Ljudi, trebali ste pitati sta god vam nije bilo jasno, cak iako mislite da je pitanje debilno, nije, jer ucestvujete po prvi put u ovome, i treba vremena da se provali kako to funkcionise. Sto se tice pozicija, npr taj Robinjo, mozda nema 20 ocenu za AML, ali ima sigurno 18, tako da moze da se snalazi na toj poziciji. A na pozicijama MC/AMC su stavljani igraci koji igraju na MC ili AMC ili na obe, isto tako i za AML/ML i AMR/MR. I na online se treba naviknuti, to je skroz druga stvar od offline-a. A i novi je fm, treba se i na njega naviknuti, dupli problem

Cimajte na pp za savete, jer ima nekih stvari koje nikako ne stimaju na ovom fm-u, tipa, stoperi ne igraju nikakvu ulogu ovde, ne postoje, isto tako, jako je tesko igrati short passing igru,i dalje ne stima dobro, ali bice sredjeno. I npr, to tvrdim, nemoguce je igrati Barsin stil igre u online-u, nemojte da pokusavate. Imao sam na fm12 odlicnu taktiku za Tiki taka(sa kojom sam osvojio fantazi ligu btw, al necemo o tome

), i par igraca mi je uvek imalo preko 100 paseva po mecu, ali kad se igra u online-u, ne stima nikako, jer nema uigranosti.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.