Skole i Fakulteti
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
- Status: Није на вези
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Pa imam problema sa nogom..skraćenje noge od 2-3cm (imao sam 4 puta onaj ilizarov aparat po više meseci sam nosio..2 puta mi produžavali nogu) (to zgleda ovako:Keyser Söze пише:a sto ne smes da radis fizicko?
Код: Изаберите све
http://1.bp.blogspot.com/-u9MEdrGO2wg/TxRXGIV9_9I/AAAAAAAAHI0/f3gN2rLC4Gw/s1600/IMG_0230.jpg)Sem toga imam trenutno povišicu unutrašnju na cipeli i hodam solidno.. nije toliko loše ali ne savijam koleno (ukočeno već 6 godina i moram da radim veštački kuk sledeće godine).. a bilo je inače samo naprsnuće kada sam bio mali (prošlo 13,5 godina), ali greške doktora..
Ali trudim se da funkcionišem skroz normalno sve radim a konkretno što se tiče fizičkog ne želim da me oslobode..
Последње учитавање од Sloba дана 30 Дец 2012, 19:42, учитано 1 пут укупно.
Dodje vreme da razmisljam o faksu. Razmisljam izmedju Kriminalisticko policijske akademije, ali da se ono spremam 200% i neku vezu da nadjem, onda mi je tu istorija ali ne znam u sklopu cega se nalazi taj faks niti sta se polaze(ako neko zna pozeljno da napise) ili psihologija... sve informacije dobrodosle. 
- TheBigOneFCB
- Manager
- Поруке: 2159
- Придружен: 02 Мар 2012, 20:16
Klasican al neka uci deteee, ja imam oko 80 opravdanih i 25 neopravdana i too samo sto mi je razredni upisao i sjebao mi prosek ukorom pa imam 4,38 sad. 

Последње учитавање од Trle дана 30 Дец 2012, 23:53, учитано 1 пут укупно.
- Fon Karajan
- Assistant Manager
- Поруке: 812
- Придружен: 15 Мај 2011, 22:36
- Место: Алексинац
Ко писао ово, неко узраста до 8 година?Tokelara пише:Slika
Наочаре црне, у џепу бели цвет
јачи смо од судбине нека пуши цели свет!
јачи смо од судбине нека пуши цели свет!
- TheBigOneFCB
- Manager
- Поруке: 2159
- Придружен: 02 Мар 2012, 20:16
Ali zato ne pipam knjigu, ponekad iz engleskog i nemackog pred kontrolni i to je to.A mogao sam da imam 4 jos iz:nemackog, biosa, geografije, likovnog i fizike ali sam se promuljao nekako...Trle пише:Klasican al neka uci deteee, ja imam oko 80 opravdanih i 25 neopravdana i too samo sto mi je razredni upisao i sjebao mi prosek ukorom pa imam 4,38 sad.
- Sinke
- World Class Manager
- Поруке: 4357
- Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
- Место: Zemun
Alo,sinovi,5.00 iz sprdnje,ucio bukvalno nista nisam,znaci mozda,eto matu malo vezbao pred pismeni,i hemiju(mnogo zajebano), i to je to,fazon manju ocenu od 4 u dnevniku nemam,sad da uzmem neko opstinsko tipa istorija,da bi bio vukovac,i ono lagano da krenem da vezbam za prijemni,na probnim matu odvalio 15/17,a srpski se spradao i imao fazon 14/20,sad o srednjoj razmisljam,verovatno cu gimnaziju,9. sad najjaca gimnazija u gradu,treba fazon 95-96 bodova,zavisi od smera,nije mi toliko daleko,mozda i Zemunsku upsem jer mi je jos bliza,za nju je prosle godine bilo oko 90-91 bod,sve u svemu,racunam da odradim prijemni za po 18-19 i da zavrsim posao vec posle prijemnog,razmisljao sam mozda i Matematicku da upisem,ali nema te sile koja bi me naterala,da ucim toliko