Fantasy League - diskusija

Корисников грб
xavi
World Class Manager
Поруке: 4004
Придружен: 11 Авг 2011, 09:07
Место: Zajecar
Status: Није на вези

Порука од xavi »

Код: Изаберите све

https://hotfile.com/dl/183983441/a53434e/Fantasy_League_1.kolo_ispravka.fm.html
ovaj save koristite samo ako igrate vs Borussije Dortmund svi ostali mecevi igraju se sa onim koji je u temi... :fanman: :yesko: :cheers:
Корисников грб
uros
Manager
Поруке: 1783
Придружен: 28 Окт 2012, 22:45
Место: Novi Sad

Порука од uros »

Ajmo sad moji neprijatelji, da se obracunamo :ole:
We'll keep the Red flag flyin' high!
kiba
World Class Manager
Поруке: 3915
Придружен: 29 Мар 2012, 18:00
Место: Pirot

Порука од kiba »

e ljudi, sve utakmice moraju da se odigraju do 23:59 ? sto znaci da tabelu mogu da okacim ponedeljak prepodne ? :cheers:
Корисников грб
uros
Manager

Порука од uros »

ko tebe na kraju mijenja? xavi rece da nece vise :D
Корисников грб
delboy
Assistant Manager
Поруке: 658
Придружен: 14 Јан 2011, 16:18
Место: Srbija
Has thanked: 1 time
Been thanked: 7 times

Порука од delboy »

Ja odustajem od lige. Nije problem da odigram par kola dok se ne nadje zamena samo kazite koja je procedura?

P.s. Razlog zbog kog odustajem je:
Nije uigrana formacija pa mi samim tim nije zabavno, team talk, raspolozenje, pozicije nekih igraca nisu one koje su pisale na draftu itd..
Последње учитавање од delboy дана 14 Дец 2012, 01:30, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
neme93
World Class Manager
Поруке: 11002
Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
Место: Valjevo/Beograd

Порука од neme93 »

Pa nikad u online-u nije bila uigrana formacija. Ako odustajes, verovatno ce da se smanjuje liga na manje clanova, ili tako nesto, jer ne moze da se nadje zamena.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.

Ja znam kako Simic izgleda.
Корисников грб
uros
Manager

Порука од uros »

Isto je i tebi kao i nama svima :) Raspolozenje dobijas tako sto kad dodajes sebe kao menadzera stavis international player, to ni ja nisam znao i imao sam problema sa tim. Team talk je isto do tebe, sam im govoris sta hoces i kako hoces.

Formacije su svima neuigrane. Tako da je svima isto, niko nije u nikakvoj prednosti ni tu.

Sto se tice tih pozicija ne znam, igrace koje si izabrao si izabrao. Ne znam sta da ti kazem za to.

Iskreno, ne bih volio da odustanes jer i nas zezas samo. Vec je prekinuta SFM liga, i ovo ako se prekine smoricu se. :)
Корисников грб
delboy
Assistant Manager

Порука од delboy »

Ma znam ja da je sve isto vama kao i meni.
I nije problem, igracu dok se ne nadje zamena, al to nece biti to.
Ja sam to pogresno razumeo, mislio sam da ce formacije biti uigrane na pocetku, a sto se team talk-a tice, bzv mi je to sto je prijateljska i nemam sta da im kazem...
Mislio sam da upravo zbog uigranosti formacije dajemo informacije o nasoj taktici ovde.
A juce sam igrao sa Andrejom i 3 igraca su mi bila na very poor..
Za Robinha i Aimara mi redovno izlazi sa strane ''Play out of position'' a na draftu je pisalo drugacije. Da se razumemo, znao sam ja koje su im prave pozicije ali pretpostavljao sam da cete to popraviti u editoru... Al izgleda da sam se zeznuo.
Корисников грб
Dule93
World Class Manager
Поруке: 7064
Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
Место: Jabucki Rit
Klub koji vodite: Frankfurt
Formacija: 3-5-2
Mood:

Порука од Dule93 »

Pa brate, nemaju oni sta da popravljaju pozicije igracima, ne mozes ti na draftu da uzmes Mesija i kazes ocu ga na DL i da Neme to sredi. A Robinja i Aimara stavi na prave pozicije pa ti nece pisati to, ne znam sta drugo da ti kazem.

Sto se tice morala rekao ti je Uros , stavi past expirience na international player i bice im svima superb.

Za team talk im kazes da ugrabe mesta u prvoj postavi i svi srecni, barem kod mene..
Корисников грб
Andrej
SFM Hall Of Fame
Поруке: 8212
Придружен: 10 Јун 2011, 20:49
Место: Kotor , Crna Gora

Порука од Andrej »

Ma on je protiv mene zeznuo jer je menjao kapitena pa im je sjebao moral
Корисников грб
delboy
Assistant Manager

Порука од delboy »

Da to je bilo sa tobom i to je sto se tice ta tri very poor a inace ni ovako nisu nista posebno. A pozicije, ne mislim ja da menjam Mesiju da bude golman, vec ako pise za Robinja u draftu prirodna pozicija AML onda to i ocekujem. A za Aimara pise MC/AMC a MC mu je narandzasto i to tamno narandzasto.. Ne okrivljujem ja nikoga i nije mi tesko da menjam njima pozicije ali onda se rusi cela koncepcija i onda igram totalno drugom taktikom.

P.s. Rekoh i ponovicu, igracu dok god se ne nadje zamena, to nije problem.
Последње учитавање од delboy дана 14 Дец 2012, 13:59, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Милош93
Youth Team Coach
Поруке: 67
Придружен: 29 Авг 2012, 23:17
Место: Valjevo

Порука од Милош93 »

Kvalitet takmicenja zavisi i od igrice a ona je trenutno sranje... :slap:
Корисников грб
Andrej
SFM Hall Of Fame
Поруке: 8212
Придружен: 10 Јун 2011, 20:49
Место: Kotor , Crna Gora

Порука од Andrej »

Ljudi da se razumemo, ovakvo ponasanje ucesnika je daleko od prihvatljivog. Verujte mi da ukoliko se nastavi sa ovakvim ponasanjem ucesnika, cast izuzetcima, online takmicenja na fm13 nemaju svetlu buducnost.

Verovatno ima vas koji do sada niste igrali online pa samim time jos niste naviknuti na "slucajne rezultate", tj. na nezasluzene pobede, bag golove i slicne situacije kojima se dobijaju i gube mecevi. Pretpostavljam da je to jedan od razloga sto vec posle prve sedmice dovodimo u pitanje opstanka lige.

To sto je neko od nas uspesan u offline igranju fm nista vam ne znaci da ce imati uspeha i u online mecevima. Taktike iz offline koje koristite protiv kompjutera ne funkcionisu protiv ljudi i to cete vremenom shvatiti. Nemojte odustajati posle prvih problema jer pravite problem Nemanji kao organizatoru i nama koji zelimo da igramo online fm13.

Dosta vas nije ni procitalo pravila, ali i vi koji jeste verovatno cete videti da Nemanja progleda kroz prste na vase greske i slicno. Voleo bi da probate da udjete u SFM ligu jer tamo se bilo kakav vid neozbiljnosti strogo sankcionise i niste u mogucnosti da igrate ligu osim ako niste dovoljno ozbiljni. Ovo vam pricam zato sto zelim javno da se ponudim Nemanji da od Fantasy lige napravimo mnogo ozbiljnije takmicenje i da se ispadi kakvih je bilo strozije sankcionisu nego do sada.

Neme ukoliko ti je potrebna pomoc bilo koje vrste javi mi. Potrudicu se da nadjem vremena i da podignemo nivo takmicenja. Ne zelim da govorim i u tudje ime ali sam siguran da bi i Xavi rado pomogao, kao i ostali ucesnici fantasy takmicenja.

Ljudi ovo je samo zabava, zabavljajte se i dozvolite drugima da se zabavljaju. Nemojte uskracivati ostalim takmicarima dobru zabavu
Корисников грб
neme93
World Class Manager
Поруке: 11002
Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
Место: Valjevo/Beograd

Порука од neme93 »

Ljudi, trebali ste pitati sta god vam nije bilo jasno, cak iako mislite da je pitanje debilno, nije, jer ucestvujete po prvi put u ovome, i treba vremena da se provali kako to funkcionise. Sto se tice pozicija, npr taj Robinjo, mozda nema 20 ocenu za AML, ali ima sigurno 18, tako da moze da se snalazi na toj poziciji. A na pozicijama MC/AMC su stavljani igraci koji igraju na MC ili AMC ili na obe, isto tako i za AML/ML i AMR/MR. I na online se treba naviknuti, to je skroz druga stvar od offline-a. A i novi je fm, treba se i na njega naviknuti, dupli problem :D
Cimajte na pp za savete, jer ima nekih stvari koje nikako ne stimaju na ovom fm-u, tipa, stoperi ne igraju nikakvu ulogu ovde, ne postoje, isto tako, jako je tesko igrati short passing igru,i dalje ne stima dobro, ali bice sredjeno. I npr, to tvrdim, nemoguce je igrati Barsin stil igre u online-u, nemojte da pokusavate. Imao sam na fm12 odlicnu taktiku za Tiki taka(sa kojom sam osvojio fantazi ligu btw, al necemo o tome :zelenko: ), i par igraca mi je uvek imalo preko 100 paseva po mecu, ali kad se igra u online-u, ne stima nikako, jer nema uigranosti.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.

Ja znam kako Simic izgleda.
Корисников грб
dramit
Manager
Поруке: 1483
Придружен: 28 Авг 2011, 10:57
Место: Beograd
Been thanked: 3 times

Порука од dramit »

Ja kapiram sve.. ljudi se brzo razocaraju, ili jednostavno ne shvate sve ovo kao vid zabave na forumu..
Nije ovo svetsko prvenstvo u fantasy league, ili nesto tako slicno.. jednostavno postoji da se ljudi zabave i malo bolje upoznaju medjusobno.. jar ce sve to kasnije u vasoj "forum" karijeri znaciti.. Npr, ja nisam ranije poznavao Nemanju nesto narocito, ali vec na draftu smo jeddan drugome zakinuli pikovanog fudbalera ispred nosa, i sprdali se na taj racun.. to je ta zabava.. i lezarnost :)

Delboy, ti si ovde "novajlija" (ne po datumu clanstva, nego po aktivnosti postovanja.. (razumi me, ni ja nisam nista bolji od tebe) i s'obzirom na to, i pristankom da ucestvujes u fanasty ligi, ti se u startu zadobio to postovanje od moderatora tog takmicenja i svih ostalih ucesnika..jer kao sto si primetio, nisu bili redovi za prijave, prijavilo se samo 14 ucesnika.. i kako tako smo poceli ligu.. apsolutno suludo bi bilo da neko sad odustane i sve to nam jos dalje oteza.. a nije preveliki cim priznaces...a nadam se i sloziti sa mnom :)

Ae, pici sa tom Valensijom i iscepaj neke guzice.. jer u zabavi je fazon ;)
Pozdravljam te :cheers:
YOU'LL NEVER WALK ALONE 6*
1977. (Rome, Italy) 1978. (London, England) 1981. (Paris, France) 1984. (Rome, Italy) 2005. (Istanbul, Turkey) 2019. (Madrid, Spain)
Корисников грб
delboy
Assistant Manager

Порука од delboy »

U redu, nije problem, igracu.
Da ne bih ponavljao gore navedeno, ocigledano je da nisam razumeo to za pozicije MC/AMC, i jos neke stvari ali nema veze, nisam hteo da postavljam suvisna pitanja. Bez obzira sto sam procitao bar 10 puta pravila, nekih stvari tu jednostavno nema, to morate da se slozite sa mnom. Sto kaze dramit, zaista nije preveliki cim i nastavicu cisto zbog toga da ne bih prekidao ligu i slicno.
By the way, nikako nisam postavljao pitanje oko ovoga zbog nekih losih rezultata i slicno i dodao bih na ovo jedno pitanje Andreju - Kakvo je to moje ponasanje? Izlozio sam sta mi smeta, rekao da cu igrati dok se ne nadje zamena ispostovao sve i sta jos? Mogao sam jednostavno da prekinem sa igrom i da se nikome ne javljam. Zar ne? Ali necemo vise o tome, kao sto rekoh, nastavicu sa igrom.

Sad drugo pitanje za nema-a vezano za samo takmicenje. Ganjam Tokelaru cele nedelje (ja mislim da je Tokelara, menadzer Milan-a) da odigramo mec, tj da nastavimo ali njega nema. Ne odgovara mi na poruke odavde a kad sam ga uhvatio na MSN-u, kaze da ima problema sa Steam-om. Sad, mi smo poceli utakmicu, jos u utorak i igrali smo do 30-og munta i tada je rezultat bio 0-2 za mene. Ali nesto je prekinulo mec i dogovorili smo se da cemo nastaviti utakmicu, tj igracemo otpocetka pa cemo meni dodati ta dva gola na krajnji rezultat. Danas je subota podne, a ja necu biti kuci do ponedeljka, a znas do kad treba da se odigraju sve utakmice... Sta sad?
Корисников грб
Tokelara
World Class Manager
Поруке: 7828
Придружен: 19 Мар 2012, 18:29
Место: SU/NS

Порука од Tokelara »

Resio sam danas problem sa steamom, dodji na msn da se dogovorimo :cheers:
Dok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.

Слика
Корисников грб
delboy
Assistant Manager

Порука од delboy »

Ma djoka. Nisam tu do ponedeljka... Mozda se slucajno desi da stignem kuci do nedelje uvece ali sumnjam.. To cu znati sutra.
Корисников грб
Tokelara
World Class Manager
Поруке: 7828
Придружен: 19 Мар 2012, 18:29
Место: SU/NS

Порука од Tokelara »

Imam ja ss od one tekme, nek se registruje 2:0 za tebe :cheers:
Последње учитавање од Tokelara дана 15 Дец 2012, 13:20, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
delboy
Assistant Manager

Порука од delboy »

Hvala :cheers: Ali mozes i da odigras sa xavi-jem sta znam.. A moze i da se desi da stignem do sutra navece. Aj najbolje da ti javim do sutra..?

By the way, islo mi je normalno sa ostalim igracima, nije se nista desavalo nije kocilo kao nama. ne znam sta bi onaj dan..
Последње учитавање од delboy дана 15 Дец 2012, 13:23, учитано 1 пут укупно.
Пошаљи Одговор

Повратак на “Without Borders 2013”