KK Partizan [2013/14]

Корисников грб
Andrej
SFM Hall Of Fame
Поруке: 8212
Придружен: 10 Јун 2011, 20:49
Место: Kotor , Crna Gora
Status: Није на вези

Порука од Andrej »

Budiveljnik je divlja ekipa, ali igra na domacem terenu. Dugo putovanje, manjak odmora i vremena za oporavljanje nasih igraca, uz gostujuci teren su nase boljke. Sve ostalo je na nasoj strani. Odigramo li odbranu kao u prethodna dva meca u evroligi nema sumnje da cemo ostvariti pobedu.
Корисников грб
SGrobar
Youth Team Coach
Поруке: 181
Придружен: 22 Јан 2011, 18:03
Место: Morovic

Порука од SGrobar »

Ovi budjavci su bili zreli da se dobiju, ali mi ne znamo protiv "malih" ekipa u gostima pa to ti je. Bekovi solidno odigrali, ali centarska linija uzas. Lavrinovic ih pojeo sam. Steta sto revans nije u Pioniru.

P.S. govnari katalonski smrdljivi odvratni

Fener prvi lagano, Zeljko nas pusta sledecu :zelenko:
Последње учитавање од SGrobar дана 31 Окт 2013, 22:42, учитано 1 пут укупно.
:partizan: Срце, руке, глас! :partizan:
Корисников грб
Sinke
World Class Manager
Поруке: 4357
Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
Место: Zemun

Порука од Sinke »

Kako mi je lepo leglo da idem na taj Fener sledece nedelje,taman,druga smena,5.casova,taman da stignem,samo da ne bude termin kao za Nanter 19h
I iz zemlje Zoa,Lea i Borisa,kako znamo i umemo cemo morati sa pobedom da izadjemo!
I kako nam fali jedan Berta,strasno!Mada,vise me plasi ta neka bezidejnost,ili dosta nerezonskih poteza u 4/4,dosta glupih odluka,a i danas nismo bas bili sjajni toliko ni na polju odbrane,dosta losih pomeranja,preuzimanja,i plus smo OCAJNO gradili,imali su dosta ofanzivnih skokova,moze i mora bolje od ovoga!
Корисников грб
Sinke
World Class Manager

Порука од Sinke »

Kako mi je lepo leglo da idem na taj Fener sledece nedelje,taman,druga smena,5.casova,taman da stignem,samo da ne bude termin kao za Nanter 19h
I iz zemlje Zoa,Lea i Borisa,kako znamo i umemo cemo morati sa pobedom da izadjemo!
I kako nam fali jedan Berta,strasno!Mada,vise me plasi ta neka bezidejnost,ili dosta nerezonskih poteza u 4/4,dosta glupih odluka,a i danas nismo bas bili sjajni toliko ni na polju odbrane,dosta losih pomeranja,preuzimanja,i plus smo OCAJNO gradili,imali su dosta ofanzivnih skokova,moze i mora bolje od ovoga!
Papučar
Assistant Manager
Поруке: 788
Придружен: 09 Мај 2011, 11:02
Место: ...

Порука од Papučar »

Lavrinović pojeo Mus lija. Fali jedan dobr centar
Papučar
Assistant Manager
Поруке: 788
Придружен: 09 Мај 2011, 11:02
Место: ...

Порука од Papučar »

Lavrinović pojeo Mus lija. Fali jedan dobr centar
Корисников грб
Sinke
World Class Manager

Порука од Sinke »

Inace Zofri najbolji skakac EL za sad,al oseti se da jos nije 100 spreman,nece ga u napadu,tj. deluje i kao da se promenio malo
Dragan za sad 3. najbolji strelac,ali interesantno,1 po procentima suta,dok je Bogdan 5. strelac,Joj,samo jos Bertu kad bi imali,pa ovo bi HAOS bio :cheers:
Корисников грб
Tokelara
World Class Manager
Поруке: 7828
Придружен: 19 Мар 2012, 18:29
Место: SU/NS

Порука од Tokelara »

Samo da mi je znati zasto se ovaj Gagic bavi kosarkom...
Dok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.

Слика
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Поруке: 5167
Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
Место: Leskovac
Klub koji vodite: FK Partizan
Formacija: 4-2-3-1 Wide
Has thanked: 25 times
Been thanked: 7 times
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Sramota je kako se nama svira u Pioniru! Cestitke Sudijama na ubedljivoj pobedi u Pioniru! Ocitali su lekciju ostalima kako se zaustavlja KK Partizan!!!
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒

Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Корисников грб
Sinke
World Class Manager

Порука од Sinke »

Uh..
Koliko sam opet razocaran,tuzan,besan,sve...
Jel moze prvo neko da mi objasni situaciju na 40-30,kad Bogdanovic(njihov) daje trojku,i rezultat se pomera na 40-33,i oni ponovo izvode loptu iz auta,i daju nam kos za 40-35?Ja to u zivotu nisam video,da se prizna kos,i izvodi lopta sa strane,a nije nesportska,nije tehnicka,nije bilo bacanja?
Na stranu neki ne svirani kos faulovi,neki glupi faulovi u napadu,to je klasika..
Ali,izgubili smo psiholoski ovaj mec,ne znam,ali ovo sto sam do sad video,ne uliva mi poverenje,jer vec 3 meca gubimo na isti nacin-imamo protivnika,ali kad dodje 4/4,ruke nam se zavezu,Kinzi uzme svaki napad,pa ako da da,nemamo hrabrost,muda,i na kraju gubimo..
Bogdanovic i Bjelica su nas veceras jebali,pa rasturali...
Nas Bogdan i Gagi,udarni tandem u napadu,slabi veceras...
Al dobro,ima i pozitivnih stvari veceras,Zofri je unistio KLEIZU,u svakom smislu te reci i zaista veceras izdominirao,svaka mu cast,i kapa dole..
Milutnov objasnio danas Musliju i Gagicu kako se igra,decko bio povredjen mesec dana,i vratio se i odigrao bolje od njih dvojice zajedno..Pustiti decka da bude prvi centar,Musli da mu bude bek-ap,i Salic da pomaze,i puna kapa..
Sve u svemu,cestitke Zeljku na pobedi,idemo dalje,ciljam da dobijamo Barsu kuci,i Nanter tamo,i Budjave kuci,i idemo dalje :cheers:
Корисников грб
SGrobar
Youth Team Coach

Порука од SGrobar »

Код: Изаберите све

http://www.youtube.com/watch?v=2eXPwoytD5E&feature=youtu.be
edit: necu da pisem 2 zaredom ali video sam na jednom forumu da se sutra izricu kazne za 4. kolo EL, a s obzirom sta je Dule pricao na konferenciji i da je sudija pogodjen tvrdim predmetom bice dobro ako suspenduju Duleta i Pionir na 1 mec + neka manja novcana kazna, mada videcemo sutra...

Код: Изаберите све

http://www.cskabasket.com/news/?id=13037
Druzba je druzba... mogli su nas braca pustiti kad vec Zeljko(sudije) nisu hteli, a mogu nas vala pustiti ako ne sad onda poslednje kolo :zelenko:

edit2: ipak samo manja novcana kazna, 7000e
Последње учитавање од SGrobar дана 13 Нов 2013, 22:49, учитано 2 пута укупно.
Корисников грб
Sinke
World Class Manager

Порука од Sinke »

Iako sutra ocekujem laganih +15 za CSKA,nadam se potajno nekom iznenadjenu :cheers:
Корисников грб
RASMC
Assistant Manager
Поруке: 698
Придружен: 09 Апр 2012, 14:57
Место: Niš
Been thanked: 1 time

Порука од RASMC »

Možda i dobijete CSKA jer ne igra Musli. :xD:
Корисников грб
SGrobar
Youth Team Coach

Порука од SGrobar »

Pitanje je i da li Kinzi igra
Корисников грб
Sinke
World Class Manager

Порука од Sinke »

Ne znam sto,al da ga jebes,kad imam neki predosecaj, da mozemo bas tako ni iz cega da ih dobijemo,kao recimo u jednoj sezoni akd smo dobili u gostima PAO u Top16 :D
EDIT: Ako ovako nastavimo,gore od Efesa protiv Reala ima da prodjemo :argh:
Последње учитавање од Sinke дана 15 Нов 2013, 17:29, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Vujosevic se igrao tvrdoglavosti i sad nam 3 igraca iz prvih 5 nece igrati protiv Zvezde a pitanje i za Barcelonu! Od dovodjenja nema nista, a i da se dovede neko treba da udje u sistem... STRASNO inace nije nam ni prvi put da su nas tako rastrtili i sa jacim sastavom smo tamo gubili sa 30-40 razlike, nikako nam Messina ne lezi.. :yesko:

Корисников грб
Sinke
World Class Manager

Порука од Sinke »

Mene brine neorganizovanost u napadu,u 4/5 utakmica,pa cak donekle u jednom momentu i sa Nanterom,imali smo ozbiljan problem da damo kos,ulazimo u crne minute,sve se svodi na 1 na 1,koje se na kraju svede na sut preko 3 ruke u poslednjoj sekundi napada,a to ne sme...Dzabe nam da ne znam kakvu odbranu odigramo,kad ne mozemo kos da damo...Brine dakle ta nekonstantnost,dal' je i od umora ili cega vec,ali mecevi kao protiv Krke,ovaj,pa i poslednja cetvrtina protiv Budivelnika,Barse i Fenera ne smeju da se desavaju,i to je ozbiljan problem za jedan tim.Danas se bez tandema plej-centar,koji je ionako los,danas jos bez Muslija i skoro ceo mec bez Lea,nije se moglo ocekivati da cemo 50 poena preci.Nadam se da ce da bude bolje :cheers:
Корисников грб
Tokelara
World Class Manager
Поруке: 7828
Придружен: 19 Мар 2012, 18:29
Место: SU/NS

Порука од Tokelara »

Ovakve stvari ne smeju da se desavaju, nema izgovora za ovo
Dok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.

Слика
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times

Порука од Tik'al »

Tokelara пише:Ovakve stvari ne smeju da se desavaju, nema izgovora za ovo
Ma ne seri?
Da igras bez tri igraca iz prve petorke, da ti igraci od 18 godina organizuju tim i da ti igrac od 18 godina vodi borbu u reketu. Jednostavno to je realnost, kao da su igrali senior protiv juniora i kao slag na tortu, Mesina nas mrzi iz dna duse.
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Prooblem je u tome sto nam ova utakmica ne znaci nista ama bas nista! Vaznije su ova u Ponedeljak i ona u cetvrtak obe u Pioniru ako to dobijemo mi smo na konju :yesko: Stavite malo i prst na celo, zasto trositi ekipu! :poz:

Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”