Tenis
- westlife92
- World Class Manager
- Поруке: 3952
- Придружен: 26 Мај 2011, 17:59
- Место: Nis
- Status: Није на вези
- westlife92
- World Class Manager
- Поруке: 3952
- Придружен: 26 Мај 2011, 17:59
- Место: Nis
- Denny
- Manager
- Поруке: 1695
- Придружен: 07 Мај 2011, 13:47
- Место: Niksic
- Has thanked: 1 time
Čitam ovo za pederera, ljudi jel vi znate da se je njemu psihijatar pomagao da izliječi svoju nervozu, kad nekog dobije, priča za protivnika sve naj naj, a kad ga isti oduči od tenisa za njim ko za krvnika priča, čovjek je jedna nula prekrižena. Zna da odigra dobar tenis ništa drugo.... Zatim još jedan podatak, Rafa Nadal je uzeo više titula, i mnogo više je napravio, nego ovaj gerilac, u istim godinama. Svi znamo da ovaj ima 30 godina, a Nadal 26, tako da ste malo pretjerali sa tim "najbolji svih vremena", rafa će još u tenisu da bude bar 5godina, dok ovome vrijeme prolazi..... Novak je na terenu i van njega gospodin, treba ga respektovati na svaki način, to da se zna!
- Vladar
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 5943
- Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
- Место: Arandjelovac
- Has thanked: 2 times
Pa šta mu drugo još treba?Denny пише:Zna da odigra dobar tenis ništa drugo....
Što se tiče samog sporta, tenisa, Federer je najbolji igrač svih vremena, i besmisleno je da to bilo ko potvrđuje ili osporava, to je činjenica. A to kakav je čovek, i on, i Djoković i Nadal, savršeno mi puca k---c! Zašto bi ikoga to zanimalo? Jel to oni dobijaju neki keš, neki trofej ako su dobri i moralni lljudi, i na terenu i oko njega? Kao i u svakom drugom sportu gledaju se samo rezultati a Federer ih iza sebe ima, u većoj meri nego pomenuta dvojica, i to je u ovom trenutku sve što je potrebno za sud. Nazad na sportsku stranu, Nadal i Djoković su stvarno napravili strašne karijere, pred njima je sigurno još dosta dobrog tenisa, za razliku od Federera koji polako zatvara svoju priču, i da, Nadal će ga verovatno preteći po broju titula, možda čak i po broju gren slemova, ali dok se to ne desi, Federer je najveći.
- Tik'al
- World Class Manager
- Поруке: 13282
- Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
- Место: Petén
- Been thanked: 5 times
Samo cu reci, Rafina kolena ne mogu izdrzati jos 4 ogdine 
p.s. A Djoka je cvecka, te ga je pripremao na psihickoj bazi bivsi clan Mosada, samo se seti sta je bilo pre 3 godine kada uzme da gleda u nebesa, psuje, lupa reket, predaje meceve, glava mu je bila 0, ali svaka cast na uspesima do sad, nek istraje jos mnogo godina i bude medju top igracima ikada
p.s. A Djoka je cvecka, te ga je pripremao na psihickoj bazi bivsi clan Mosada, samo se seti sta je bilo pre 3 godine kada uzme da gleda u nebesa, psuje, lupa reket, predaje meceve, glava mu je bila 0, ali svaka cast na uspesima do sad, nek istraje jos mnogo godina i bude medju top igracima ikada
Последње учитавање од Tik'al дана 07 Јул 2012, 09:31, учитано 1 пут укупно.
Jusqu'ici tout va bien…
- Denny
- Manager
- Поруке: 1695
- Придружен: 07 Мај 2011, 13:47
- Место: Niksic
- Has thanked: 1 time
Treba mu karakter, koji je dosta puta i presudan u teškim trenutcima. . . A najbolji svih vremena može biti samo njegovim fanovima, po statistici, za to zvanje, više potencijala ima Nadal. Ne navijam ni za jednog, ni za drugog, al moramo biti realni.Vladar пише: Pa šta mu drugo još treba?
Ja ovo finale vidim kako uzima Marej, a ovog lika negdje sa strane u suzama
- Vladar
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 5943
- Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
- Место: Arandjelovac
- Has thanked: 2 times
Imao ga Federer ili ne, (mislim na taj karkter ''koji je presudan u teškim trenucima''), neretko je izlazio kao pobednik iz najtežih situacija, tako da je pitanje koliko je to presudno za uspeh. Dalje, tačno da Nadal ima potencijal da postane veći šampion, ali niko ne može sa sigurnošću da tvrdi da će ga ispuniti, što reče Tikal, može se povrediti(ono kao, daleko bilo, gotivac je Rafa), možda će se pojaviti neki likovi koji će da peru i njega i Đokovića, ništa nije isključeno. Opet se vraćam na to, tražio si da budemo realni, i realno: Federer je najbolji. I po statistici, i po mišljenju mnogih, ne znam šta mu još fali, tvoje prizanje da je najbolji na papiru? Ne znam po kom parametru ti Nadala, osim potencijala, svrstavaš ispred njega, ali dobro. Interesantno je da se ove priče nikad ne potežu dok Đokovic dobija mečeve i osvaja turnire, e čim upišani dobije po vagini od Federera ili Nadala, odmah se priča o tome kako su oni manji ljudi od njega. Đoković je više puta pokazao da je funjara na terenu u ranom periodu karijere, to se promenilo poslednjih par godina, ali stvarno ne vidim razlog za veličanje i uzdizanje, pa ni Federera nije bilo briga za Djokovića dok ovaj nije počeo da ga dobija, tako je bilo i Đokoviću, i tako će mu verovatno biti ako bude opet gledao u ledja nekome.
A za finale-videćemo. Dobro igra Marej, da nije večiti luzer verovatno bi mu dao više šansi, ovako, Fedex ima prednost.
A za finale-videćemo. Dobro igra Marej, da nije večiti luzer verovatno bi mu dao više šansi, ovako, Fedex ima prednost.
Janko Tipsarević osvojio ''Mercedes kup'' u Štutgartu, pošto je danas posle velike borbe i prekida zbog kiše u finalu savladao Argentinca Monaka!
Srpski teniser osvojio je danas svoju treću titulu u karijeri, pošto je u finalu ''Mercedes kupa'' u Štutgartu savladao Huana Monaka sa 2:1, po setovima 6:4, 5:7, 6:3.
Srpski teniser osvojio je danas svoju treću titulu u karijeri, pošto je u finalu ''Mercedes kupa'' u Štutgartu savladao Huana Monaka sa 2:1, po setovima 6:4, 5:7, 6:3.
-
Perihel Afel
- First Team Coach
- Поруке: 411
- Придружен: 11 Апр 2011, 10:59
- Место: Beijing
- Been thanked: 1 time
- Контакт:
Gledam kako dzokate, vi sto pljujete Djokovica. Nije mi jasno kako mozete da navijate za Federera ili Nadala, nejasno mi je to. Kao da igra Partizan protiv Intera, a ja da navijam za Inter. Neverovatno. Djokovic je nas najbolji sportista svih vremena, i ono sto je on uspevao i nadam se jos ce uspevati, neponovljivo je, generalno, cudno je kako je to uspelo. Bavim se tenisom 17 godina, u dodiru sam sa puuuuuuuno igraca, znam i dosta profesionalaca i znam sta ti ljudi moraju da rade da bi se probili. To je NEVEROVATNO koja su to odricanja i kolike se pare potrose pre nego igrac pocne da zaradjuje ista.
Jedino sto je merilo kvaliteta u tenisu su rezultati. To je trenutno na strani Federera, daleko je ispred Nadala pa Djokovica i oni moraju jos da guraju godinama da bi ga stigli. A da potencijal postoji, postoji, treba ga dokazati.
A sto se tice toga, ko je kakav lik, puca mi tkapa, zar je to bitno, gledaj tenis. Sto Kantona bio dobar lik? Ibra? Baloteli bolid? Di Kanio? Pljuc...
Jedino sto je merilo kvaliteta u tenisu su rezultati. To je trenutno na strani Federera, daleko je ispred Nadala pa Djokovica i oni moraju jos da guraju godinama da bi ga stigli. A da potencijal postoji, postoji, treba ga dokazati.
A sto se tice toga, ko je kakav lik, puca mi tkapa, zar je to bitno, gledaj tenis. Sto Kantona bio dobar lik? Ibra? Baloteli bolid? Di Kanio? Pljuc...