KK Partizan [2013/14]
- SGrobar
- Youth Team Coach
- Поруке: 181
- Придружен: 22 Јан 2011, 18:03
- Место: Morovic
- Status: Није на вези
Ovi budjavci su bili zreli da se dobiju, ali mi ne znamo protiv "malih" ekipa u gostima pa to ti je. Bekovi solidno odigrali, ali centarska linija uzas. Lavrinovic ih pojeo sam. Steta sto revans nije u Pioniru.
P.S. govnari katalonski smrdljivi odvratni
Fener prvi lagano, Zeljko nas pusta sledecu
P.S. govnari katalonski smrdljivi odvratni
Fener prvi lagano, Zeljko nas pusta sledecu
Последње учитавање од SGrobar дана 31 Окт 2013, 22:42, учитано 1 пут укупно.
- Sinke
- World Class Manager
- Поруке: 4357
- Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
- Место: Zemun
Kako mi je lepo leglo da idem na taj Fener sledece nedelje,taman,druga smena,5.casova,taman da stignem,samo da ne bude termin kao za Nanter 19h
I iz zemlje Zoa,Lea i Borisa,kako znamo i umemo cemo morati sa pobedom da izadjemo!
I kako nam fali jedan Berta,strasno!Mada,vise me plasi ta neka bezidejnost,ili dosta nerezonskih poteza u 4/4,dosta glupih odluka,a i danas nismo bas bili sjajni toliko ni na polju odbrane,dosta losih pomeranja,preuzimanja,i plus smo OCAJNO gradili,imali su dosta ofanzivnih skokova,moze i mora bolje od ovoga!
I iz zemlje Zoa,Lea i Borisa,kako znamo i umemo cemo morati sa pobedom da izadjemo!
I kako nam fali jedan Berta,strasno!Mada,vise me plasi ta neka bezidejnost,ili dosta nerezonskih poteza u 4/4,dosta glupih odluka,a i danas nismo bas bili sjajni toliko ni na polju odbrane,dosta losih pomeranja,preuzimanja,i plus smo OCAJNO gradili,imali su dosta ofanzivnih skokova,moze i mora bolje od ovoga!
- Sinke
- World Class Manager
Kako mi je lepo leglo da idem na taj Fener sledece nedelje,taman,druga smena,5.casova,taman da stignem,samo da ne bude termin kao za Nanter 19h
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
- Sinke
- World Class Manager
Uh..
Koliko sam opet razocaran,tuzan,besan,sve...
Jel moze prvo neko da mi objasni situaciju na 40-30,kad Bogdanovic(njihov) daje trojku,i rezultat se pomera na 40-33,i oni ponovo izvode loptu iz auta,i daju nam kos za 40-35?Ja to u zivotu nisam video,da se prizna kos,i izvodi lopta sa strane,a nije nesportska,nije tehnicka,nije bilo bacanja?
Na stranu neki ne svirani kos faulovi,neki glupi faulovi u napadu,to je klasika..
Ali,izgubili smo psiholoski ovaj mec,ne znam,ali ovo sto sam do sad video,ne uliva mi poverenje,jer vec 3 meca gubimo na isti nacin-imamo protivnika,ali kad dodje 4/4,ruke nam se zavezu,Kinzi uzme svaki napad,pa ako da da,nemamo hrabrost,muda,i na kraju gubimo..
Bogdanovic i Bjelica su nas veceras jebali,pa rasturali...
Nas Bogdan i Gagi,udarni tandem u napadu,slabi veceras...
Al dobro,ima i pozitivnih stvari veceras,Zofri je unistio KLEIZU,u svakom smislu te reci i zaista veceras izdominirao,svaka mu cast,i kapa dole..
Milutnov objasnio danas Musliju i Gagicu kako se igra,decko bio povredjen mesec dana,i vratio se i odigrao bolje od njih dvojice zajedno..Pustiti decka da bude prvi centar,Musli da mu bude bek-ap,i Salic da pomaze,i puna kapa..
Sve u svemu,cestitke Zeljku na pobedi,idemo dalje,ciljam da dobijamo Barsu kuci,i Nanter tamo,i Budjave kuci,i idemo dalje
Koliko sam opet razocaran,tuzan,besan,sve...
Jel moze prvo neko da mi objasni situaciju na 40-30,kad Bogdanovic(njihov) daje trojku,i rezultat se pomera na 40-33,i oni ponovo izvode loptu iz auta,i daju nam kos za 40-35?Ja to u zivotu nisam video,da se prizna kos,i izvodi lopta sa strane,a nije nesportska,nije tehnicka,nije bilo bacanja?
Na stranu neki ne svirani kos faulovi,neki glupi faulovi u napadu,to je klasika..
Ali,izgubili smo psiholoski ovaj mec,ne znam,ali ovo sto sam do sad video,ne uliva mi poverenje,jer vec 3 meca gubimo na isti nacin-imamo protivnika,ali kad dodje 4/4,ruke nam se zavezu,Kinzi uzme svaki napad,pa ako da da,nemamo hrabrost,muda,i na kraju gubimo..
Bogdanovic i Bjelica su nas veceras jebali,pa rasturali...
Nas Bogdan i Gagi,udarni tandem u napadu,slabi veceras...
Al dobro,ima i pozitivnih stvari veceras,Zofri je unistio KLEIZU,u svakom smislu te reci i zaista veceras izdominirao,svaka mu cast,i kapa dole..
Milutnov objasnio danas Musliju i Gagicu kako se igra,decko bio povredjen mesec dana,i vratio se i odigrao bolje od njih dvojice zajedno..Pustiti decka da bude prvi centar,Musli da mu bude bek-ap,i Salic da pomaze,i puna kapa..
Sve u svemu,cestitke Zeljku na pobedi,idemo dalje,ciljam da dobijamo Barsu kuci,i Nanter tamo,i Budjave kuci,i idemo dalje
- SGrobar
- Youth Team Coach
- Поруке: 181
- Придружен: 22 Јан 2011, 18:03
- Место: Morovic
Код: Изаберите све
http://www.youtube.com/watch?v=2eXPwoytD5E&feature=youtu.beКод: Изаберите све
http://www.cskabasket.com/news/?id=13037edit2: ipak samo manja novcana kazna, 7000e
Последње учитавање од SGrobar дана 13 Нов 2013, 22:49, учитано 2 пута укупно.
- Sinke
- World Class Manager
Ne znam sto,al da ga jebes,kad imam neki predosecaj, da mozemo bas tako ni iz cega da ih dobijemo,kao recimo u jednoj sezoni akd smo dobili u gostima PAO u Top16 
EDIT: Ako ovako nastavimo,gore od Efesa protiv Reala ima da prodjemo :argh:
EDIT: Ako ovako nastavimo,gore od Efesa protiv Reala ima da prodjemo :argh:
Последње учитавање од Sinke дана 15 Нов 2013, 17:29, учитано 1 пут укупно.
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
Vujosevic se igrao tvrdoglavosti i sad nam 3 igraca iz prvih 5 nece igrati protiv Zvezde a pitanje i za Barcelonu! Od dovodjenja nema nista, a i da se dovede neko treba da udje u sistem... STRASNO inace nije nam ni prvi put da su nas tako rastrtili i sa jacim sastavom smo tamo gubili sa 30-40 razlike, nikako nam Messina ne lezi.. 
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
- Sinke
- World Class Manager
Mene brine neorganizovanost u napadu,u 4/5 utakmica,pa cak donekle u jednom momentu i sa Nanterom,imali smo ozbiljan problem da damo kos,ulazimo u crne minute,sve se svodi na 1 na 1,koje se na kraju svede na sut preko 3 ruke u poslednjoj sekundi napada,a to ne sme...Dzabe nam da ne znam kakvu odbranu odigramo,kad ne mozemo kos da damo...Brine dakle ta nekonstantnost,dal' je i od umora ili cega vec,ali mecevi kao protiv Krke,ovaj,pa i poslednja cetvrtina protiv Budivelnika,Barse i Fenera ne smeju da se desavaju,i to je ozbiljan problem za jedan tim.Danas se bez tandema plej-centar,koji je ionako los,danas jos bez Muslija i skoro ceo mec bez Lea,nije se moglo ocekivati da cemo 50 poena preci.Nadam se da ce da bude bolje 
- Tik'al
- World Class Manager
- Поруке: 13282
- Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
- Место: Petén
- Been thanked: 5 times
Ma ne seri?Tokelara пише:Ovakve stvari ne smeju da se desavaju, nema izgovora za ovo
Da igras bez tri igraca iz prve petorke, da ti igraci od 18 godina organizuju tim i da ti igrac od 18 godina vodi borbu u reketu. Jednostavno to je realnost, kao da su igrali senior protiv juniora i kao slag na tortu, Mesina nas mrzi iz dna duse.
Jusqu'ici tout va bien…
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
Prooblem je u tome sto nam ova utakmica ne znaci nista ama bas nista! Vaznije su ova u Ponedeljak i ona u cetvrtak obe u Pioniru ako to dobijemo mi smo na konju
Stavite malo i prst na celo, zasto trositi ekipu! 
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒