju gren slemova, ali dok se to ne desi, Federer je najveći.
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager

Порука од Tik'al »

Samo cu reci, Rafina kolena ne mogu izdrzati jos 4 ogdine :poz:

p.s. A Djoka je cvecka, te ga je pripremao na psihickoj bazi bivsi clan Mosada, samo se seti sta je bilo pre 3 godine kada uzme da gleda u nebesa, psuje, lupa reket, predaje meceve, glava mu je bila 0, ali svaka cast na uspesima do sad, nek istraje jos mnogo godina i bude medju top igracima ikada :cheers:
Последње учитавање од Tik'al дана 07 Јул 2012, 09:31, учитано 1 пут укупно.
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
Denny
Manager

Порука од Denny »

Vladar пише: Pa šta mu drugo još treba?
Treba mu karakter, koji je dosta puta i presudan u teškim trenutcima. . . A najbolji svih vremena može biti samo njegovim fanovima, po statistici, za to zvanje, više potencijala ima Nadal. Ne navijam ni za jednog, ni za drugog, al moramo biti realni.

Ja ovo finale vidim kako uzima Marej, a ovog lika negdje sa strane u suzama :fanman:
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager

Порука од Tik'al »

A vidim ne spominjes Samprasa kao najveceg svih vremena, nego Nadala :P
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame
Поруке: 5943
Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
Место: Arandjelovac
Has thanked: 2 times

Порука од Vladar »

Imao ga Federer ili ne, (mislim na taj karkter ''koji je presudan u teškim trenucima''), neretko je izlazio kao pobednik iz najtežih situacija, tako da je pitanje koliko je to presudno za uspeh. Dalje, tačno da Nadal ima potencijal da postane veći šampion, ali niko ne može sa sigurnošću da tvrdi da će ga ispuniti, što reče Tikal, može se povrediti(ono kao, daleko bilo, gotivac je Rafa), možda će se pojaviti neki likovi koji će da peru i njega i Đokovića, ništa nije isključeno. Opet se vraćam na to, tražio si da budemo realni, i realno: Federer je najbolji. I po statistici, i po mišljenju mnogih, ne znam šta mu još fali, tvoje prizanje da je najbolji na papiru? Ne znam po kom parametru ti Nadala, osim potencijala, svrstavaš ispred njega, ali dobro. Interesantno je da se ove priče nikad ne potežu dok Đokovic dobija mečeve i osvaja turnire, e čim upišani dobije po vagini od Federera ili Nadala, odmah se priča o tome kako su oni manji ljudi od njega. Đoković je više puta pokazao da je funjara na terenu u ranom periodu karijere, to se promenilo poslednjih par godina, ali stvarno ne vidim razlog za veličanje i uzdizanje, pa ni Federera nije bilo briga za Djokovića dok ovaj nije počeo da ga dobija, tako je bilo i Đokoviću, i tako će mu verovatno biti ako bude opet gledao u ledja nekome.

A za finale-videćemo. Dobro igra Marej, da nije večiti luzer verovatno bi mu dao više šansi, ovako, Fedex ima prednost.
Корисников грб
Denny
Manager

Порука од Denny »

Ima istine u tome što pričaš, mada ja nijesam proglasio Nadala za najboljeg to da se zna, nego upravo to da ima potencijala :) a Samprasa ne treba spominjati -> :winner:
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager

Порука од Tik'al »

Tata :cheers:
Jusqu'ici tout va bien…
FTD
Manager
Поруке: 2182
Придружен: 28 Апр 2011, 15:48
Место: Srbija

Порука од FTD »

Janko Tipsarević osvojio ''Mercedes kup'' u Štutgartu, pošto je danas posle velike borbe i prekida zbog kiše u finalu savladao Argentinca Monaka!

Слика

Srpski teniser osvojio je danas svoju treću titulu u karijeri, pošto je u finalu ''Mercedes kupa'' u Štutgartu savladao Huana Monaka sa 2:1, po setovima 6:4, 5:7, 6:3.
Perihel Afel
First Team Coach
Поруке: 411
Придружен: 11 Апр 2011, 10:59
Место: Beijing
Been thanked: 1 time
Контакт:

Порука од Perihel Afel »

Gledam kako dzokate, vi sto pljujete Djokovica. Nije mi jasno kako mozete da navijate za Federera ili Nadala, nejasno mi je to. Kao da igra Partizan protiv Intera, a ja da navijam za Inter. Neverovatno. Djokovic je nas najbolji sportista svih vremena, i ono sto je on uspevao i nadam se jos ce uspevati, neponovljivo je, generalno, cudno je kako je to uspelo. Bavim se tenisom 17 godina, u dodiru sam sa puuuuuuuno igraca, znam i dosta profesionalaca i znam sta ti ljudi moraju da rade da bi se probili. To je NEVEROVATNO koja su to odricanja i kolike se pare potrose pre nego igrac pocne da zaradjuje ista.
Jedino sto je merilo kvaliteta u tenisu su rezultati. To je trenutno na strani Federera, daleko je ispred Nadala pa Djokovica i oni moraju jos da guraju godinama da bi ga stigli. A da potencijal postoji, postoji, treba ga dokazati.

A sto se tice toga, ko je kakav lik, puca mi tkapa, zar je to bitno, gledaj tenis. Sto Kantona bio dobar lik? Ibra? Baloteli bolid? Di Kanio? Pljuc...
salel
SFM Hall Of Fame
Поруке: 10649
Придружен: 15 Нов 2010, 16:00
Место: Subotica

Порука од salel »

Da vas cujem sada Djokovic razbio Del Potra cim ima love ima i motiva ko ce se boriti za jadnu i bednu Srbiju i bednik 100.000 eura.
Корисников грб
Luxic
Assistant Manager
Поруке: 788
Придружен: 21 Јул 2011, 01:21
Место: Gradiska

Порука од Luxic »

AJMOOOOOOOOOOOOOOOOO NOLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
"Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da im ga damo? Ako je njihovo, zasto ga otimaju? A ako vec mogu da ga otmu, ne znam zasto se toliko ustrucavaju?" "
Корисников грб
Olja
World Class Manager
Поруке: 3197
Придружен: 28 Окт 2010, 23:21
Место: Obrenovac

Порука од Olja »

lud ko struja :xD: :ole:
I used to go missing a lot... Miss Canada, Miss United Kingdom, Miss World...
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager

Порука од Tik'al »

Atomski tenis
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
xavi
World Class Manager
Поруке: 4004
Придружен: 11 Авг 2011, 09:07
Место: Zajecar

Порука од xavi »

Rodžer Federer danas započinje jubilarnu 300. nedelju na prvom mestu ATP Liste. :cheers:
kiba
World Class Manager
Поруке: 3915
Придружен: 29 Мар 2012, 18:00
Место: Pirot

Порука од kiba »

Da li ste gledali FED Cup ?

Znaci poludeo sam, ova Jelena igra kao baba.
Пошаљи Одговор

Повратак на “Ostali sportovi”