Skole i Fakulteti

Корисников грб
Dule93
World Class Manager
Поруке: 7064
Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
Место: Jabucki Rit
Klub koji vodite: Frankfurt
Formacija: 3-5-2
Mood:
Has thanked: 1 time
Status: Није на вези

Порука од Dule93 »

Imas 20 godina i jos ides u skolu? :wtf:
Sloba
Global Moderator
Поруке: 11325
Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
Место: Београд
Has thanked: 215 times
Been thanked: 58 times

Порука од Sloba »

Zdrastveni problemi.. vandredno sam završavao osnovnu školu i tek od prošle godine kada sam upisao srednju sam redovno krenuo u školu... :smajli1:
Корисников грб
Keyser Söze
World Class Manager
Поруке: 3053
Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
Место: Bogatic

Порука од Keyser Söze »

a sto ne smes da radis fizicko?
Корисников грб
Joca
World Class Manager
Поруке: 4764
Придружен: 27 Окт 2010, 21:00
Место: Novi Beograd

Порука од Joca »

162 opravdana, 4 neopravdana :zelenko:
Корисников грб
laza95
Manager
Поруке: 1875
Придружен: 11 Јул 2011, 10:55
Место: Kladovo

Порука од laza95 »

od 14,15 koliko sam trebao da imam ja msm da upisano 4 neopravdana. nisam bio po knjzicu imao cas voznje. 4,38 rutina. Mata 5. sve u svemu zadovoljan. :cheers:
Sloba
Global Moderator
Поруке: 11325
Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
Has thanked: 215 times
Been thanked: 58 times

Порука од Sloba »

Keyser Söze пише:a sto ne smes da radis fizicko?
Pa imam problema sa nogom..skraćenje noge od 2-3cm (imao sam 4 puta onaj ilizarov aparat po više meseci sam nosio..2 puta mi produžavali nogu) (to zgleda ovako:

Код: Изаберите све

http://1.bp.blogspot.com/-u9MEdrGO2wg/TxRXGIV9_9I/AAAAAAAAHI0/f3gN2rLC4Gw/s1600/IMG_0230.jpg)
dva puta sam nosio i gore i dole, jednom samo gore i jednom samo gore (kada kažem gore mislim na nadkolenicu).. i imam osteoporozu visok stepen i ako to dobijaju stariji ljudi ja sam dobio od velikog broja operacija (oko 30 ili više sam puta dobio anesteziju koja je usput i jako štetna...

Sem toga imam trenutno povišicu unutrašnju na cipeli i hodam solidno.. nije toliko loše ali ne savijam koleno (ukočeno već 6 godina i moram da radim veštački kuk sledeće godine).. a bilo je inače samo naprsnuće kada sam bio mali (prošlo 13,5 godina), ali greške doktora..

Ali trudim se da funkcionišem skroz normalno sve radim a konkretno što se tiče fizičkog ne želim da me oslobode.. ;)
Последње учитавање од Sloba дана 30 Дец 2012, 19:42, учитано 1 пут укупно.
Trle
Manager
Поруке: 2729
Придружен: 19 Феб 2011, 23:54
Место: Bojnik

Порука од Trle »

Dodje vreme da razmisljam o faksu. Razmisljam izmedju Kriminalisticko policijske akademije, ali da se ono spremam 200% i neku vezu da nadjem, onda mi je tu istorija ali ne znam u sklopu cega se nalazi taj faks niti sta se polaze(ako neko zna pozeljno da napise) ili psihologija... sve informacije dobrodosle. :cheers:
Корисников грб
mmladja
World Class Manager
Поруке: 6483
Придружен: 26 Окт 2010, 00:36
Место: Ваљево
Been thanked: 11 times

Порука од mmladja »

Историја је ваљда на филозофском, бар ја тако мислим. Не знам шта се полаже, а некад давно сам и ја размишљао о њој и ФПН. Психологија је исто на филозофском. За криминалистику немам појма, мада знам неке клинце који су то уписали.
Trle
Manager

Порука од Trle »

Pa ja jos uvek razmisljam mada nemam puno vremena definitivno posle nove odlucujem. Ja bih licno istoriju i to onu stara Grcka,Rimsko Carstvo itd. jer me to stvarno zanimaa, ako mi to nesto propadne videcu za kriminalistiku, psihologija mi je zadnja opcija.
Корисников грб
TheBigOneFCB
Manager
Поруке: 2159
Придружен: 02 Мар 2012, 20:16

Порука од TheBigOneFCB »

Zavrsio sa 4,86 4 iz engleskog i tehnickog, engleski dobio 2 na nekom kontrolnom i tu je bio kraj, a tehnicko sam zadovoljan, posto nemam veze sa crtanjem i pravljenjem, ali na usmenom uvek dobijem 5.11 opravdanih, 0 neopravdanih, sve u svemu, zadovoljan.
Корисников грб
mmladja
World Class Manager
Поруке: 6483
Придружен: 26 Окт 2010, 00:36
Место: Ваљево
Been thanked: 11 times

Порука од mmladja »

Све у свему - штребер си! :rugalica:
Trle
Manager

Порука од Trle »

Klasican al neka uci deteee, ja imam oko 80 opravdanih i 25 neopravdana i too samo sto mi je razredni upisao i sjebao mi prosek ukorom pa imam 4,38 sad. :xD:
Последње учитавање од Trle дана 30 Дец 2012, 23:53, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Tokelara
World Class Manager
Поруке: 7828
Придружен: 19 Мар 2012, 18:29
Место: SU/NS

Порука од Tokelara »

Слика :ole:
Dok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.

Слика
Корисников грб
Fon Karajan
Assistant Manager
Поруке: 812
Придружен: 15 Мај 2011, 22:36
Место: Алексинац

Порука од Fon Karajan »

Tokelara пише:Slika :ole:
Ко писао ово, неко узраста до 8 година? :zelenko:
Наочаре црне, у џепу бели цвет
јачи смо од судбине нека пуши цели свет!

Корисников грб
Tokelara
World Class Manager
Поруке: 7828
Придружен: 19 Мар 2012, 18:29
Место: SU/NS

Порука од Tokelara »

:lol: I dete lepse pise od mene :zelenko:
Dok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.

Слика
Корисников грб
TheBigOneFCB
Manager
Поруке: 2159
Придружен: 02 Мар 2012, 20:16

Порука од TheBigOneFCB »

Trle пише:Klasican al neka uci deteee, ja imam oko 80 opravdanih i 25 neopravdana i too samo sto mi je razredni upisao i sjebao mi prosek ukorom pa imam 4,38 sad. :xD:
Ali zato ne pipam knjigu, ponekad iz engleskog i nemackog pred kontrolni i to je to.A mogao sam da imam 4 jos iz:nemackog, biosa, geografije, likovnog i fizike ali sam se promuljao nekako...
Trle
Manager

Порука од Trle »

Tole onda definitivno nisi video moj rukopis, pa to ni sampolion ne moze da procitaa :rugalica:

Barselono, a ti si neki inteligentan deckic,a? :zelenko:
Корисников грб
Vul3
World Class Manager
Поруке: 3033
Придружен: 13 Апр 2011, 12:09
Место: Trst

Порука од Vul3 »

4.13 na polugodistu a zajebavam se ko lud, provodim se pijem, doduse ucim kao ludak nocu, inace gimnazija i ocekujem da izguram na 4.50 do kraja :P
Trle
Manager

Порука од Trle »

Ti vule pijes i kad ides i kad ne ides u skolu. :rugalica:
Корисников грб
Sinke
World Class Manager
Поруке: 4357
Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
Место: Zemun

Порука од Sinke »

Alo,sinovi,5.00 iz sprdnje,ucio bukvalno nista nisam,znaci mozda,eto matu malo vezbao pred pismeni,i hemiju(mnogo zajebano), i to je to,fazon manju ocenu od 4 u dnevniku nemam,sad da uzmem neko opstinsko tipa istorija,da bi bio vukovac,i ono lagano da krenem da vezbam za prijemni,na probnim matu odvalio 15/17,a srpski se spradao i imao fazon 14/20,sad o srednjoj razmisljam,verovatno cu gimnaziju,9. sad najjaca gimnazija u gradu,treba fazon 95-96 bodova,zavisi od smera,nije mi toliko daleko,mozda i Zemunsku upsem jer mi je jos bliza,za nju je prosle godine bilo oko 90-91 bod,sve u svemu,racunam da odradim prijemni za po 18-19 i da zavrsim posao vec posle prijemnog,razmisljao sam mozda i Matematicku da upisem,ali nema te sile koja bi me naterala,da ucim toliko :yesko:
Пошаљи Одговор

Повратак на “Obrazovanje - Kultura - Umetnost”