Premier League Fantasy 2013/14

Корисников грб
TSG
World Class Manager
Поруке: 4557
Придружен: 11 Нов 2010, 18:47
Место: Banja Luka
Status: Није на вези

Порука од TSG »

Mladjo, Bejns bi ti trebao dobiti 2 a Sovkros 1(nije 100% sigurno). Na kraju kola mu se oduzimaju bodovi.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

TSG пише:

Sistem za bodovanje je naklonjen napadačima i veznim igračima, u globalu igračima koji učestvuju u napadu. Ne može jedan štoper da ima 30+ pasova(ako ne igra u Barsi), pa da dobije +1 poen(naravno ako mu tačnost bude preko 90%) ili ne može on da stvori ne znam koliko šansi i sl, trudio se dao gol, pa valjda je dovoljno od jednog štopera da dobije bar jedan usrani bonus poen. Pokušali su da malo to poprave sa oduzetim loptama i presečenim akcijama, ali to ide na vodenicu defanzivnim veznim igračima. npr Kolbek će sad dobiti dva bonus poena, za jedan dobar centaršut. A i čitao sam da se mnogo ljudi žali na ovaj novi sistem, puno nelogičnosti.

Mladjo, bonus poeni se dodaju 1 sat nakon završetka poslednje utakmice dana. Znači oko 21:45 bi trebalo da bude sve zvanično, ali pogledaj pretposednju kolonu u detailed stats (BPS) i igrači koji imaju najveće vrednosti dobijaju bonus poene.

Edit: Koliko fejluje novi sistem vide se po uporedjivanju sa starim. Pogledajte malo odnos ESP(stari) i BPS(novi) pa uporedite.
Последње учитавање од zele дана 31 Авг 2013, 21:02, учитано 2 пута укупно.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
mmladja
World Class Manager
Поруке: 6483
Придружен: 26 Окт 2010, 00:36
Место: Ваљево
Has thanked: 1 time
Been thanked: 11 times

Порука од mmladja »

Хвала. Ма само да му се то одузимање урачуна против мене :) То ме једино може ишчупати, очајна ми је екипа, 2 магарца из Астон Виле седе на клупи, голман повређен. Овог Мичуа још ово коло чекам и онда га мењам, доста је било. А можда искористим дивљу карту :)
Корисников грб
TSG
World Class Manager
Поруке: 4557
Придружен: 11 Нов 2010, 18:47
Место: Banja Luka

Порука од TSG »

Oduzimaju mu se bodovi protiv tebe, ne brini.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Objavljeni bonus poeni, posle prvog dana 5 igrača mi je skupilo 44 poena. Ostaju još vezni red i napadači. Wolkot, Kutinjo, Aspas, Žiru, Minjole i nadam se da će Pozuelo odigrati makar neki minut, pa da udje umesto Šoua, koji nije igrao. Jebiga, sve sam igrače pokupio iz Arsenala i Liverpula. Bio bih zadovoljan da dodjem do 55p. Sve preko toga premija.

Miraljas opet razočarao, kontam da ga istrpim još jedno kolo, pa onda menjaža i Džeko me brine, već je preko 7k prodaja, nadam se da mu cena neće pasti ispod 7.5m pre nego što ga zamenim. Hazard je očajan i njega ću istrpeti još jedno kolo, pa promena. Tako da će biti WC posle petog kola. Naravno ako se ne desi neko čudo, pa svi ovi odigraju jebački dobro. :zelenko:
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
arseNal-serbia
Manager
Поруке: 1063
Придружен: 15 Мај 2012, 17:51
Место: Smederevo

Порука од arseNal-serbia »

Iskoristio sam divlju kartu, mislim da cu da pokidam sledece kolo ..

Kreno' sam da cepam novu taktiku: 5-2-3

Golman:A.McGregor

Odbrana:G.Johnson, S.Coleman, L.Baines, L.Shaw, A.Cole

Sredina:F.Lampard, S.Cazorla

Napad:M.Chamakh, C.Benteke, O.Giroud

Izmene:A.Boruc, R.Brady, A.Ramsey, H.Ben Arfa

Kapiten:C.Benteke
Zamenik Kapitena:O.Giroud
Последње учитавање од arseNal-serbia дана 31 Авг 2013, 21:54, учитано 2 пута укупно.
Корисников грб
Andrej
SFM Hall Of Fame
Поруке: 8212
Придружен: 10 Јун 2011, 20:49
Место: Kotor , Crna Gora

Порука од Andrej »

Mladjo ne brini, oduzima mi se 8 bodova protiv tebe, ali i bez tzih 8 bodova imam 27 bodova a ti 34. Plus tebi preostala 3 igraca od kojih ce makar jedan da fejluje, a meni pola tima jos nije odigralo, Loris i Soldado iz Totenhema, Johnson i Lucas iz Liverpula, Remzi i RVP. A za slucaj da neko ne igra imam Jarvisa sa 2 poena da uskoci tako da sam prezadovoljan ovim kolom. Dzeko je bio katastrofalan, Shaw nije ni igrao, ali Whittacker uskace na njegovo mesto sa 6 poena.
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times

Порука од Tik'al »

Nije sjajno, ali s obzirom da sam ujebo sa Dzekom, i da mi nece igrati dvojac iz Celzija, 46 bodova i jos Soldado i Evra, ako dodjem do 60 da pevam.
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
Dule93
World Class Manager
Поруке: 7064
Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
Место: Jabucki Rit
Klub koji vodite: Frankfurt
Formacija: 3-5-2
Mood:
Has thanked: 1 time

Порука од Dule93 »

Ne verujem da mi nije sacuvalo transfere, prodao sam bio Matu, i sad udjem kad on opet tu. :slap:
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times

Порука од Tik'al »

Nisi iso konfirm.
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

treba dva puta da konfirmuješ transfer. Prvi put kada imaš sliku tima, a drugi put odmah posle toga. Imaš tri opcije, kensel, konfirm i čejndž, valjda.

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame
Поруке: 5943
Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
Место: Arandjelovac
Has thanked: 2 times

Порука од Vladar »

Pa da, izbaci Simicu Straidza, nece on dati gol Junajtedu, ubaci Longa on ce sigurno da se proslavi. Dabogdacrko.
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Поруке: 7580
Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
Место: Herceg Novi-Beograd
Контакт:

Порука од markohn22 »

jbt koliko vazda fejlujem za kapitena, prvo Lukaku pa RvP i sad opet on, a kako igra samo će još crveni da dobije... A sva 3 kola imam u ekipi Staridža koji lagano daje gol po meču...
И душа и тело, све је црно бело...
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Aspas. :slap:

Kakvu ekipu pravim za vajld kard, Džeko, Aspas, Hazard, Miraljas, Kutinjo sve napolje, mršipičkumaterinu. Zajedno nisu skupili bodova koliko je skupio Zabaleta. :xD:

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame

Порука од Vladar »

Ja sam upravo platio 12 poena da bih isterao Vest Hemovce i Longa. Jabiga, mogao sam to postepeno, da ne pucam odmah ovoliko, ali sam izgubio strpljenje. Ostavio sam Dzeka, mnogo mi bilo da i njega menjam.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Pa vajd karta Simiću, čoveče. Inače, mislim da si sledeće kolo protiv mene u h2h ligi. Šta da ti kažem sa -12, ne piše ti se dobro. :poz:

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame

Порука од Vladar »

Htedoh da je sacuvam, nije jos vreme za nju. A i kada je iskoristim bice to za potpuni remont ekipe.
Корисников грб
foloW
Manager
Поруке: 1578
Придружен: 22 Јун 2013, 11:48
Место: Valjevo

Порука од foloW »

12 poena sam dao samo da vidim ledja Felainiju, Bejnsu, Nasriju i Asu-Ekotou
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Koja plodnja, Wolkot za Žirua, asistencija i gol, obojica su mi u ekipi. :kuronja:

Bajka o Barnetu
salel
SFM Hall Of Fame
Поруке: 10649
Придружен: 15 Нов 2010, 16:00
Место: Subotica

Порука од salel »

takodje
Пошаљи Одговор

Повратак на “Igre”