Premier League Fantasy 2013/14
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
- Status: Није на вези
TSG пише:
Sistem za bodovanje je naklonjen napadačima i veznim igračima, u globalu igračima koji učestvuju u napadu. Ne može jedan štoper da ima 30+ pasova(ako ne igra u Barsi), pa da dobije +1 poen(naravno ako mu tačnost bude preko 90%) ili ne može on da stvori ne znam koliko šansi i sl, trudio se dao gol, pa valjda je dovoljno od jednog štopera da dobije bar jedan usrani bonus poen. Pokušali su da malo to poprave sa oduzetim loptama i presečenim akcijama, ali to ide na vodenicu defanzivnim veznim igračima. npr Kolbek će sad dobiti dva bonus poena, za jedan dobar centaršut. A i čitao sam da se mnogo ljudi žali na ovaj novi sistem, puno nelogičnosti.
Mladjo, bonus poeni se dodaju 1 sat nakon završetka poslednje utakmice dana. Znači oko 21:45 bi trebalo da bude sve zvanično, ali pogledaj pretposednju kolonu u detailed stats (BPS) i igrači koji imaju najveće vrednosti dobijaju bonus poene.
Edit: Koliko fejluje novi sistem vide se po uporedjivanju sa starim. Pogledajte malo odnos ESP(stari) i BPS(novi) pa uporedite.
Последње учитавање од zele дана 31 Авг 2013, 21:02, учитано 2 пута укупно.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Objavljeni bonus poeni, posle prvog dana 5 igrača mi je skupilo 44 poena. Ostaju još vezni red i napadači. Wolkot, Kutinjo, Aspas, Žiru, Minjole i nadam se da će Pozuelo odigrati makar neki minut, pa da udje umesto Šoua, koji nije igrao. Jebiga, sve sam igrače pokupio iz Arsenala i Liverpula. Bio bih zadovoljan da dodjem do 55p. Sve preko toga premija.
Miraljas opet razočarao, kontam da ga istrpim još jedno kolo, pa onda menjaža i Džeko me brine, već je preko 7k prodaja, nadam se da mu cena neće pasti ispod 7.5m pre nego što ga zamenim. Hazard je očajan i njega ću istrpeti još jedno kolo, pa promena. Tako da će biti WC posle petog kola. Naravno ako se ne desi neko čudo, pa svi ovi odigraju jebački dobro.
Miraljas opet razočarao, kontam da ga istrpim još jedno kolo, pa onda menjaža i Džeko me brine, već je preko 7k prodaja, nadam se da mu cena neće pasti ispod 7.5m pre nego što ga zamenim. Hazard je očajan i njega ću istrpeti još jedno kolo, pa promena. Tako da će biti WC posle petog kola. Naravno ako se ne desi neko čudo, pa svi ovi odigraju jebački dobro.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- arseNal-serbia
- Manager
- Поруке: 1063
- Придружен: 15 Мај 2012, 17:51
- Место: Smederevo
Iskoristio sam divlju kartu, mislim da cu da pokidam sledece kolo ..
Kreno' sam da cepam novu taktiku: 5-2-3
Golman:A.McGregor
Odbrana:G.Johnson, S.Coleman, L.Baines, L.Shaw, A.Cole
Sredina:F.Lampard, S.Cazorla
Napad:M.Chamakh, C.Benteke, O.Giroud
Izmene:A.Boruc, R.Brady, A.Ramsey, H.Ben Arfa
Kapiten:C.Benteke
Zamenik Kapitena:O.Giroud
Kreno' sam da cepam novu taktiku: 5-2-3
Golman:A.McGregor
Odbrana:G.Johnson, S.Coleman, L.Baines, L.Shaw, A.Cole
Sredina:F.Lampard, S.Cazorla
Napad:M.Chamakh, C.Benteke, O.Giroud
Izmene:A.Boruc, R.Brady, A.Ramsey, H.Ben Arfa
Kapiten:C.Benteke
Zamenik Kapitena:O.Giroud
Последње учитавање од arseNal-serbia дана 31 Авг 2013, 21:54, учитано 2 пута укупно.
- Andrej
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 8212
- Придружен: 10 Јун 2011, 20:49
- Место: Kotor , Crna Gora
Mladjo ne brini, oduzima mi se 8 bodova protiv tebe, ali i bez tzih 8 bodova imam 27 bodova a ti 34. Plus tebi preostala 3 igraca od kojih ce makar jedan da fejluje, a meni pola tima jos nije odigralo, Loris i Soldado iz Totenhema, Johnson i Lucas iz Liverpula, Remzi i RVP. A za slucaj da neko ne igra imam Jarvisa sa 2 poena da uskoci tako da sam prezadovoljan ovim kolom. Dzeko je bio katastrofalan, Shaw nije ni igrao, ali Whittacker uskace na njegovo mesto sa 6 poena.
- zele
- SFM Hall Of Fame
treba dva puta da konfirmuješ transfer. Prvi put kada imaš sliku tima, a drugi put odmah posle toga. Imaš tri opcije, kensel, konfirm i čejndž, valjda.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Aspas.
Kakvu ekipu pravim za vajld kard, Džeko, Aspas, Hazard, Miraljas, Kutinjo sve napolje, mršipičkumaterinu. Zajedno nisu skupili bodova koliko je skupio Zabaleta.
Kakvu ekipu pravim za vajld kard, Džeko, Aspas, Hazard, Miraljas, Kutinjo sve napolje, mršipičkumaterinu. Zajedno nisu skupili bodova koliko je skupio Zabaleta.

Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Pa vajd karta Simiću, čoveče. Inače, mislim da si sledeće kolo protiv mene u h2h ligi. Šta da ti kažem sa -12, ne piše ti se dobro. 
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Koja plodnja, Wolkot za Žirua, asistencija i gol, obojica su mi u ekipi. 
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu