FK Partizan [2013/14]

Da li ste zadovoljni pojacanjima do sad ?

Da
18
69%
Ne
8
31%

Укупно гласова: 26

srbinho
Status: Није на вези

Порука од srbinho »

Sve sve ali Drincic...SSHSHSHSBUUUMMM !! :xD: Nije ni video gosa gde je usla.....pokidali smo bre ali ne treba se mnogo cimati Radnicki je smesna ekipa, a ide mnogo jaci protivnik od njih.
Inace onaj start nad Ilicem u proslom kolu je vise penal nego ovaj danas ali posto je danas Partizan vec u 60 minutu obezbedio 3 boda hajde da im dunemo cisto da ne kazu kako ih krademo....jao mamicu vam bre pa ko vas ne zna...uh....
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Поруке: 7580
Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
Место: Herceg Novi-Beograd
Контакт:

Порука од markohn22 »

Na koji način oni daju golove... Skloni se Daudi da da gol. Da nije žalosno, bilo bi smiješno.
И душа и тело, све је црно бело...
Sloba
Global Moderator
Поруке: 11325
Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
Место: Београд
Has thanked: 215 times
Been thanked: 58 times

Порука од Sloba »

Nema veze. Dobiće oni svoje u međusobnom duelu (kao i uvek). Jači smo za tri klase od njih.

Inače sam danas preko telefona pratio utakmicu, deda me izveštavao. Privatne obaveze pa nisam bio u mogućnosti. Odgledao sam pregled najzanimljivijih detalja i prema tome i onome što mi je deda rekao, pokidali smo.

Malbašić i Drinčić! :shy:

NE DAMO TITULU! :winner:
Корисников грб
neme93
World Class Manager
Поруке: 11002
Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
Место: Valjevo/Beograd

Порука од neme93 »

Koja smejurija od golova, sad su satro majstori :rofl:
Malbasic je u sve pogledao samo u gol i golmana nije. Drincic sutirao na prazan gol.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.

Ja znam kako Simic izgleda.
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times

Порука од Tik'al »

Hejteru idi gledaj Kristal Palas.
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Контакт:

Порука од markohn22 »

Корисников грб
Gagi
SFM Hall Of Fame
Поруке: 12107
Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
Место: Heimaey
Has thanked: 4 times
Been thanked: 29 times

Порука од Gagi »

Bravo rođo, samo trpaj. Marko boss.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

:blic:

Mateus otkrio da je vodio namešteni meč Partizana 2003. godine!

"Na povratku u svlačionicu, trener golmana mi je ispričao da su opklade za ovu igru obustavljene dva sata pre početka jer su ljudi nešto namirisali u vezi s njom. Bio sam zapanjen. Kada sam ušao u svlačionicu, većina igrača se već istuširala i bila spremna za povratak kući. Ja sam jednog od njih, u koga sam imao poverenje, zadržao u svlačionici", prenosi "Alo!" te Mateusove reči, a i sledeće:

"I kada su ostali izašli, upitao sam ga: „Možeš li mi objasniti šta se danas stvarno dogodilo? Ispričaj mi.“ I on mi je objasnio: „Pre dve godine, kad smo s njima igrali, trebali su nam bodovi da postanemo prvaci zemlje. Njima ta utakmica nije bila važna, pa su nas pustili da pobedimo. Sad se nalaze pred ispadanjem iz lige, pa su im ti bodovi potrebni. Danas smo im se revanširali i na poklon uzvratili poklonom".

Članak možete pročitati ovde
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
hostile_bg
Manager
Поруке: 2335
Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
Место: Beograd

Порука од hostile_bg »

Jos jedan koji se javlja posle 100 god. i tvrdi da su Partizanovi mecevi bili namesteni...Ko je sledeci, Reber?
Корисников грб
Dule93
World Class Manager
Поруке: 7064
Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
Место: Jabucki Rit
Klub koji vodite: Frankfurt
Formacija: 3-5-2
Mood:
Has thanked: 1 time

Порука од Dule93 »

Naša liga je inače poznata po regularnosti, kao da zbog ovog treba da se začudimo.
Корисников грб
hostile_bg
Manager
Поруке: 2335
Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
Место: Beograd

Порука од hostile_bg »

Upravo to, pogotovo dok su i Crnogorci bili u ligi...pa tu se vise nije znalo ko kome koliko bodova dodje...
Корисников грб
fanst[E]
Manager
Поруке: 1365
Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
Место: svud' po malo

Порука од fanst[E] »

Samo da ne bude kao sto su pricali za Dmitrovica,pa se na kraju ispostavilo da on nije ni igrao tu utakmicu...
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Mateus je ili nešto pobrkao ili nešto opasno izmišlja. A i novinari su pojebali godine.

Nemac je nakon toga, samoinicijativno istražio i prethodni meč, iz 2001. pa je na osnovu dešavanja na terenu, zaključio da su Građevinari prvi učinili uslugu Partizanu.
"Taj igrač mi je rekao na kojoj utakmici je počela ta stvar s poklonima. Uzeo sam kasetu na kojoj je snimljena, odgledao meč od početka do kraja. Video sam da je Partizan do osam minuta pre kraja gubio s golom razlike i da je na terenu imao samo devet igrača. Uprkos brojčanoj prednosti protivnika Partizan je u poslednjem minutu uspeo da postigne dva gola i preokrene meč u svoju korist. Odlučujući gol postigao je centarfor, koji je sam prošao pored šest odbrambenih igrača. Tada mi je je postalo jasno i zašto smo kasnije izgubili onaj drugi meč.“, otkriva Lotar Mateus.
E, sad utakmica sa Radom iz aprila 2001. jeste završena 2-1 za Partizan, ali se uopšte nije dogodilo to što govori, bila su dva penala, po jedan za oba tima i partiran je vodio 1-0, pa je bilo 1-1 i pobednički gol je pao malo pre 60.min.

Ali postoji utakmica iz 2002. godine, koju je Partizan dobio na Banjici. Rad je vodio 2-1, Stojanovski dobio crveni u 79. minutu, a Ilijev i Vukić postogli golove u 82.min i 89.min, za pobedu 2-3. Ilijev se prvi javio da nije igrao nameštene utakmice.

Ali sad je problem iskrenost, jer je Partizan uzeo titulu sa 15 bodova više, doduše razlika se napravila posle tog kola.

Koga ne mrzi, evo ovde

Код: Изаберите све

http://www.fudbal91.com/fudbalska_statistika/FR_Yugoslavia,_Prva_Savezna_Liga/2001-2002
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Контакт:

Порука од markohn22 »

ma realno što Sale kaže, mora da lupa da bi povećao tiraž, koji racku je on našao da izdaje knjigu...
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times

Порука од Tik'al »

Mozda zato sto je jedan od najvecih igraca ikada :)
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
bubi.ue
World Class Manager
Поруке: 8508
Придружен: 22 Дец 2010, 15:02
Место: Užice / Novi Sad

Порука од bubi.ue »

E баш ће због тога тираж да повећа.. Још смешније објашњење, ухватих синоћ на СОС-у, каже Шећеров, тражи оправдање што је изгубио ту текму са Радом. :zelenko:
Корисников грб
Gagi
SFM Hall Of Fame
Поруке: 12107
Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
Место: Heimaey
Has thanked: 4 times
Been thanked: 29 times

Порука од Gagi »

hostile_bg пише:Jos jedan koji se javlja posle 100 god. i tvrdi da su Partizanovi mecevi bili namesteni...Ko je sledeci, Reber?
lol, gde se njega seti, ja totalno zaboravio na lika
srbinho

Порука од srbinho »

A ona sezona 2000/01 ili 99/00??? Zvezda dobila milion utakmica sa 1-0 i osvojila titulu....ma manite se bre ko o cemu kurva o postenju....koliko god da je Partizan namestao zvezda je bar 3x namestala jer je uvek imala vece biracko telo i mnogi su iz tog razloga vise lobirali za nju nego za Partizan...."Zvezda - mac pravde i sportskog postenja bla bla...." eeeee...
Последње учитавање од srbinho дана 11 Мар 2014, 14:02, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame
Поруке: 5943
Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
Место: Arandjelovac
Has thanked: 2 times

Порука од Vladar »

Ko ti drma kavez?
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Znači sad je priča, nije važno što mi nameštamo, nameštate i vi i to više?! Ja se ne sećam da je neko od naših bivših igrača/trenera izjavio da je igrao nameštene mečeve. Ali kao da nismo znali da nameštate. Ne vidim samo po čemu je ova vest daje nešto novo, možda samo konkretizuje koji je meč namešten, ali sama činjenica da se namešta i nije novost.

Bajka o Barnetu
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”